Jump to content

Sampioni  

5 members have voted

1. 1. Osvaja titulu?

• Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

• Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim

Recommended Posts

Posted

Pospisil valjda ima nekih problema s ledjima (mislim da to rekose moji komentatori). Nije jednostavno posle 6 meseci pauze igrati Bo5 meceve (on nije imao pripremni turnir), niti pobediti Raonica i RBA na GS-u.

Posted
23 minutes ago, zoe Bg said:

Jedini prihvatljiv razlog za brkove :classic_biggrin:

Jedino opravdanje :classic_tongue:

Inače mi Gilbert baš ide na živce s ovim njegovim nadimcima, čovek nije u stanju ni jednog jedinog igrača/cu da nazove po imenu ljudski. Možda jeste simpatično u početku, ali posle nekoliko godina baš i nije toliko, a i ne moraju svi znati njegove šifre.

Posted
19 minutes ago, wwww said:

Pospisil valjda ima nekih problema s ledjima (mislim da to rekose moji komentatori). Nije jednostavno posle 6 meseci pauze igrati Bo5 meceve (on nije imao pripremni turnir), niti pobediti Raonica i RBA na GS-u.

Ne pomazu mu ni one pecurkice koje reklamira :whistling:

Posted (edited)

Kakav vrisak Serene na lopticu Sakari koja se prekotrljala preko mreze i dala Grkinji brejk i set loptu! Komentatori: saosecamo s Serenom (nema negativnih komentra o frustraciji itd.).

Sereni sad isteklo vreme kod servisa u TB i nije dobila TV. (lepo se videlo da je sat otkucao 0 a jos nije bila bacila lopticu uvis da servira).

Edited by wwww
Posted

Au,pa što slajs na kraju meča,Marija? 

Verovatno najlošiji taktički odabran udarac u celom S3...šteta.. Sakari je ovde morala još malo da produži meč.

Posted (edited)
7 minutes ago, alcesta said:

Kako sam je urekla, ništa više ne može da pogodi :smiley7:

Imam isti problem, kako nekog pohvalim ovde tako se taj pogubi. :lol_2:

Tim, posle Karenja, najstariji preostali u zrebu.

Edited by wwww
Posted

Ali kakve slajseve igra Pironkova, kao na travi, mislim da je jedina koja to i dalje radi :classic_smile:

Stvarno je lepo gledati je ponovo, valjda će dobijati neke WC posle ovoga.

Posted

Jel Cveta ovde tražila neki mto?

Kako igraju jedna i druga,skupljaće gemove na kašičicu protiv Serene

Retard koji komentariše meč uopšte ne ume da konstatuje da Pironkova igra sa bolovima..kakav magarac

Posted

Dosta se igra slajs udarac, podgloga je brza loptica samo sklizne u napadu a defanzivno BH slajs  opcija da se dobije na  vremenu, , odbrani od jake lopte,vrati u neutralnu poziciju..

Na ovom USO  slajs doživljava renesansu na hard courtu.

Dimitrov /Fuczovic , primera radi bukvalno bio festival slajsa..

Posted (edited)

Što se sad ljuti Korne na sudiju? 

Ode meč lopta :ajme: ovo se pretvara u maraton a Korne je tu kao riba u vodi. Baš šteta :classic_sad:

Edited by alcesta
Posted

Ovo bi u boksu bio mec pero-lake kategorije..nijedna nema jacinu udaraca..protrcace Cornet kroz ovaj set..Cveta deluje da je ostala bez goriva..

A i vidi se po tome sto mora da skracuje poene na ovakav nacin..

Posted

Limitirano joj je kretanje očigledno, kad nije završila u dva seta nema sad šta da traži bojim se. Promenila sam kanal od sredine TB, ne mogu više to mučenje da gledam.