Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, mare80 said:

Bem ti kruh kakvu smo mi belu tehniku poubacivali na ovoj utakmici ...

Brate nemoj psovati kruh, greota je jebem mu lebac.

Posted

Jel sam dobro skontao da svaki put kad Petrušev napravi neki potez, promaši šut, izgubi loptu,... grupica navijača mu skandira MVP, MVP, MVP :classic_biggrin: ?

Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Jel sam dobro skontao da svaki put kad Petrušev napravi neki potez, promaši šut, izgubi loptu,... grupica navijača mu skandira MVP, MVP, MVP :classic_biggrin: ?

Ma i kad ulazi sa klupe 😄

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Oprobana taktika (slicno smo radili onomad Bitadzeu, ako se ne varam), mada veceras nepotrebna. Decko se samoubio samo tako.

Posted

Odlična utakmica Radanova. Nadam se da ovi minuti koje mu daje Radonjić i ovo što pokazuje Radanov jeste naznaka boljih dana za njega.

• Like 4
Posted (edited)

Petrušev i da je imao u planu da se pojavi na tekmi, tu ideju mu je Nnoko odma u prvoj četvrtini smotao kao palačinku i spakovao za poneti.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted

Primićemo 40 poena za četvrtinu! Svi gledaju, niko ni da zagradi ni da skoči.

Ehh da je samo Radanov. Ne gradimo skok uopšte.
Radanov zato što je statičan - prvo kod one promašene trojke Simonovića pa kod loše bačene lopte Novaka, i ne pomišlja da krene na loptu.