Jump to content

Sampioni  

5 members have voted

1. 1. Osvaja titulu?

• Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

• Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim

Recommended Posts

Posted

Tim je prvo izgubio finale u 3 seta, pa u 4, pa u 5, logično bi bilo da će prvi GS koji osvoji igrati 5 setova :classic_biggrin:

Doduše nigde ne piše da to treba da bude danas.

Posted

Katastrofalne greške pravi Dominik.Nema plana B. Već samo udara najjače što može a uopšte nije u poziciji za viner. Kasni na svaku drugu loptu.

Posted
26 minutes ago, vanjabarsa said:

da nije bilo novakove diskvalifikacije , nista uzbudljivo se ne bi desilo na ovom turniru....

Eto imali smo gospodina u sakou koji čini mi se danas nosi Dart Vejder dezen, ako sam dobro videla :classic_biggrin:

• Like 1
Posted (edited)

Ja se brinem dal ce Zverev da dobaci servu do Tima, koliko je ovaj daleko od osnovne😅

Tim sigurno nije dobro, na momente stisne zube i da po gasu, ali odmah zatim krene da izbacuje nekontrolisano pola metra u aut

Edited by Milica
Posted

Ovo se lagano moze zavrsiti i za sat i po u timovu korist. Bukvalno takav mec. Deluje kao da se malo podize igracki, a fizicki moze do sutra da igra, spreman je zverski

Posted
Just now, Malkolm Brogdon said:

Sta radi Zverev sad?

Sta rade ovi ljudi, sta je ovo uopste...

Radi ono što bi odavno uradio da ima ko da ga pritisne s druge strane. Ali pošto je Tim daleko od neke igre, verujem da će i ovo biti kratkotrajan zastoj.

Tim me je baš razočarao danas. 

• Like 2
Posted
Just now, alcesta said:

Tim me je baš razočarao danas. 

Skroz a jos mi je insekt govorio da bi mogao da flopne ali bas je tragican, umesto da ga motivise Sasin dobar star uvukao ga je u svoje s(r)tanje.