mare80 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Zato je Pankov u štetočina modu .... Neko bi rekao da kod njega neki drugi mod ni ne postoji .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Koji je već ovo put da primamo ovakav gol zbog idiota koji ne zna da vrati loptu golmanu kako treba!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 A Pankov sta reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pankov u stilu klinca sa livade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pankov ce vecito da se šlepa jer je onomad bio ladan sa penala Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pankisha je najgori štoper Zvezde u novijoj istoriji, Krneta je Vidic za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Valjda će se sada uozbiljiti. Pankov je neviđena kiksara. Gavrić primetno bolji danas u odnosu na ono što je igrao u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pankov više ne bi smeo biti u 11 jer mu se ovakve stvari prečesto ponavljaju - nebitno jel protivnik Milan ili neki klub iz donjeg doma LL lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Nikolić i Falko dva igrača manje. Nk Falinčeli nije bolji. Pankov bolje da je sam zakucao u mrežu. Sto je najgore, klupa nam je jadna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Rodić će prekinuti sa aktivnim igranjem i neće naučiti da centrira kroz vazduh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 4 minutes ago, Martin Mystere said: Pankov više ne bi smeo biti u 11 jer mu se ovakve stvari prečesto ponavljaju - nebitno jel protivnik Milan ili neki klub iz donjeg doma LL lige. Pa nema ko. Eraković i Milunović su povređeni. Milunović lakše i ovu utakmicu verovatno odmara da bi igrao u sredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Bez Katai, Bena i Kange mi smo totalni bezopasna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Bez Katai, Bena i Kange mi smo totalni bezopasna ekipa. Ne bih se slozio, slabije je bez njih, ali veceras u vise navrata dobre akcije i slaba realizacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Jbt Gobeljić bolje centrira od Rodića... Ove Falkove makazice išle u gol. Da je golman malo lošije bio postavljen bila bi golčina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 kada ce strasan igrac fantasticno pojacanje Falcineli da odigra nesto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Od Rodića bukvalno svaki igrač sa platnog spiska Zvezde bolje centrira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 3 minutes ago, Don Juan said: Bez Katai, Bena i Kange mi smo totalni bezopasna ekipa. Kako bezopasna kad smo imali 3 stopostne šanse? To što su Gavrić i Ivanić šutnuli mlako pa je jednom odbranio golman a drugom igrač stigao loptu iza golmana na putu do gola je nešto drugo. Penal nema potrebe komentarisati. Solidno igramo. Lepo za oko. Da nije kiksa Pankova bila bi sasvim korektna utakmica i gol visi u vazduhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 3 minutes ago, Knipex said: Ove Falkove makazice išle u gol. Da je golman malo lošije bio postavljen bila bi golčina. Ili da nemaju golmana Falko bi se nadavao golova. Težak promašaj od igrača za sada. Nadam se da grešim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Just now, Don Juan said: Ili da nemaju golmana Falko bi se nadavao golova. Težak promašaj od igrača za sada. Nadam se da grešim. bas se naigrao čovek, sigurno je da je promasaj posle sat vremena fudbala koje je odigrao kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 1 minute ago, Knipex said: Solidno igramo. Lepo za oko. Da nije kiksa Pankova bila bi sasvim korektna utakmica i gol visi u vazduhu Ja stvarno ne znam koju utakmicu gledaš. Igrači nam sw sudaraju na terenu. Imali smo te dve šanse i penal, ostalo je bilo benigno. Srednji red ne postoji, napad ne postoji, odbrana ne postoji. Mi ovo gubimo jedan na jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Bez brige, poklonili smo ovo Psiholjubu da nam se skloni u kupu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) 6 minutes ago, SunZero said: bas se naigrao čovek, sigurno je da je promasaj posle sat vremena fudbala koje je odigrao kod nas Druže, dečka pretrčavaju igrači iz Surdulice. Sa druge strane uticaj na igru ravan nuli. Ne znam, ja nisam optimista. Edit.ja bih bio najsrećniji da me demantuje. Edited April 17, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Ja stvarno ne znam koju utakmicu gledaš. Igrači nam sw sudaraju na terenu. Imali smo te dve šanse i penal, ostalo je bilo benigno. Srednji red ne postoji, napad ne postoji, odbrana ne postoji. Mi ovo gubimo jedan na jedan. Polako, će da vidimo. Utakmica se igra 90min. Ne znam što si nervozan toliko danas i prenagljeno reaguješ, obično si ti taj koji smiruje druge i poziva na strpljenje Ovo mislim na Falka pre svih. A što se tiče prvog poluvremena uopšte nije toliko tragično kako si naveo. Da smo dali te golove utisak bi bio potpuno drugačiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Moraće Falko da me demantuje na nwkom drugom meču. Ne znam samo šta će Vukanović da doprinese. Ne znam zasto nema Kataia i Bena/Kange, ali mi smo druga ekipa bez njih. 5 minutes ago, Knipex said: Ne znam što si nervozan toliko danas Vidiš da je i Stanković nervozan 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Jes vala, sad će Vukanović da donese prevagu koju nije doneo Falko...Očekivao sam Srnića. Idemo da damo gol iz prekida, nema druge. Uveo je Pavkova i rovitog Milunovića za skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts