Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Jock Landale navodno potpisuje za Efes.
Kevin Punter i Armani se ni drugi put nisu dogovorili oko novog ugovora, Armani ce traziti novog igraca da ga zameni. 

Posted
  On 7/2/2021 at 6:34 AM, Klipan said:

Navodno blizu Barse...

Expand  

Da to su informacije od jutros. 

U drugim vestima

Jock Landale odbio ponudu Efesa, prioritet mu je ugovor u NBA.
Kostas Antetokounmpo navodno blizu potpisa visegodisnjeg ugovora sa Olimpijakosom.
Adam Hanga uskoro napusta Barcelonu na cijoj listi zelja su Ioannis Papapetrou i Nikola Kalinic.

Posted
  On 7/2/2021 at 10:01 AM, Borca said:

Expand  

Bolid kompletni....sta li on umislja...da se udara nogom u dupe sto ga trazi najbolja ekipa u Evropi, mada ne znam ni sam odakle im ta ideja....tezak prosek od igraca

• Like 6
Posted

Expand  

On 7/2/2021 at 11:31 AM, Gudura said:

Bolid kompletni....sta li on umislja...da se udara nogom u dupe sto ga trazi najbolja ekipa u Evropi, mada ne znam ni sam odakle im ta ideja....tezak prosek od igraca

Expand  

Haha, još ja pomislim vidi ti Džoka... 😄

Kakav kralj i kakav očigledan manjak sivih ćelija. Pa Efes, gde bi verovatno preuzeo Šanlijeve minute, bi mu bio vrhunac karijere.

• Like 2
Posted

Billy Baron produzio ugovor sa Zenitom do 2023-ce.
Iffe Lundberg produzio ugovor sa CSKA za naredne 3 sezone.
Raymar Morgan potpisao za ASVEL.

Posted

Da to su informacije od jutros. 

U drugim vestima

Kostas Antetokounmpo navodno blizu potpisa visegodisnjeg ugovora sa Olimpijakosom.
Adam Hanga uskoro napusta Barcelonu na cijoj listi zelja su Ioannis Papapetrou i Nikola Kalinic.

Expand  

Spominje se i Dobric https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=07&dd=02&nav_id=1884743

Posted (edited)

Fine i zasluzene pare za Micica iako to nije ni blizu najveci ugovor u Europi ikad, cak i da ne ukalkuliramo inflaciju.

On 7/2/2021 at 11:31 AM, Gudura said:

Expand  

Bio je odličan u Žalgirisu, a ti bit ce znas koliku ulogu i novac su mu nudili pa ga nazivas bolidom? 

Pretpostavljam da znas i njegove zivotne preference i planove? 😕

Edited by Budha
Posted

David Lighty produzava ugovor sa Asvelom za naredne 3 sezone, nista od prelaska u Olimpijakos o kome se pricalo pre par nedelja.

Posted

Troy Daniels je interesantan Armaniju.
Jake Cohen potpisao ugovor na 2 sezone sa Makabijem, ovo mu je treci put da igra za tim iz Tel Aviva.
Mindaugas Kuzminskas potpisao za Zenit.
Ioannis Papapetrou navodno blizu produzetka ugovora sa Panatinaikosom.

Posted

Matt Costello potpisao ugovor na 3 sezone sa Baskonijom.
Adam Hanga potpisao ugovor na 3 sezone sa Realom posle sporazumnog razlaza sa Barselonom.
Nemanja Nedovic produzio ugovor sa Panatinaikosom.

Posted

Baskonija je napravila odlican potez sa dovođenjem Kostela jer igra u životnoj formi. Odlicna pik četvorka sa veoma dobrim sutem za tri,a moze da uzme koji minut i na 5.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...