Jump to content

KK Partizan 20/21 - ŽIVA SVIRKA

Recommended Posts

Posted

Ono sto je evidentno je da nemamo resenja kad igramo pozicioni napad i oni stignu da postave odbranu. To i njihov dobar sut spolja je razlog zasto su non stop u vodjstvu. Moramo stisnuti u odbrani, igrati na ivici faula i brza transformacija u napadu.

Posted
Opet je krenuo Šćepanović sa njegovim petorkama, opet je Tomas zaboravljen, opet Janković igra previše, opet nema Angole.

Ništa nije naučio, neće on još dugo.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja razumem da je on sam na klupi, ali ima on i pomocnike. Nemoguce da su svi zaboravili ili da ih on ignorise.
Posted

Nisam sada u prilici da gledam, pratim rezultat i play by play... i ovo sto pisete. 

Deluje kao da KKP ove sezone igra utakmicu za utakmicu po sistemu toplo-hladno - a to je onda jasno da je do trenera. 

Posted
Tomas ode u svlačionicu.

Nadam se da ode i Šćepanović nakon ove utakmice.

Nakon što ga je izbacio jer je Nikolić dao 2+1 preko njega otišao je direktno u svlačionicu.

Posted
6 minutes ago, realno *w said:

Šta je sa Tomasom?

Inače igra jad i beda, mučenje u napadu gubljenje u odbrani.

Meni utisak da imate dobar rezultat s obzirom kako igrate.

Lako ovo moze da se okrene.

• Like 1
Posted
Meni utisak da imate dobar rezultat s obzirom kako igrate.
Lako ovo moze da se okrene.
To svakako, igramo očajno, a na 2 odbrane i napada smo od vođstva. Ali džabe kad su te 2 odbrane i napada nemoguća misija za nas. Ne mogu da ti opišem koliko ne verujem u pobedu ovde.
Posted

Delujemo ispumpano, kao da smo putovali 30 sati.

Sad vidim mal oenergije i bodrenja, ajde bre, tu smo. Raduje što smo i ovako beskrvni na korak-dva.

Biće zajebana Budućnost ove sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...