Cooper Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Ništa ovo nije valjalo.Zagorac 3 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Dule jako lose izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Ništa ovo nije valjalo.Zagorac 3 poena. A Mika 5.Žali Bože 250k za ovog sveštenika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Vratiće se Dule jednog dana, nadam se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 ovo Todorić zvoni 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Meni je onako bilo u stomaku kad sam video kako se na kraju pridrzava za onog decka da ode u tunel mali nagib... Drzi se Dule, pa da se opet "mrzimo" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Baš mi je teško pala ta scena, nije pomogla ni uvertira sa Mišom Tumbasom 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Ono davanje majice (ni ne znam ko je taj lik) je bilo veoma aprijatno, pre i posle toga knedla u grlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 5 hours ago, Ne sam Safete said: Baš mi je teško pala ta scena, nije pomogla ni uvertira sa Mišom Tumbasom najjače je "video sam čvrstinu u igri partizana jedno 25 minuta" suptilan diss 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 To je taman Trinkijeva plata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Matematika je jasna, crva nije ni bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 800 somica duga samo za proslu sezonu napredno nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Kostace nas ovaj eksperiment sa Mikom. Nije prerano za tu konstataciju. Veliki klub koji je dugo bez titule ne moze sebi da dozvoli luksuz da za prvog centra dovodi macku u dzaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Cela nasa novija istorija je puna macaka u dzaku i u najmnaje 50% slucajeva su nam te macke donosile trofeje i/ili F4 EL. Jbg, valja se kockati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 video sam duleta u kafani sa nekim likovima. jedan je bio na oko kul, ostali sranje. Aka jedan je čitao (da vam opišem kontekst). .. nije stvarno čitao, samo je izgledao umereno nacitano Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Mozda je nesto oko onih karata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 1 minute ago, Sprivel said: Mozda je nesto oko onih karata? nisam u toku a nemam ni confused like Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Kimi znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 3 minutes ago, uini said: a nemam ni confused like Dodjes piće 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Pojačano smaraš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 https://mondo.me/Sport/Kosarka/amp/a759105/Ostoja-Mijailovic-o-dugu-KK-Partizan-i-ljudima-koji-vode-fudbalski-klub.html https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/3235960-dug-kk-partizan-7-4-miliona-evra Ispravite me ako grešim, Ostoja je prvo smanjio dug za 5 milki, a onda ga za godinu dana povećao za 5 milki? I to spada pod Crva nije ni bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Ima li neko info sa ove prijateljske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Partizan - Kluž 82:72.Miler-Mekintajer 17, Zagorac 5, Pejdž 2, Dangubić 7, Gordić 8, Jovanović, Jaramaz 11, Angola 1, Veličković, N. Janković 8, Mika 6, Tomas 5, Trifunović 6, Mozli 6. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Finansijski izvestaji ovih majstora prevare Nebojse i Ostoje su tu negde u rangu ovih izvestaja kriznog staba o broju novozarazenih i mrtvih. Drugi pik ovog talasa dugovanja sledi oko nove godine, a mi cemo se i dalje cuditi kako i zasto. Nebojsa i Ostoja su gnjide. Jedan, ovaj nas, je politikanska gnjida, dok je Ostoja cistokrvna lopovcina, sa manjim ambicijama u politici ali jednakim u zgrtanju novca. Pazi bogati, covek mrtav ladan pruzi na uvid dugovanje koje zaista nije veliko, ali je SAMO za 2019 godinu i ne ukljucuje ukupni izvestaj i ne ukljucuje poreske obaveze niti dugovanja bankama. To vam je kao kad ja sa platom od 500 evra kazem kako je moje dugovanje za infostan 700 evra i sve je ok, a onda ispadne da je 700 samo za ovu godinu a u stvari je 7 000 evra plus nisam placao ni vodu ni struju. Tuzno je kako prave budale od nas. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts