Jump to content

Recommended Posts

Posted

Katai stvarno pravi ogromnu prednost pri prvom kontaktu sa loptom, nekako je neuhvatljiv za ove JSL defanzivce. Spiridonovic se dobro krece, moze da bude koristan igrac kao Srnic. Tomane igra bas lose, u svadji je sa loptom.

• Like 5
Posted
4 minutes ago, goldberg said:

Gde ce Ivanic kad Kanga bude zaigrao?

Na klupu ili na osmicu...Mada Kanga je u Sparti igrao na osmici ali u nasem slucaju Kanga mora da bude ofanzivni vezni , jednostavno mora.

Posted
5 minutes ago, Del Piero said:

Smesno izgleda kad Katai krene u dribling, covek samo pomeri loptu i prodje kao da nema nikog pored njega, da pomislis pa ovo bih mogao i ja.

Poenta je da kod majstora to izgleda lako za obicnog gledalaca.

Jbg da je lako svi bi to mogli. :))

Posted
Just now, tsva said:

Majstor je Ivanic. Nema greske.

Kako je samo gurnuo prejak for i doveo sebe u situaciju da mu golman bude preblizu tako da ne može ništa da uradi, majstorski :smiley26:

Posted (edited)

Bolje da se gura Kanga na ustrb Ivanica.

A Borjane vataj ovakve lopte sta da je bio 2 igrac Radnickog iz 2 plana?!

Edited by 12Laki
Posted
4 minutes ago, harmonajzer said:

Katai izgleda na terenu kao Mesi. Koliko je to do njega, a koliko do drugih, ne bih sad da analiziram.

Za našu ligu zaista kao Mesi. Dva nivoa iznad lige.

Respekt za ovog ko je iskopao Spiridonovića.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, John Terry said:

Za našu ligu zaista kao Mesi. Dva nivoa iznad lige.

Respekt za ovog ko je iskopao Spiridonovića.

Stanković koliko znam.

Posted (edited)

Spiridonovic je pun samopouzdanja a i odmah se vidi kvalitet, tata-mata za Vanlapare i slicna visemilionska pojacanja.

Na Kataija ne treba trositi reci, meni licno drazi igrac i od Marina.

Sanogo igra prilicno otresito i rutinski, mozda ce se isplatiti sto smo ga cekali.

Edited by Ruby Rhod (koji lebdi)
  • Like 2
Posted

Inače, ono igranje rukom Pankova ne može biti penal, zato što se lopta odbila od drugog dela tela, u ovom slučaju noge. Da ne bude zabune.

Meni se Sanogo sviđa kako igra, biće to dobro. Moram da kažem, možda ne bude popularno, ali Kestović je bolji od Tomanea.

• Like 2
Posted
Just now, Don Juan said:

Inače, ono igranje rukom Pankova ne može biti penal, zato što se lopta odbila od drugog dela tela, u ovom slučaju noge. Da ne bude zabune.

A komentator umesto da naglasi to da ga je lopta prvo pogodila u nogu pa u ruku i da zato nije penal govori kako mu se čini da ruku nije činila telo neprirodno velikim :ajme:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...