stefan81888 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 ^ ovo mi je ok ako se tada skovao neki plan pa nisu hteli da pokazu da bi dobilo na dramatici, drugachije ozbiljan fail u nizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Sigurno je vazno to sto je "Stalni savet svih Starkova" (ili skraceno 4S) glagoljao na team buildingu ispod drvceta. Ne bi se inace epizoda zvala tako kako se zove. Tako da verujem da su tu doneli neku vaznu rezoluciju koja nije za javnost u ovom trenutku. Ali ne bi bilo prvi put da nas Bivis i Bathed razocaraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Ma kakvu crnu rezoluciju. Samo im je rekao da je Targi i to je to. Verovatno nisu prikazali saopštenje jer Džon nije bio u stanju da dovoljno dobro odglumi scenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Realno, smaraju sa zimom koja dolazi skoro deceniju, istu štetu bi im napravila neka boleščura na primer, da su im otrovali vodu ili nešto. Ono, average srednjevekovna bolest>horda hodajućih mrtvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 1 minute ago, dee jay said: Ma ovo dole je neka karaula 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 (edited) King's landing je menjao izgled 3-4 puta do sad ja mislim Edited May 7, 2019 by Nicklord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 (edited) Isto kao i Ves Dotrak u sestoj sezoni...U ranijim sezonama je bio u sumovitom predelu, pun zelenila...U sestoj sezoni - maltene pustinja. Edited May 7, 2019 by Duh koji lebdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 inace, uzasna, uzasna cela sezona zasad. imam utisak kako mi neko poluzaintetesovan prepeicava seriju. dogadjaji se samo redjaju kako bismo se nekako dovukli do kraja i raspleta. scene bez supstance, dijalozi bez smisla, nedorecenost u svakom pogledu. bolje da su nam samo pustili info, ko gine, sta se desava u kratkim crtama, nego da gledam stend ap kursadzije fore pola sata, a onda nagli zaokret na kvazi dramaticne scene, jeftine imitacije prvih sezona 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 3 hours ago, Duh koji lebdi said: Najjaci kraj za mene: -krene epsko šibanje, Deni koristi airborne, ovi odozdo pucaju maljutkama i boforsom -grad gori, ljudi ginu, severnjaci ulaze kroz kapije, ovi se povlace u Red Keep -svi jurisaju ka zamku, Srsi to iskoristi i zmajskom vatrom sve digne u pi*ku materinu -izgori ceo grad do temelja, bas svi likovi izginu -u tom trenutku, na konju, nas junak se priblizava gradu -gleda sa brda na zamak, vidi da nesto crno viri iz rusevina -jase ka zamku, vidi da je to crno Gvozdeni presto koji stoji -sjase sa konja, pridje, sedne na presto i kaze: "Ovakvom zamku se bas i nisam nadao". -Otpije gutljaj vina, podboci se o samostrel, i izvali u presto. -----THE END---- Za mene bi najjači kraj bio da je osma sezona bila samo Branov san/vizija kao jedna od mogućih budućnosti. Onda se organizije normalna ekipa i ponovo snimi sve iz početka, ovaj put sa showrunnerima koji su u vinklu. 3 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teskoba odrastanja Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 što se Deneris zaletela na zmaju ka brodovima i odustala kao moša neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Just now, teskoba odrastanja said: što se Deneris zaletela na zmaju ka brodovima i odustala kao moša neka obuzdala bes. shvatila je da ce dizginu i ona i zmaj, juron nabavio s-400, nije zebancija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 (edited) kakav je pozisn stark sestara prema jonu s obzirom da mu caca nije Ned Stark po svemu vidjenom trebalo bi da ga hejtuju, posebno Sansa, onaj ima taj treachery momenat gde se popisa na nekog ko joj je spasio zivot samo zato sto je ovaj poceo da se ceslja na drugu stranu Edited May 7, 2019 by Esc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teskoba odrastanja Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Just now, dee jay said: obuzdala bes. shvatila je da ce dizginu i ona i zmaj, juron nabavio s-400, nije zebancija baš sam se smorio sa tim njenim besom možda je nasledno ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 1 minute ago, teskoba odrastanja said: baš sam se smorio sa tim njenim besom možda je nasledno ludilo nisu bezveze i u seriji i u knjigama vise puta ponavljali ono- kada se Targarjen radja, bog baca kockice da li je lud ili ne. Posledica inbridinga. Sve ide ka tome da Deni pokaze ili epizodu ludila, ili nacisto skrene i ne vrati se u normalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Ja iskreno ne razumem zašto su ljudi iznenađeni sa Deneris Mad King 2.0. Mislim nije najbolje urađeno u seriji i prebrzo je došlo od naznaka ludila do potpunog ludila ali naznake su postojale odavno. Imala je bezbroj puta izlive besa, samo joj je iron throne bitan i da je ljudi vole a očigledno je bilo da se to neće desiti kad dođe na Westeros 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 (edited) Edited May 7, 2019 by Mile1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 16 minutes ago, dee jay said: obuzdala bes. shvatila je da ce dizginu i ona i zmaj, juron nabavio s-400, nije zebancija Jbem li ga, da ih je samo napala sa zadnje strane odnosno sa krme, jer ovi ne mogu da rotiraju s-400 unazad posto bi tako izbusili jedra, a ne mogu tako brzo ni da okrenu brodove ka njoj. Spalila bi ih sve za sekundu. Bem ti taj mozak, pa i ja sam se toga setio posle 10 sekundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 4 minutes ago, Duh koji lebdi said: Jbem li ga, da ih je samo napala sa zadnje strane odnosno sa krme, jer ovi ne mogu da rotiraju s-400 unazad posto bi tako izbusili jedra, a ne mogu tako brzo ni da okrenu brodove ka njoj. Spalila bi ih sve za sekundu. Bem ti taj mozak, pa i ja sam se toga setio posle 10 sekundi. ocigledno da nisu posvetili ni tih 10 sekundi promisljanju kako bi Deneris na jednoj vrlo okrentoj zivotinji, mogla iz vazduha, vatrom da unisti 20ak brodova- jedrenjaka. Kojima treba ko zna koliko vremena i prostora da se okrenu za 180 stepeni. Onda jos da nanisane kako treba, ispale strele... pa cak i posle toga, oni se orijentisu na protivnicku flotu, rokaju po njima, Deneris ima svo vreme sveta da se okrene i pridje im sa ledja, ali jebiga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 (edited) 15 minutes ago, dee jay said: ocigledno da nisu posvetili ni tih 10 sekundi promisljanju kako bi Deneris na jednoj vrlo okrentoj zivotinji, mogla iz vazduha, vatrom da unisti 20ak brodova- jedrenjaka. Kojima treba ko zna koliko vremena i prostora da se okrenu za 180 stepeni. Onda jos da nanisane kako treba, ispale strele... pa cak i posle toga, oni se orijentisu na protivnicku flotu, rokaju po njima, Deneris ima svo vreme sveta da se okrene i pridje im sa ledja, ali jebiga Cak i da je letela direktno iznad njih, prosto je nemoguce da skorpioni gadjaju pod uglom od 90 stepeni. "Drino, j*bem ti..." Edited May 7, 2019 by Duh koji lebdi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Verovatno je zaboravila i na to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 58 minutes ago, dee jay said: ocigledno da nisu posvetili ni tih 10 sekundi promisljanju kako bi Deneris na jednoj vrlo okrentoj zivotinji, mogla iz vazduha, vatrom da unisti 20ak brodova- jedrenjaka. Kojima treba ko zna koliko vremena i prostora da se okrenu za 180 stepeni. Onda jos da nanisane kako treba, ispale strele... pa cak i posle toga, oni se orijentisu na protivnicku flotu, rokaju po njima, Deneris ima svo vreme sveta da se okrene i pridje im sa ledja, ali jebiga Mora da izgleda da je sve gotovo i da je sersi favorit i da je odnos znaka 1:x. Ako je ubila pirata i ekipu ne bi tako bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts