Sector Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Gurni Loydu, kad nema Loyda gurni Dzoniju. Ne moze ovako. 2
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Bas igramo siromasan napad u 1/4. Odbrana je dobra
Wingwalker Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 '' Kuzmić će u beogradskim crveno-belima provesti još tri sezone, jer je ugovor produžio na još dve – do kraja takmičarske 2023. godine.'' ...
Issey Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Daj bre šta je ovo sa JOBom? Ako će ovako da se igra sa njim, da šutira čim orimi loptu, jebeš poso...
forumko topic Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Previše slobode ima JOB. Divljačko ispucavanje. 1
DijametralnoSuprotan Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 O' Brayant istripovao za nedelju dana da je njegov tim, covek cim pipne loptu pripaljuje. Sale ga ne kontrolise uopste.Nema protoka lopte, samo iso kosarka od koje cemo propasti.
Boaće Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Bezobrazluk da je ovo 7. ili 8. napad da ne pomišlja da doda nekome loptu.
Don Dusko Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Ako ce ovako da igra bolje da smo ostali od pre.Ovako ce on da sjebe hemiju. 1
Ječmendo Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Ne znam koja je fora sa ovolikim forsiranjem O'Bryant-a, kao da je Kareem Abdul Jabbar u svom prime-u.
Dropkick Murphys Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Johnny, la gente esta muy loca What the fuck?! 3
Knipex Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Nimalo mi se ne sviđa kako igramo. Gde je nestala ona timska igra koja nas je krasila do dolaska Obrajanta... Što se tiče Voldena, imam utisak da nije preterano košarkaški inteligentan, naprotiv.
Don Dusko Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 3 minutes ago, Knipex said: Nimalo mi se ne sviđa kako igramo. Gde je nestala ona timska igra koja nas je krasila do dolaska Obrajanta... Što se tiče Voldena, imam utisak da nije preterano košarkaški inteligentan, naprotiv. Verovatno je i on uticao na to da se sjebe ta igra.
Issey Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Kakvi napadi jbt, mi umesto da igramo bolje, igramo sve gore...
Golijat Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 4 minutes ago, Knipex said: Nimalo mi se ne sviđa kako igramo. Gde je nestala ona timska igra koja nas je krasila do dolaska Obrajanta... Što se tiče Voldena, imam utisak da nije preterano košarkaški inteligentan, naprotiv. Mi nista ne igramo u napadu i bez O Brajanta.
NMX Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 ahahaha kakav faul nad Brajantom krv ti jebem pa sta gledate slepci 1
DijametralnoSuprotan Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Odbranu sijemo, ali napad je stvarno komican u vecini situacija.
Recommended Posts