zoe Bg Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Western & Southern Open Srecan nastavak teniske sezone svima koji slave 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Au ljudi, zaboravio sam da tenis postoji za ovih 6 meseci. Neka je sa srećom i da se ova krnja sezona završi bez većih problema! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Edited August 22, 2020 by wwww 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Prenosi li iko osim SK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 ovi ga bas preterase, kao da je ovo najzaraznija moguca bolest na svetu gde je dovoljno da samo pogledas nekog i taj je vec zarazen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Nek' je sa srećom svima. Valjda će konačno opet ATP lista da odbrojava nedelje na prvom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Nakon pola godine neigranja takmičarskog tenisa i odlgedanih mečeva prvog kola utsici su pozitivni. I .Osećaj kad gledaš mečeve na TV i usput menjaš streamove.Nedostajao je. Vidi se da su teniseri željni igre i takmičenja (sem Pairea ). Pravila funkcionišu, nije bilo gotovo nikakvih problema. Jedino par puta, nevezano za korona pravila nisam bila sigurna da li sat radi na meču Murray Tiafoe, dok je Andy standardno imao problema sa izbačajem na drugi servis, činilo mi se da sat šteka. Kamere nisu prikazivale dramatično odbrojavanje . Uslovi za igru su bili prilično teski, topao i sparan dan NY kasnog leta. Podloga deluje izuzetno brza a biće i brža kako turnir odmiče , odskok loptice nizak , što je turnir u Lexingonu vec nagovestio, a uklapa se i u trend . Berankis i Paul su igrali ping pong tenis , karakteristično za brzu podlogu i stil igre oba igrača , Andy slajsom slamao gabaritnog Tiafoa, Raonic odigrao pristojan meč protiv kolege velikog servera Čilic Šapovalov nisam dočekala pošto su Venus i Jastemska odužile meč , još jedan klasik. Vidim 63 63 Šapovoalov, proslavio i objavljivanje rap albuma(too much ako mene pitate) Pred -turnirske KZŠ prilčno dosadne . Izuzeb Novakove , koji i dalje potresa teniski svet namerom da zarazi planetu virusom , usput se oslobodi ono malo konkurencije dok uživa u privilegijama privatnog smeštaja koji basnosnovno košta dok ostali trudbenici borave u hotelima unitrašnjosti dekorisane u Shining stilu..Novinari i pojedini" eksperti” spekulisu o * nad titulama osvajača na skraćenoj USA seriji. Tenis bez čuvenog dvojca za većinu njih je distopija. Ostaje da vidimo najbolje igrače , kako će oni otvoriti prvi veliki turnir u post korona eri . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 da li si nasla negde video snimke KZS gde se cuje koji novinar postavlja koje pitanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Obično pratim ovde http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=158962 Koliko sam čitala 11 agencija baziranih u NY prati USO seriju, ali većina novinara radi i kao free lanceri . Tako da pretpostavljam da je to standardna ekipa koju već znamo. Abuleilli, Rothemberg, Nyguen, Myles... Djokovic je dao vrlo dobar i opširan u njegovom stilu itw NYT-ovom C Clareyu, pristojnom novinaru i poznavaocu tenisa . Naravno i taj je izazvao polemike među navijačima suprotstavljenih tabora, dodaš woke acc koji mesecima botuju za svoju stvar i dobiješ jedan konglomerat kakofonije koja se graniči sa ludilom . Ovo govorim za smn jer sve završi tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 evo je KZS (deo). Osim 1. pitanja ostala su isekli i samo se cuje Novakov odgovor. A i to su iseckali (ne poklapa se s transkriptom http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=159009 ) (ne volim manipulacije i seckanje pitanja/odgovora/KZS) ja sam mislila da su dozvolili da 10-tak novinara, koji su u NY, mogu da budu on site, a ostali se mogu ukljucti preko zoom-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Gospodin P.McNamee ugledno ime u teniskom svetu nije ostao ravnodušan na medijski tretman Djokovica , naprotiv. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 nadam se da je ovo pre takticko povlacenje da se lajovic i cacic ubace u zreb nego da je neki fizicki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Ako nije takticki problem, onda je bolje da odustane i da ceka US open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 (edited) Goran deluje prilično zabrinuto. msm kad pročitaš neke da se raduju i podbadaju sa glupostima, muka da te uhvati kad ti treba info . Edited August 23, 2020 by Keira typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Koliko me nervira ova Serenina dreka, imam utisak da bi ugrizla protivnicu da može. Pa još više odjekuje na praznom stadionu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Krajinovic samljeo Tima 62 61.Vrijedna pobjeda za njega i njegovo samopuzdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) Svaka cast Filipe! Novak mrljavi, problemi s vratom. Edited August 25, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Pobedio Novak, nekako. Ja prvi put čujem da neko od tenisera ima problem sa vratom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Izvini ali ne razumem cudjenje,vratni deo kicme ,moze biti ukljestenje ,zapaljenje nekog nerva..istegnuce misica ..Bukvalno nije mogao da izbaci lopticu na normalnu visinu za servis ,pa koriguje izbacaj,napravi zillion DG jer pogodi mrezu ima bolove kada okrece glavu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) edit: @Keira gif nema nikakve veze sa tvojim postom koji je sasvim slučajno prvi iznad Edited August 25, 2020 by Ser Jaime! Rickon! Dickon. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 25, 2020 Author Share Posted August 25, 2020 Mislila sam da jos uvek spavam i sanjam kad sam videla Filipov rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Krajinović S obzirom na Novakov vrat, mogao bi ovo Fica da uzme 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts