Jump to content

Recommended Posts

Posted

I sad Hol koji je odigrao perfektno na obe strane terena ne moze da igra pleja a Volden kome to nije primarna pozicija moze i jos da deli lose pasove. Kako ih nije sramota.

Posted

Uđem da gledam utakmicu baš u trenutku kada je suđen "faul" Voldenu nad Elisom i odmah sam izgubio volju da dalje gledam jer sam u jednoj, jedinoj sekundi video sve što mi je trebalo da vidim.

Neke stvari se nikad ne menjaju...

Posted (edited)

Veceras bar nece biti poraz posle prednosti u zadnjih 3-4 minuta, a poraz ce biti sigurno.

Edited by Borca
Posted

Strah me da gledam kalendar EL, koliko imamo još ovakvih mučenja do kraja lige? Da se vratimo u aba, tu nam je mesto očigledno

Posted
1 minute ago, NMX said:

Strah me da gledam kalendar EL, koliko imamo još ovakvih mučenja do kraja lige? Da se vratimo u aba, tu nam je mesto očigledno

Kad je Himki zna li ko

• Ha-ha 1
Posted

Dobrić, DeDa i Kuzmić bolje da pređu na balet. Više će im odgovarati. DeDu potpisati samo za Kup, da odmori od baleta, jer se samo na to loži. Dobrić totalno nepotreban igrač, sem možda kao 12-ti da igra u garbidž tajmu... I matori Simon više vredi od njih trojice zajedno. Lazić i Kuridža takođe, FMP ili pemzija. Ako Radonja misli na njima da gradi sistem, da odmah batalim da pratim totalno... 

Posted
6 minutes ago, NMX said:

4 minutes ago, Cavani said:

Kad je Himki zna li ko

Sledece nedelje Khimki, pa PAO u gostima. U te dve se lomi sezona.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...