zoe Bg Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 (edited) ok , nova info , ovo marca objavila i taman se obradovali sto ga nema Edited October 8, 2020 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Je li hladno tamo danas? Izgleda mi da duva ali vidim da ovaj Igin trener nema jaknu nego samo neki duks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 34 minutes ago, wrecktangle said: Ma ne ganjam lajkove...nego malo i ja "ujedam". 😁 Ne pisem cesto ali nikada nisam bio bez malo otklona od navijanja prema Novaku kad "jede govna" Ti taj otklon prema Fedu naprosto nemas. I to je ok ali suvise nameces vlastiti gotovo hejterski stav prema Novaku. No ozbiljno...kako rekoh ima Novak momente koji svakog zivog zivciraju pa i nas, njegove navijace ali pripisivati mu nesto ovako naprosto nije fer niti istina. Da je sve dio neke taktike koja se ne znam kako sprema. Obican bs. Na terenu je pravio svakakve gluposti ali NIKADA svog protivnika nije optuzivao onako kako su njega optuzivali mnogi igraci poslije poraza od njega. Znao je i Fed debelo "pojesti govno" (da se ne lazemo) rijecima prema Novaku. I jedna bitna razlika, ja nikada nisam sipao ofrlje ni protiv Feda (posebno) a ni Rafe. Niti cu ikad. Ma kakva crna taktika u kojoj izgubiš prvi set, to su budalaštine. I lepo si rekao, ima kod Đokovića stvari za kritiku i bez da mu se dodaju besmislice. Mene najviše nervira ironičan smeh ili dreka kada protivnik pogodi neki težak udarac, iznerviram se i kada gledam reprizu...kapiram ja žar borbe i sve, ali to mi je već na granici nepoštovanja protivnika, kao da samo on ima pravo da napravi neki dojajan potez. To, naravno, ne umanjuje njegovo majstorstvo i činjenicu da je, generalno, veoma korektan igrač...niko nije bez mana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Novakovo jucerasnje foliranje ce dovesti do prociscenja mnogih dusa, tako sto ce se bljujuci vatru osloboditi nagomilane mrznje, besa i ostalih negativnih emocija Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Šta li misli Svitolina ako ovo gleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, alcesta said: Šta li misli Svitolina ako ovo gleda Izbubecala bi Iga i nju, moze da joj bude lakse zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Ja ne vidim koja teniserka moze da se odbrani od ovog nivoa tenisa najvise je izgubila 5 gemova u mecu, od Hsieh i Busar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 17 minutes ago, alcesta said: Je li hladno tamo danas? Izgleda mi da duva ali vidim da ovaj Igin trener nema jaknu nego samo neki duks. Vreme je ok, oko 16 stepeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 (edited) Prva Poljakinja u finalu Još može i do titule u dublu Edited October 8, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Kojom lakocom ona demolira protivnice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 bravo https://pbs.twimg.com/media/Ej0B02CU0AAczEo?format=jpg&name=900x900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Kaznena ekspedicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://www.espn.com/tennis/story/_/id/30064040/sofia-kenin-stefanos-tsitsipas-fined-coaching-help-french-open Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Ali kakvi termini za meceve sutra . Polufinale tenisera su uvek igralo od 13h (sem 2011, tada je bilo od 14h), a sutra krecu tek od 15h, da se pokazu reflektori u oktobru. To sto je 10 stepeni uvece nije bitno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 (edited) Ne izgleda ovo dobro za Petru. Kenin ima odličan servis za svoju visinu. Edited October 8, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 ja uopste ne verujem da ce petra u finale, ona cas uradu, cas uludu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Ali koliko loše rešava Petra ove balone, ima sve vreme da se namesti i opet pošalje loptu tačno tamo gde ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cim se poen malo razvije problem za Kvitovu, mora da resava sve u prva 2-3 udarca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 budi se petra Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Koliko me podseća na Anu ponekad Dobro, sama je kriva što je odmah dopustila dupli brejk. Kenin igra stabilnije na duže staze, ne bih dala Petri sad previše šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Kvitova je pronasla ritam, mogla bi ranim brejkom da mozda preuzme inicijativu u drugom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Meni deluje da ce Kvitova ovo da preokrene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts