Borca Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Davidovac nastavlja svoju "prepoznatljivu" odbranu na suterima protivnika.
Vlada_79 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 I sad Hol koji je odigrao perfektno na obe strane terena ne moze da igra pleja a Volden kome to nije primarna pozicija moze i jos da deli lose pasove. Kako ih nije sramota.
Wingwalker Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Kuzu da prišiju ruke McGregor-a ne bi ovo uhvatio...
Martin Mystere Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Uđem da gledam utakmicu baš u trenutku kada je suđen "faul" Voldenu nad Elisom i odmah sam izgubio volju da dalje gledam jer sam u jednoj, jedinoj sekundi video sve što mi je trebalo da vidim. Neke stvari se nikad ne menjaju...
Borca Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) Veceras bar nece biti poraz posle prednosti u zadnjih 3-4 minuta, a poraz ce biti sigurno. Edited March 5, 2021 by Borca
Kosjan Willavić Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Ozbiljan je mazohizam gledati nas ove god u EL 1
Wingwalker Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) bolje da sam pojeo ove tri limenke piva...bar bi mi bilo nešto kasnije...ovako ne radi...ič. Edited March 5, 2021 by Wingwalker
drakon1 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Lazic vec drugi put ni ne pomislja da ide na polaganju u kontri. Ovaj put je bilo dovoljno da mu se u daljini ukaze Spanoulis.
NMX Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Strah me da gledam kalendar EL, koliko imamo još ovakvih mučenja do kraja lige? Da se vratimo u aba, tu nam je mesto očigledno
forumko topic Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Da, zašto Lazić trči u kontre? Svaku zaustavi, jer ne zna šta će sa loptom. Dobrić jebeno užasan. 1
Wingwalker Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 osam poena smo u minusu na sedam minuta do kraja...a ovde depra level pro.
Cavani Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 1 minute ago, NMX said: Strah me da gledam kalendar EL, koliko imamo još ovakvih mučenja do kraja lige? Da se vratimo u aba, tu nam je mesto očigledno Kad je Himki zna li ko 1
propolis Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Odustajem od Eurolige ove sezone, necu više da gledam.
Issey Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Dobrić, DeDa i Kuzmić bolje da pređu na balet. Više će im odgovarati. DeDu potpisati samo za Kup, da odmori od baleta, jer se samo na to loži. Dobrić totalno nepotreban igrač, sem možda kao 12-ti da igra u garbidž tajmu... I matori Simon više vredi od njih trojice zajedno. Lazić i Kuridža takođe, FMP ili pemzija. Ako Radonja misli na njima da gradi sistem, da odmah batalim da pratim totalno...
Profaarmor Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Oly zreo da se ubere ali ne mogu protiv madjije, porazi i raspadi u zadnjoj cetvrtini su rezervisani za nas
Del Piero Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 6 minutes ago, NMX said: Strah me da gledam kalendar EL, koliko imamo još ovakvih mučenja do kraja lige? Da se vratimo u aba, tu nam je mesto očigledno 4 minutes ago, Cavani said: Kad je Himki zna li ko Sledece nedelje Khimki, pa PAO u gostima. U te dve se lomi sezona. 1 1
Issey Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Upropasti nas jebeni Dobrić koji je umislio da je Džordan (ne Lojd ) valjda... 1
Kosjan Willavić Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Sem partije Simona iz nekih proslih vremena i nagovestaja da je Hol u dobrom stanju posle korone, apsolutno nista nije vredno pomena. Odvratna partija 1 1
Recommended Posts