DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, Eddard said: To jedino ako staviš toliko majoneza da ti curi mast niz čelo. Ne stavim ga ja toliko ni u pljeskavicu... Što tebe ne sprečava da izigravaš mayonnaise polizei i ideš meni na živce 😁 12 minutes ago, Eddard said: Ima, ruski, taj je drugačiji 😜. Btw, to je jedini oblik majoneza koji jedem, a do pre par godina rusku, upravo zbog majoneza, nisam mogao da smislim. Zanimljivo, njega dosad nisam probala. 12 minutes ago, Eddard said: To su sigurno neki čarapanski uticaji. Dobro je, nisi potpuno izgubljen slučaj. 😁 4 minutes ago, Mina D. Harker said: Obično kad pravim rusku stavim dio kisele pavlake, dio majoneza. 🙋🤌 Zar to nije recept, tho? Mislim ja tako pravim svaku salatu na bazi majoneza. Sam za sebe je previše jak, mora malo da se neutrališe tj. izbalansira ukus. Edited 1 hour ago by DameTime
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da, teška je samo sa majonezom. Ne volim ni krompir i jaja u ruskoj, sve drugo normalno stavim.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Mina D. Harker said: Da, teška je samo sa majonezom. Ne volim ni krompir i jaja u ruskoj, sve drugo normalno stavim. Tako je, bez krompira i jaja. 19 minutes ago, DameTime said: Zanimljivo, njega dosad nisam probala. To je bio sarkazam 😁. 19 minutes ago, DameTime said: Zar to nije recept, tho? Mislim ja tako pravim svaku salatu na bazi majoneza. Sam za sebe je previše jak, mora malo da se neutrališe tj. izbalansira ukus. Pa eto, i sama priznaješ da je sranje čim moraš da ga razblažiš 😜😁
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Eddard said: To je bio sarkazam 😁. Ok, I didn't catch it. 😁 4 minutes ago, Eddard said: Pa eto, i sama priznaješ da je sranje čim moraš da ga razblažiš 😜😁 Ne priznajem ja ništa. 😁 Mislim, realno nemam nikakav problem sa tim što jedeš pečenje i rusku, jedi brate šta god ti srce ište. Samo je zanimljivo biti đavolji advokat. 😜
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Juče sam bio u šopingu, kada sam prolazio pored sekcije majoneza vidim tommy na popustu, pružim ruku i uzmem jedan ali u tom momentu me oblio hladan znoj jer mi se učinilo da me neko prekorno gleda. Vratio sam ga na mesto i udaljio se žurno. Kasnije sam se ipak vratio i uzeo ga ali me podilazila neka jeza sve dok nisam ušao stan. 😉 3
DameTime Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 32 minutes ago, Klotzen said: Juče sam bio u šopingu, kada sam prolazio pored sekcije majoneza vidim tommy na popustu, pružim ruku i uzmem jedan ali u tom momentu me oblio hladan znoj jer mi se učinilo da me neko prekorno gleda. Ako je bilo Tommy pakovanje s likom Bogdana Bogdanovića, možda sam to bila ja. 😁
MilošVB Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ja se juče odvalio od nekog sušija sa majonezom. Ne pamtim kad sam toliko uživao u hrani.
Recommended Posts