Chaos Is Me Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Pa idi gledaj globetrotterse ili onog Tricky-a. Meni je mnogo gotivnije kako se kretao u ovom napadu nego što je bocnuo glavom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 meni se cini da nije ni dodao glavom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 (edited) Ali, gospodin Rade, koji udara igraca bez lopte i jos se buni i raspravlja sa sudijom ( i primas 5 poena u poslednjem napadu) Edited January 27, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Uniks ovom pobedom u Baru ide na 3-0 i blizu je da obezbedi prolaz dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Isaia Cordinier odigrao svih 40 minuta utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Cordinier je matareijal za EL, ozbiljan atleta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Uniks za sada deluje i najozbiljnije u EC. Nekako nema izrazitih favorita kao pre, al oni mi se najvise dojme uzimajuci u obzir sve ekipe koje sam gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 6 minutes ago, Losmi17 said: Uniks za sada deluje i najozbiljnije u EC. Nekako nema izrazitih favorita kao pre, al oni mi se najvise dojme uzimajuci u obzir sve ekipe koje sam gledao. Pored Virtusa. Mislim da je Virtus cak i izrazitiji favorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 3 minutes ago, Predragdjape said: Pored Virtusa. Mislim da je Virtus cak i izrazitiji favorit Da ali oni imaju trenera, koji ne stoji bas najbolje sa pritiskom koji nosi breme favorita 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 6 minutes ago, Gudura said: Da ali oni imaju trenera, koji ne stoji bas najbolje sa pritiskom koji nosi breme favorita Teodosic je trener igrac. Resice on to sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Virtus mi se ne dopada, nekako predosecam couk u nekom polufinalu. Mada imaju jako dobru bekovsku liniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Pojacavaju se Spanci za zavrsnicu EK, trenutno su na 3-0 u grupi i verovatno zele da obezbede sto vise pobeda da bi imali prednost domaceg terena u plej-ofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Izgleda da opet nista od ABA klubova u zavrsnici EC. Mornar je joke od ekipe, trener koji dovodi pleja pored Needhama, Pullena, Whiteheada i Vranjesa, pa jos jednog centra, a ima ih dvojicu, pa ne zna kako sve to da uklopi ne moze da vodi ekipu do nekog uspeha. Njemu je problem sto neko igra odbranu, a nije kako njegovi igraci nonsalantno gube lopte i uzimaju neke neverovatne suteve. Partizan je podgrejani les ove sezone, nista od njih. Oni i Efes su najveci gubitnici Bartomeuve "sve se resetuje" odluke. Cedevita Olimpija ce proci samo zato sto je tu i Buducnost, ali to im je to - 2. mesto u 2. fazi nije nesto sto se moze koristiti kao polazna osnova za napad na trofej. Jos gore, oni ni nemaju nekog kvaliteta u ekipi - dva prosecna stranca na 4 i 5 (dve cetvorke), dva potrosaca na 1 i 2, a tu su i Muric, Brown, cetiri polovnjaka i 3 juniora. Buducnost je smenila trenera, doslo je do zamora materijala, ni za njih nisam neki optimista. Mogu eventualno da probaju da se plasiraju u 1/4 finale, ali dalje od toga tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Pa ovo je do sada najveci uspeh abaligasa u evro takmicenjima. Ne kazem da treba da se svi time zadovolje, ali da prodju i 2 tima dalje to je ogroman uspeh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Uniks bolje otvorio utakmicu ali Mornar ima dosta lopti koje su "iscurele" iz obruca. Hamilton igra drugu utakmicu za Mornar posle debija u ABA za vikend, Nidam izgleda ne igra veceras uz povredjenog Pulena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Unics je bas podigao formu, iako je Mornar bez oba pleja lak plijen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 (edited) Видљиво боља и мотивисанија Будућност. Свиђа ми се шанса Жугићу Edited February 3, 2021 by Big Ticket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 (edited) Nije da Dela Vale prikazuje nesto bolje partije od Zugica, svakako Buducnost moze samo da bude u plusu sa njim, decko pre koji mesec tek 17 godina napunio. Virtus bas ima dosta oruzja u napadu. Edited February 3, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Kakva je ova Lokomotiva banda plaćenika. Oni da igraju u Veogradu, pa bili bi obešeni na Terazijama. Ovako kaplje kinta, no sikiriki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Svaka čast Cedeviti kako gura kroz sezonu sa rotacijom od 6 igrača. Pao je i moćni Pjer Pelos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 (edited) On 29/01/2021 at 3:39 PM, Borca said: Pojacavaju se Spanci za zavrsnicu EK, trenutno su na 3-0 u grupi i verovatno zele da obezbede sto vise pobeda da bi imali prednost domaceg terena u plej-ofu. Nije klasicno pojacanje vec zamena za Dawson-a koji je mucenik posle samo mesec-dva igranja i skoro 2 godine odsustva ponovo zaradio povredu ahilove tetive😒 Edited February 4, 2021 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Trenutno ovako stoje stvari u EC: Monaco/Joventut - Buducnost/Cedevita protiv prvi iz F - drugi iz H Unics - drugi iz F protiv Virtus - Joventut/Monaco Ovaj drugi iz H je pobednik meca Andorra - Mornar 95%. Partizan bi morao da juri 1. mesto, za sta su im male sanse - uz dve pobede, moraju da se nadaju pobedi Lokomotive u Francuskoj. Buducnosti ili Cedeviti se otvara put u finale, Monaco, Andorra i Metropolitan. U slucaju da neko od ovih klubova udje u finale pitanje je da li ce sampion ABA lige imati mesto u istoj, ali to je deo putujeceg cirkusa zvanog Evroliga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Istekao kratkorocni ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts