Jump to content

Recommended Posts

Posted

I sve to bez inputa glavnog trenera, strucnog staba za narednu sezonu...
Ili je to vec reseno, moze biti.

Mada sam gotovo stoodsto ubedjen da ovaj malac nece biti u rosteru, ne zbog toga sto je los/dobar, nego - prelazni rok i novinarstvo/tviter insajderi.

Posted

Pred duel sa liderom prve faze Košarkaške lige Srbije, trener Partizana NIS, Aleksandar Matović kaže: 

“Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili. Tim koji igra specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu ima dobrih individualaca, predvođeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem. Verovatno ćemo igrati  zahtevne mečeve protiv Mladosti. Pridrudrižio nam se Miletić, vraćen sa pozajmice i Trej Dreksel koji je do sada igrao za Mladost. Vil Mozli se nalazi u Americi usled bolesti njegovog oca. Imamo dosta problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi  igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih 7 dana. Sada smo morali da ga promenimo", istakao je Matović. 

Sad mi je jasnije zašto smo doveli Drekslela  :classic_tongue:

Posted
53 minutes ago, Alex_Serbia said:

Ja samo da pozdravim celavog smrada ogavnog. Opet briljira.

Edit: ili je to trebalo na ex kkp igraci? Ako jeste, prastajte.

Grba?

• Like 1
Posted (edited)
12 hours ago, jedibojan said:

Grba?

Dok nije stavio edit, narogušio sam se jer sam pomislio da je čitao neki moj post. :classic_biggrin:

Edited by Barkley#34
slovo
  • Tuzno 1
Posted
29 minutes ago, Luchifer89 said:

Koliko još sezona moramo da gledamo igrača sa brojem 3 u našem dresu?

Dokle god se kod nekog od mladjih ne nazre klik-klak  koji viri iz svetog dresa - makar stidljivo.:default_coffee:

Posted
20 hours ago, Jakob Aman said:

Kenan Kamenjas.

Ja mislio vi se ovde zajebavate a ono stvarno postoji lik i izgleda dolazi kod nas.

I nisam ni nezadovoljan. Najbolji igrac aba2. Malo skraceni centar, jak kao konj. 19 godina. Konstitucijom podseca na Savica. Protiv splita u play-offu 3 skroz dobre partije

Posted (edited)

Daklem

Trifa - trenutno nas najbolji igrac i decko se mora forsirati. Svi zaboravljaju koliko je on mlad.

Miletic - ne treba se odricati igraca sa takvom kombinacijom visine i motorike. Ofanzivno skroz dobra partija, defanzivni krater. Preko leta zakljucati u teretanu i baciti kljuc.

Jare - ako ga stvarno damo trinkiju navukli smo jos godinu dana juju-a na klub. (Jebi se ostoja)

Zagor - u megu za Gagija.

Stepanovic - korektna partija. Nije mi se posebno istakao, ali nije ni nista lose uradio. Hocu Simanica! 🙂

Dreksel - 5 minuta, u utakmici bez paige-a i rezervnog pleja... Tesko da je on ozbiljna opcija.

Petrovic - wtf?

Mika i Jankovic - Igbanu i Gombo su daleko ozbiljnije opcije od ove dvojice. Sreca pa se sezona zavrsava...

edit: i naravno, ako VJ ne bude prvi trener, to je jos jedna juju godina

Edited by jedibojan
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...