Marko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Narednog vikenda Arizona-Michigan i Uconn-Illinois Edited 11 hours ago by Marko 1
qqruz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ispadanje Vojvodetm sa presječenom loptom i tricom sa centra. Kakvo ludilo! Stvarno March Madness. I kakva atmosfera na utakmici. Nije čudo što je u USA ovo baš gledano. 2
MrTwister Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Marko said: U nekom alternativnom univerzumu, u kom sam ja zagriženi navijač Dukea, ne smem da zamislim šta bi poželeo Caydenu Boozeru, onako prodati loptu iz koje Mullins daje trojku za pobedu - Sa nula inteligencije, nula tehnike lik prima loptu, jednom je tapne pa pokušava da u panici baci pas, kamena s' ramena izvedba dodavanja prema nekom od dvojice koji su već kod koša, a ima buraza kome može da vrati pas jer su još na svojoj polovini npr, što bi bila jedna opcija kad je već primio loptu okrenut svom a ne protivničkom košu, druga opcija je višestruki dribling, pa tek onda da se reši lopte ili ide na faul, treća možda i najbolja je da čvrsto zagrli loptu u mestu čim je primi... Lik epski usro ekipu sa choke potezom Previse je tu stvari poslo naopako da bi se na kraju samo taj jedan potez izdvojio kao kljucan sto se mec izgubio, Duke ih je gazio u prvo poluvrijeme, imali tokom meca 19 poena prednosti i sve to su prokockali. Moglo je sve ovo isto da se desi a da momak sa UConna promasi onaj sut sa 10 metara i niko se toga sjecao ne bi. Sustina je da se UConn prilagodio u 2 poluvrijeme a ovi nijesu, otud je doslo do one situacije uopste. Zato svaka cast UConnu i Hurleyu za pristup i igru. 13 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: @SteveFrancis#3 @Del Piero kako gledaju po Americi to sto je dobar dio tim Illinoisa iz Evrope ( Stojakovic, Mirkovic, Ivisici, Petrovic ). Reveal hidden contents Oce li biti sta od ovog malog Bryce? Gledaju u fazonu kao da su jedino mjesto na svijetu dje postoji izvod iz maticne knjige rodjenih, a da u ostatku svijeta to samo onako random po zelji upises sebi rodjendan i godine stoga su ovi nasi matorci od 30 godina imali nefer prednost naspram njihove djecice koje su oni skupili na kampusu kad su pitali oce li ko na basket 😄 Sustina je da ce sad svaki iole pismen mladi kosarkas sa ovih prostora dobiti masu para da igra koledz kosarku bez da bude sad neki preveliki talenat dok se stvari ne resetuju opet.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da kažem za braću Boozer samo, Cameron je stvarno opasan i sa pravom će biti visok pik, možda i prvi. Ima dobre fundamente, baš pismen igrač i nekako je Duncanovski smiren. Međutim, deluje da je akcelerant i da mu mnogi potezi neće prolaziti u NBA jer nije neki atleta. Ovaj brat plej je nebitni debos kakvih ima milion, mislim da je bliži evrokupu nego NBA. Ne mogu nikako biti simpatični s obzirom da im je ćale bio kralj odsustva harizme, ali Cameron bi mogao biti baš dobar igrač, zapravo već jeste. Tarris Reed sa druge strane me oduševio. Veoma lepa paleta poteza na postu, maltene je sam držao UConn u igri dok konačno nije proradio šut u finišu. Malo je oldskul tip centra ali mnogo mi uzbudljivije gledati takvog igrača nego sirove nebeske letače koji su više atletičari nego košarkaši.
qqruz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ispadanjem Duke otvara se Ilinoisu fino.Sumnjam da Jukon moze ponovit onakvo stizanje favorita ne ponovo, nego narednih 20 puta. Ako su takve kante igraci i NCAA odakle joj tolika popularnost?
Skyglider Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, qqruz said: Ispadanje Vojvodetm sa presječenom loptom i tricom sa centra. Kakvo ludilo! Stvarno March Madness. I kakva atmosfera na utakmici. Nije čudo što je u USA ovo baš gledano. March Madness je verovatno najuzbudljivija košarka koja može da se pogleda
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, qqruz said: Ispadanjem Duke otvara se Ilinoisu fino.Sumnjam da Jukon moze ponovit onakvo stizanje favorita ne ponovo, nego narednih 20 puta. Ako su takve kante igraci i NCAA odakle joj tolika popularnost? Pa nije popularna sigurno zbog kvaliteta košarke, koji je na nekom KLS nivou inače. Kako drugačije objasniti da par iskusnijih grejača ABA liga klupa odmah ode na F4? NCAA je popularan zbog snažnog osećaja pripadnosti kolektivu, kakav ne postoji toliko u USA na profesionalnom nivou, kao i zbog velike uzbudljivosti, tunirskog sistema takmičenja gde nema prava na grešku itd. Prvo, ljudi osećaju veliku pripadnost svojim koledžima, a drugo ne postoji ništa slično na svetu gde u istoj ekipi igraju budući NBA superstar, evrokup igrač, rotacioni igrač iz druge finske lige i budući računovođa ili moler. To je jako zabavno, plus zbog mladosti se dešavaju neverovatne greške i preokreti. 2
stoudemire Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, qqruz said: Ispadanjem Duke otvara se Ilinoisu fino.Sumnjam da Jukon moze ponovit onakvo stizanje favorita ne ponovo, nego narednih 20 puta. Ako su takve kante igraci i NCAA odakle joj tolika popularnost? ko god da prođe od arizone ili michigana ima da nakanta illinois/uconn s 20 razlike u finalu.
Recommended Posts