Мџе Posted November 17 Share Posted November 17 10 hours ago, Plavi Dres said: Imam što se kaže na lagru neka od Deurićevih vina, ali ih još nisam probao. Što se tiče Despotike, dobra su im vina, ali ne bih baš rekao i da su ona neka viša klasa među domaćim vinima. Vinarija im je svakako na lepom mestu. Despotika ima jedan od boljih Savinjona, možda samo Vert ima bolji kod nas. I oranž vina su im jako dobra. Da li su viša klasa je uvek diskutabilno, pogotovo što su naše vinarije dosta mlade i dosta fluktuacija ima u kvalitetu. Na svakom od nas ponaosob je da odluči. Moja preporuka da probaš 333 odavde: https://www.aleksandartodorovic.rs/shop.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Dres Posted November 17 Share Posted November 17 1 hour ago, Мџе said: Despotika ima jedan od boljih Savinjona, možda samo Vert ima bolji kod nas. I oranž vina su im jako dobra. Da li su viša klasa je uvek diskutabilno, pogotovo što su naše vinarije dosta mlade i dosta fluktuacija ima u kvalitetu. Na svakom od nas ponaosob je da odluči. Moja preporuka da probaš 333 odavde: https://www.aleksandartodorovic.rs/shop.html Jasno, slažem se. Takuđe, zavisi da li više konzumiraš bela ili crvena vina. Hvala, za preporuku. Znam za ovu vinariju, ali nisam još od njih ništa probao. U Lipovcu ima inače jos dobrih vinarija. Draganić je na primer odlična vinarija iz tog sela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted December 15 Share Posted December 15 Porterhouse steak. Obicno su velicine da jedna osoba ne moze da ga savlada, mada ima ekstrema. File i NY strip na istom odresku. Razni sirevi kao dodatak uvek oplemene ukus, pod uslovom da ih kuvar ne "pregori". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 15 Share Posted December 15 Vise se brinem da kuvar ne prepece steak zato sto je, u tom slucaju, uzivanje u istom jednako zvakanju zadnje spoljne gume 50 godina starog traktora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts