Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je onako bilo u stomaku kad sam video kako se na kraju pridrzava za onog decka da ode u tunel mali nagib...

Drzi se Dule, pa da se opet "mrzimo"

• Thanks 1
  • Tuzno 2
Posted
5 hours ago, Ne sam Safete said:

Baš mi je teško pala ta scena, nije pomogla ni uvertira sa Mišom Tumbasom

najjače je "video sam čvrstinu u igri partizana jedno 25 minuta"

:lol_2: suptilan diss

• Like 3
Posted

Kostace nas ovaj eksperiment sa Mikom. Nije prerano za tu konstataciju. Veliki klub koji je dugo bez titule ne moze sebi da dozvoli luksuz da za prvog centra dovodi macku u dzaku.

Posted

video sam duleta u kafani sa nekim likovima. jedan je bio na oko kul, ostali sranje. 

Aka jedan je čitao (da vam opišem kontekst). 

.. nije stvarno čitao, samo je izgledao umereno nacitano 

Posted

Partizan - Kluž 82:72.

Miler-Mekintajer 17, Zagorac 5, Pejdž 2, Dangubić 7, Gordić 8, Jovanović, Jaramaz 11, Angola 1, Veličković, N. Janković 8, Mika 6, Tomas 5, Trifunović 6, Mozli 6.

• Like 2
Posted

Finansijski izvestaji ovih majstora prevare Nebojse i Ostoje su tu negde u rangu ovih izvestaja kriznog staba o broju novozarazenih i mrtvih.

Drugi pik ovog talasa dugovanja sledi oko nove godine, a mi cemo se i dalje cuditi kako i zasto.

Nebojsa i Ostoja su gnjide. Jedan, ovaj nas, je politikanska gnjida, dok je Ostoja cistokrvna lopovcina, sa manjim ambicijama u politici ali jednakim u zgrtanju novca.

Pazi bogati, covek mrtav ladan pruzi na uvid dugovanje koje zaista nije veliko, ali je SAMO za 2019 godinu i ne ukljucuje ukupni izvestaj i ne ukljucuje poreske obaveze niti dugovanja bankama. To vam je kao kad ja sa platom od 500 evra kazem kako je moje dugovanje za infostan 700 evra i sve je ok, a onda ispadne da je 700 samo za ovu godinu a u stvari je 7 000 evra plus nisam placao ni vodu ni struju.

Tuzno je kako prave budale od nas.

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...