ciao Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 18 minutes ago, wwww said: Ovo je samo jos jedan dokaz da niko ne vodi brigu o interesu (zdravlju itd.) igraca, kao sto i oni na AO teraju igrace da igraju po onoj vrucincini. Nemam utisak da igracima bitno smeta, mogu da se obuku kao sto se i oblace malo vise - dugi rukavi, zenske pokriju i noge, Novak se zalio na to sto ne zatvore krov kada pocne kisica jer postane blato pa je opasno da se ne okliznu i povrede, nisam cula da se neko zalio na hladnocu. Publika je druga stvar, za publiku je nepodnosljivo hladno ja mislim ali za njih ih bas briga to stoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Kako li ovaj Siner nije vise pozicioniran na listi. Igra lep tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) Ma bravo za Jannika Kakvi udarci, anticipacija, kretanje po terenu, koordinacija pokreta, kao da plese po terenu i sa tolikim zarom izvodi udarce! Decko uziva! Savrsenstvo! Mislim da mu je za koordinaciju i kretanje dosta pomoglo skijanje kao i Novaku👍 Navijam za finale Novak - Janik. Bio bi to teniski tango u Parizu 😄 Edited October 6, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Vrlo lepi vineri Janika Sinera. Rafa neobrijan, izgleda matoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, Drakaris said: Kako li ovaj Siner nije vise pozicioniran na listi. Igra lep tenis. Momak se tek probija (kasnije poceo aktivno da trenira tenis, ranije bio skijas, juniorski prvak Italije u, valjda, veleslalomu). Proslog novembra je igrao NexGen turnir (i uzeo titulu, pobedivsi Tjafoa, de Minaura, Kecmanovica i Ymera, samo izgubio u grupi od Francuza Uga Humbert-a - momka koji je sad bio dobar u Rimu i Hamburgu). Ove godine je dobijao WC-s na brojnim turnirima, neke je i iskoristio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) www ne spominji molim te tu popljuvanju i nekompetentnu Busar,. lupa zena sve u 16😋 Uze Nadal i drugi set... Odoh spavati... Edited October 6, 2020 by Milica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 'bem ti tenis u ovo doba..potrosih zalihu cipsa i nutele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Siner dosta pao u igri. Nisam ocekivao ovakav epilog i da ce doci na kraju lako do pobede. Nadal bas dosta otporan na vremenske uslove, on u majici na ovoj temperaturi i vetru i savrseno fokusiran na tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Malo je Sinner pokavario utisak trecim setom,ali mene je svejedno kupio..mozda je isuvise smelo reci da sam gledao buduceg osvajaca GS,ali sam konacno pronasao igraca kojeg cu intenzivno pratiti pa i za koga cu navijati kad Novak okaci reket o' klin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Rafa se zali kako su uslovi bili teski za njega jer nije mogao da zvekne dobar spin kao sto to obicno radi Pa j* ga andrak, igras protiv klinca kome je ovo prvi RG u zivotu, osvojio si 12 RG i zalis se kako je tebi tesko! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) 27 minutes ago, Drakaris said: Nadal bas dosta otporan na vremenske uslove, on u majici na ovoj temperaturi i vetru i savrseno fokusiran na tenis. U malom itw posle meca Rafa se zalio na hladnocu ali zbog toga sto mu spin nije isti kao sto je u junu po suncu pa mu je teze da igra ... edit - pretece me wwww Edited October 6, 2020 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) samo kuka. Edited October 7, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 9 hours ago, ciao said: Upravo su diskutovali francuski komentatori krov i objasnjavali da je krov iskljucivo za zastitu od velike kise a da inace RG kao svaki slem mora da se odrzava na otvorenom a ne da budu dvoranski uslovi i da krov ne sme da se stavlja zbog vetra hladnoce i bilo cega nego iskljucivo ako je velika kisa - velike kise nema trenutno Naravno... osim kada vegan lobi odradi posao pa pogura da se mec igra pod zatvorenim krovom iako nema kise. Inace, stvarno ne vidim kako Nadal pri ovakvim uslovima moze ovde da dobije Svarcmana i Djokovicu u 3 dana... stavise, nisam siguran da moze i Svarcmana. Mnogo bolje bi bilo da je dosao izmuceni Tim, njega bi resio u 3 seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 11 minutes ago, Darth Steva said: Naravno... osim kada vegan lobi odradi posao pa pogura da se mec igra pod zatvorenim krovom iako nema kise. Inace, stvarno ne vidim kako Nadal pri ovakvim uslovima moze ovde da dobije Svarcmana i Djokovicu u 3 dana... stavise, nisam siguran da moze i Svarcmana. Mnogo bolje bi bilo da je dosao izmuceni Tim, njega bi resio u 3 seta. Ovo mi sinoć palo na pamet. Ok, imao bi Tim 2 dana za odmor ali opet, uneredio bi ga Rafa. Samo mislim da grešiš, unerediće i Durasel zeku, lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Svarcmanu je trebalo 5h da slomi polumrtvog Tima i to je jos usrao 2 skoro dobijena seta, on nema jeftinih poena iz servisa koje bi Tim imao, igra prvo slem SF, odradice to Nadal lagano, sa jednim tezim setom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) Ode Tim, a ne rece nikom: Cuvajte mi Federerove rekorde... Izgleda ce morati Novak da se pobrine za njih Edited October 7, 2020 by Milica 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 1 hour ago, Darth Steva said: Naravno... osim kada vegan lobi odradi posao pa pogura da se mec igra pod zatvorenim krovom iako nema kise. Inace, stvarno ne vidim kako Nadal pri ovakvim uslovima moze ovde da dobije Svarcmana i Djokovicu u 3 dana... stavise, nisam siguran da moze i Svarcmana. Mnogo bolje bi bilo da je dosao izmuceni Tim, njega bi resio u 3 seta. Iz tvojih usta u Raficine usi. Nadajmo se da ce turnir biti oslobodjen vec u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ali da se ne lazemo, sve osim pobede nad Rafom u finalu bi imalo "to nije to" efekat. Na Novaka mislim, naravno 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ne mogu da se otmem utisku da se jinx-uje na sve strane 😀 S druge strane, hvata me nervoze od Buste... Sumnjam u mec kraci od 4h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sumnjam da ce se muciti Novak. Utefterio ga je on vec na Juesu. Mislim da ce izaci na mec sa punim fokusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ja očekujem da će meč protiv Buste biti takav da će organizatori zažaliti što nije stavljen u dva iza ponoći a TV kuće što nisu stavile onu oznaku 18+ u gornjem desnom uglu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ja naprotiv mislim da moze biti ozbiljnih problema. Bumo videli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts