Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Ace Rimmer said:

To bi imalo logike da je protivnik u terenu, ali ovako kad ode van u stranu ne bi stigao loptu da je superman.

Znam, ali to mu je fetiš. 

Posted

niko ne zna ali evo ga opet [emoji23]

ovi 40nista su na sljaci kao kratko cebe  biggrin.png

[emoji23]0ecd2b23f59a7a1846a39ec6beac5364.jpg

Edit..Boki brzi [emoji1787]

• Ha-ha 4
Posted

Dakle od 6 sati me gnjavi kolega da mu nešto hitno nađem i ništa od meča nisam videla :classic_wacko: ali sad kad vidim kako je krenulo neću ni da palim televizor za svaki slučaj, mogu toliko da se žrtvujem :classic_cool:

Vidim po statistici da je spasao nenormalan broj brejk lopti, moraće po zakonu velikih brojeva neku i Cipiripi da iskoristi pre ili kasnije.

Posted
2 hours ago, Drakaris said:

Da se pise Nadalu 13 RG. Covek ne gubi u finalu, skor 12/12

13. baksuzan 🤨

Gledao sam Nadala danas drugi set i ovo sad sto gledam Novaka treci... nece biti bas ljubazno u nedelju 😬

Rafa los a ako je onakve tupave greske pravio protiv veselog Svarcmana sta ce tek biti u nedelju kad je preko puta zid a spina nema ni za leka. Morace Nolo oooozbiljno da se raspadne.

• Ha-ha 2
Posted
On 10/7/2020 at 5:20 PM, wrach said:

Haha bez srama si

Prepolovice Svarcmana Nadal

Molim lepo.

9 minutes ago, Darth Steva said:

13. baksuzan 🤨

Gledao sam Nadala danas drugi set i ovo sad sto gledam Novaka treci... nece biti bas ljubazno u nedelju 😬

Rafa los a ako je onakve tupave greske pravio protiv veselog Svarcmana sta ce tek biti u nedelju kad je preko puta zid a spina nema ni za leka. Morace Nolo oooozbiljno da se raspadne.

Gledas a? Sta, nema biciklizam neki?

Posted
7 minutes ago, wrach said:

Gledas a? Sta, nema biciklizam neki?

Zavrsili danas ranije... jurnjava ceo dan na vetru, preko 50km/h

Novak ovo ako ne dobije 7:5 dobice 7:6... dobar Cicipas ali Nolo lud... nivo tenisa dve klase visi nego u prvom SF