Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid

Recommended Posts

Posted (edited)

Što ste pesimisti po pitanju Muse?

Ne očekujem da gazi odmah, ali mislim da može biti sasvim korektan igrač za EL uslove.

Elem, skoro krenula neka priča oko Nedovića i Gudurića. Rekoh tada - Nedović je toplo hladno igrač, ali njegovo "toplo" je baaaš toplo. Gudura mi nekako još nije isprofilisan do kraja, a ima 26 godina. Ali ok, videćemo ga sad u Feneru, definitivno ima slobodu koja mu treba.

Edited by realno *w
  • Like 2
Posted

Nikako mi nije jasno oko EL i Bartomeuove ideje za prosirenje i davanje licence klubovima iz UK ili tim takvim nekim instant klubovima. Mogu oni imati para, ali gde su navijaci?

Posted
8 hours ago, realno *w said:

Elem, skoro krenula neka priča oko Nedovića i Gudurića. Rekoh tada - Nedović je toplo hladno igrač, ali njegovo "toplo" je baaaš toplo. Gudura mi nekako još nije isprofilisan do kraja, a ima 26 godina. Ali ok, videćemo ga sad u Feneru, definitivno ima slobodu koja mu treba.

Po meni je Nedović klasa iznad Gudurića. Igra u brzini više od njega, nekako imam utisak da su njega tolike povrede delile od solidnog backup SG u NBA. Mnogo je teže zaustaviti igrače kao što je Nedović kada su u ritmu.

• Like 1
Posted

Podnio ostavku Kurtinaitis. Ocigledno se i njemu smucilo blamiranje iz kola u kolo.

Mislim da trenutno niko ne moze pomoci Himkiju, dok se ne zavrsi sezona.

Posted (edited)

Pa barem je napravljen korak u dobrom pravcu sa odlaskom Kurtinaitisa, sada da nadju neko resenje i da prestanu za pocetak da budu glavni predmet za zajebanciju u EL.

Edited by Borca
Posted
2 hours ago, realno *w said:

Ma ne znam, njima treba neko ozbiljno ime sa odrešenim rukama, pa da možda donekle dovede bandu u red.

Ili to ili da Alekseja postave za igraca/trenera pa dokle doguraju tako.

Posted

Utakmica rešena u momentima kada se Džejms povredio, pa su napade sa jedne strane završavali Komenko, Kurbanov i Bolomboj, a na drugoj Higins.

Još nije bilo Klajburna da preuzme u tim trenucima. Barsa definitivno ima dublji sastav.

Posted

Vrhunski su čuvali Jamesa, a čim on nije u situaciji da se digne na šut kako hoće odmah Moskovljanima otpadaju mnoge opcije. Vrhunska igra Higginsa uz dobru podršku Abrinesa, Calathesa i Hange. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...