jevrem69 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 (edited) dobice Novak opomenu za sirenje bacila u etar ...................... 😋 Edited September 20, 2020 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Oce li pasti u nesvest neka linijska sutkinja sad ili je to rezervisano za Pariz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 raspade se djecarac na kraju, donekle i uz pomoc vetra ................ ali ovaj stepen nervoze, nece mu doneti puno uspeha u buducnosti .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 3 minutes ago, vanjabarsa said: ako ce ovako kilavi da budu rafa i novak , imacemo opet novog gs shampiona u parizu. Uh, valjda nećemo, pik mi je ove godine da uzme neko od njih dvojice, a Dominik ima kad, dosta mu je USO za ovu godinu Mada Novak stvarno ne liči ni na šta, ovaj set ni sam ne zna kako je uzeo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ovaj sudija je smijesan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ocajno sudjenje ce na kraju dovesti do nekog novog incidenta, zaista je to mucno za gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 4 minutes ago, John Terry said: Oce li pasti u nesvest neka linijska sutkinja sad ili je to rezervisano za Pariz? Nema više potrebe. Od svih jučerašnjih mečeva glavna vest je da je Novak slomio reket, to je važnije od Švarcmanove pobede. I sutra će glavna vest u anglosaksonskim medijima biti Novakovi izlivi besa, kako god da se završi meč i turnir. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Mnogo se ovde potcenjuje sampionski mentalitet koji imaju Nole i Rafa.Kako god sad izgledali nastimovace oni svoju igru za RG.Tako da dok oni ne ispadnu ne bih nikom drugom davao titulu RG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ajde nemoj sad kao juče drugi set, kad te molim Rud otkrio pravu taktiku, samo na smeč nabacivati i dobijen poen na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Jel to sudija tri puta pogresno dosudio tragove lopte do sada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Novakov govor tela deluje kao da ce nekoga da ubije. Ima strasnih problema sa anger managementom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Nadam se da Ruda nasa dijaspora u Oslu nije naucila raznim psovkama, inace ode sve u pm ..................... 🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Novak mora što pre da se smiri, ako pretvori ovo u obračun sa sudijom otići će mu set, za početak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Just now, alcesta said: Novak mora što pre da se smiri, ako pretvori ovo u obračun sa sudijom otići će mu set, za početak. Ja ga razumem, tri poena mu je "ukrao", mnogo, nek menja profesiju ako ne zna bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Auuu kakav udarac Ruda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Jel moze neko sa fizicke strane da objasni Rudov forhend? Ne kapiram kako ovako poteze, jel rotira i zglob i podlakticu, malopre je i drajv volej nestvarno zakucao, takav drajv volej nikad nisam video. Sudija ozbiljan blam, bas me zanima hoce li biti posledica, u smislu daljeg (ne)sudjenja sto svih, sto Djokovicevih meceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Kvalitetan raspad ruda, ali i Nole je malo digao igru u ovom gemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 (edited) Najzad je počeo da igra, i vreme je bilo. Servis za pobedu Edited September 20, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 24 minutes ago, nlavrnja said: Jel moze neko sa fizicke strane da objasni Rudov forhend? Ne kapiram kako ovako poteze, jel rotira i zglob i podlakticu, malopre je i drajv volej nestvarno zakucao, takav drajv volej nikad nisam video Ovo sto sam ja gledao, deluje mi kao skroz normalan double bend FH sa malo ekstremnijim gripom. Nisam video taj drajv pa ne znam sta je tacno uradio tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ne volim VAR i sta je on doneo prevashodno premijer ligi (tipa, De Gea nije bio na liniji 2cm tokom penala). Iritira me NBA celendz i kako to dodatno ubije, vec traljav intenzitet zavrsnica meceva. Ali! Ovakvo sudjenje, pa jos na sljaci je zaista uzasno problematicno. Samo se hrani sumnja o tendencioznosti, imalo je ili ne. Sudijska greska nije 'u prirodi' tenisa kao sporta. Sokolovo oko na sljaci i sklanjanje linijskih na betonu je nesto sto bi bilo sjajno. Nek se trze tradicije na travi, nema problema, da su zivi i zdravi... Novaku zaista svaka cast. Uspevati da kontrolise/kanalise tornado osecanja u sebi, a znamo mu karakter, je zaista impresivno. Na koncu, los tenis, ali bice l bolje. Svim srcem uz Shapa sad! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Zamislite tek da je Troickom sudija ovo uradio triput Novak je previše nervozan i nevezano za sudiju ovih dana, ali očigledno je USO ostavio traga, ne bi bilo normalno da ga to nimalo ne pogodi. Važno je da se iskontroliše dovoljno da to ne postane autodestruktivno. A svakako je bolje da se taj bes kanališe u pobede na terenu nego da u superzen modu gubi mečeve u serijama, kao što je imao jedan period, pu pu pu ne ponovilo se. Sad bi bilo lepo da on i Simona naprave taj zadnji korak sutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Moze li ona Laura Klark, tako se valjda zove, da se pojavi i na RG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Nikad mi neće biti jasno iz čega ovih žgoljavih metar i po Švarcmana generiše toliku snagu udaraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 On je 1m70, za tenisera mali ali za juznoamerikanca u RL sasvim prosecan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ne znam, kad ga gledam stvarno mi je teško da poverujem u tih 1.70, šta god pisalo u ATP profilu. Mada ja svakako nisam objektivna, meni je i sve ispod 180 nisko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts