Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Ne sam Safete said:

Jbg trener je bio prioritet od početka sezone, pa sada Matovic drži lekcije tim istim prioritetima

:thumbsup:

Iskreno ne znam sta reci

Ja mislim da oni nemaju pojma sta rade, bukvalno ono evo kao nesto radimo tu smo a ustvari samo cekaju prvi u mesecu da im legne plata i to je to

Ja bi cak mozda i ostavio matovica i onako dok ovi jasu drzavu nama ce kup koraca biti jedino sto mozemo da uzmemo u ruke

• Like 3
Posted

“Ne brini, što ćutim i samo se smeškam, što slušam Stone Roses i čitam tog Fulgama. Već 29 godina, zahvaljujući njima ‘verujem da je mašta jača od znanja, mit moćniji od istorije, snovi od činjenica i da nada uvek pobedi iskustvo… I verujem da je ljubav jača od smrti, a Partizan je ljubav’. Sve je u redu, samo opet sanjam Istanbul.”

https://www.nedeljnik.rs/o-nadi-koja-ipak-ne-umire-i-sreci-koju-do-saleta-nisu-upoznali-29-godina-kasnije/

• Like 9
  • Love 1
Posted

Pa ako su tacna pisanja dobice par ekipa iz ABA trogodisnje licence za ECA takmicenja, pa ce u zavisnosti od rezultata u EC i ABA 1 ici u EL, a ostatak u EC.

Posted

Komsije, zamrla vam je tema.

Mediji govore da vam dolaze Sale Nacionale, Radulja i Vesely, a vi kacite neke prastare gifove/mimove...

• Ha-ha 1
Posted

Navodno, uz Đorđevića, u Partuizan bi se vratila i dvojica iskusnih igrača - centar Miroslav Raduljica koji bi se vratio iz Kine i Jan Veseli koji bi posle sedam godina trebalo da se rastane sa Fenerbahčeom.

Malo da se lozimo.

Posted

Aktivira se bonus za Bogdana ako postiže više od 20 poena mesec dana za redom, NBA i onaj ćelavi vanzemaljac nam šalje 2000000 zelembaća, potpisujemo Petruševa, Luča prepoznaje momenat i dolazi da bude kapiten, Žofri se naloži i vrati se i on da bude zamenik kapitena, Vesić nam pravi halu i trenažni centar. Ostoja na konju dolazi na predstavljanje tima na Kališu i u čezama dolazi najveći ljubitelj konja među igračima i potpisuje doživotni ugovor za 200 kila zobi i 100 bala prvoklasne deteline lucerke.

• Like 9
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...