NCAA - Page 19 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, odavno konferencije nemaju veze s' vezom što se geografije tiče.

Nešto drugo je meni problem generalno, a to su nagomilane razlike u division I košarci: Ove godine tournament ima 68 učesnika, a od toga 14 su iz SEC konferencije (Koja ima 16 članova, samo poslednja 2 tima, LSU i SC Gamecocksi su ispali), kako to možda se pitaju neki? Pa tako što timovi iz te konferencije ove sezone imaju 89% pobeda kad igraju sa timovima izvan te konferencije. Baš juče St John's eliminisan od Arkanzasa, a imali su 31-5 i bili prvi u svojoj Big East conf, dok su Razorbacksi bili 9-ti u sec sa 23-11, možda bi i mogao biti drugačiji ishod, ali eye test kaže da ovde nije slučajno da favorit na papiru ima 28% šanse iz igre, kad se tek drugi put u sezoni susreće sa nekom sec ekipom i to u playoffu. Koledž košarka je uzbudljiva i to pogotovo zbog upseta, i to mu dođe jedan od trademarkova ncaa, a sa ovako dominantnom grupom u istoj konferenciji, to više nije to. Jeste da ima powerhouseova i drugde, ali ni blizu kao kod ovih, ne samo da su jaki, već i druge konferencije/regije stagniraju ili su nazadovali poslednjih god. 

Posted (edited)

(Sweet sixteen)

Četvrtak: Alabama-BYU, Florida-Maryland, Duke-Arizona i Texas Tech-Arkansas

Petak: Michigan St-Ole Miss, Tennessee-Kentucky, Auburn-Michigan i Houston-Purdue

Jbt, ladno ću da navijam samo da neki sec tim ne osvoji, pa makar to bio i Duke. (Underdogovi da se ponada čovek, ali teško)  Nego da, stvarno prejadno koji sve timovi se nisu plasirali/koji sve nisu bili ni blizu

Edited by Marko
Posted

Meni taman od NCAA da pogledam turnir, zabavno je stvarno i uvek je kul kad gledaš igrače od kojih će neki možda biti NBA superstarovi a neki raditi u računovodstvu za 2 godine i sve između te dve krajnosti. Jedino što me ubijaju tajm auti, ima ih previše i imam utisak da traju duže nego i na NBA utakmicama. 

• Like 1
Posted
7 hours ago, Chaos Is Me said:

Meni taman od NCAA da pogledam turnir, zabavno je stvarno i uvek je kul kad gledaš igrače od kojih će neki možda biti NBA superstarovi a neki raditi u računovodstvu za 2 godine i sve između te dve krajnosti. Jedino što me ubijaju tajm auti, ima ih previše i imam utisak da traju duže nego i na NBA utakmicama. 

💰 💰 💰

Nevjerojatna količina reklama je u pitanju. Dosta njih se ciljano radi za March Madness jer su brojke gledanosti nikad veće.