Jump to content

KK Partizan 20/21 - ŽIVA SVIRKA

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Alex_Serbia said:

Jesu li svi kolektivno mutavi na nasoj klupi? Kakve su ovo odluke, a oni cute ko p****

Moraju da izjednace broj bacanja. Jbg.

• Like 1
Posted

Ali zaista je neverovatno do koje mere obracaju paznju na sudije i sudjenje, imam utisak da vise gledaju sta troje sudija rade na parketu nego njihovih 5 igraca. I tako vec godinama.

Na drugoj strani, sve dobro sto smo uradili u 10 minuta poluvremena, stigli i vratili tekmu u neizvesnost usrali smo u 7 sekundi.

Posted (edited)

Zbog ovakvih stvari mi je izuzetno tesko da gotivim Gordica. U nekim trenucima je bezobrazno nonsalantan.

Ovih poslednjih 10 sekundi poluvremena treba da im se pusti na repeat od jedno 5h.

Edited by Xpert
Posted

nemam nikakvu zamerku na želju i energiju; malo bolja koncentracija i da je ušla neka trojka i bio bih super zadovoljan

šanse su nam i dalje skoro pa nepostojeće al bar se šibamo

• Like 3
Posted
10 minutes ago, lord_slawe_ said:

Ali zaista je neverovatno do koje mere obracaju paznju na sudije i sudjenje, imam utisak da vise gledaju sta troje sudija rade na parketu nego njihovih 5 igraca. I tako vec godinama.

Na drugoj strani, sve dobro sto smo uradili u 10 minuta poluvremena, stigli i vratili tekmu u neizvesnost usrali smo u 7 sekundi.

Pises ovo nakon 3 ili 4 komentara u kojima navijaci Partizana pominju sudije?

Evo ja kazem da je odnos slobodnih bacanja taman kako treba, ako pravis glupe faulove u bonusu i mrzi te da skaces i zagradjujes dobices bacanja u korist protivnika.

• Thanks 1
Posted
Just now, Barkley#34 said:

Solidan je u drugom. Počeo je da probija.

Bukvalno kako sam napisao je krenuo onaj trk kad je jedva izbacio loptu. Mislim, bolje i to nego tralala. 

Šta je sa Trifom? 

Em ova dvojica po 4, em Tomas jedina četvorka 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...