Contador54 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Osiguran je jos pobedom Libereca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 5 minutes ago, Don Juan said: Ispade Viktoria, je l' sada osiguran drugi šešir? Osiguran. 🙂 Čestitke Dekiju. Četvrta godina zaredom igramo Evropska takmičenja plus smo konačno uboli špica. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Deki je veliko razočaranje za mene.. Da ne ulazimo u taktiku, ekipa mu je nespremna i fizički i psihički. Što neko reče ne bismo mi grupa videli da nas ne pogleda žreb i da Miloje ne ostavi brisan prostor.. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 8 minutes ago, Contador54 said: Osiguran je jos pobedom Libereca. pa mogli bismo nekako da proguramo Lester u drugi : ) jos dva iznenadjenja, tipa Kopenhagen i Sporting out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ovaj tim ima mnogo veci potencijal od onoga sto igra. Ako Deki ima volje da radi i uci, sa ovom ekipom moze samo da raste. LE nam je po meri. Igracemo takmicarski fudbal i to me raduje. Degenek i Ben su bivsi. Mislim da cemo dovesti onog Rouza. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Bice publike na stadionu...kod nas je to nekih 17k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Markoss said: Ovaj tim ima mnogo veci potencijal od onoga sto igra. Ako Deki ima volje da radi i uci, sa ovom ekipom moze samo da raste. LE nam je po meri. Igracemo takmicarski fudbal i to me raduje. Degenek i Ben su bivsi. Mislim da cemo dovesti onog Rouza. Ovo znaci da Gavric ostaje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, Valensija said: Bice publike na stadionu...kod nas je to nekih 17k Sad kad Terza zacepi cenu karata vecu nego za LS... A i od tih 17k barem 5k ce ici sponzorima, prijateljima kluba i prijateljima Terze... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 4 minutes ago, Markoss said: Ovaj tim ima mnogo veci potencijal od onoga sto igra. Ako Deki ima volje da radi i uci, sa ovom ekipom moze samo da raste. LE nam je po meri. Igracemo takmicarski fudbal i to me raduje. Degenek i Ben su bivsi. Mislim da cemo dovesti onog Rouza. Ozbijlan vezni rad i napad ima Sanogo-Ivanic/Nikolic Gavric-Kanga-Katai Diego Je ozbiljan tim. Jos da nam se padne neka fina grupa Omonia/Dundalk iz 4 sesira i neka pristojna iz 3 i da se napadne zima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: i da se napadne zima. Valjda proleće 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Winter is coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 13 minutes ago, Markoss said: Ovaj tim ima mnogo veci potencijal od onoga sto igra. Ako Deki ima volje da radi i uci, sa ovom ekipom moze samo da raste. LE nam je po meri. Igracemo takmicarski fudbal i to me raduje. Degenek i Ben su bivsi. Mislim da cemo dovesti onog Rouza. Ima li nekog iznenadjenja u vidu 300k+20% iz LLSL ili najtalentovanijeg CG omladinca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Prodje Rijeka... upade Lester u drugi sesir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cika Kure Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Brate kakve su ovo zalopojke od tekstova u medijima zbog naseg ulaska u LE , valjda im tesko palo ispadanje Sarloe pa nemaju snage da pisu ili sta vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 (edited) Sjeca favorita. Ispadose: Bazel, Sporting, Šarloa...😛 Edited October 1, 2020 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 (edited) Padaju favoriti kao domine. Ispade i Bazel kuci od CSKA Sofije. Sporting gubi 1-3. Ovo je dobro jer ce Molde i Hofenhajm da izadju iz 4. sesira. A i Kluz verovatno. Mogli bi da izadju i Lil i Nica i ne mora niko vise 😄 Apoel, Plzen, Kopenhagen, Bazel, Sporting verovatno, Galata... Mi smo se provukli... Kako je krenulo, mogli smo i do prvog sesira 😛 Edited October 1, 2020 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 hours ago, ZiS said: Za razliku od tebe, ja se mlađim kategorijama bavim već 15 godina i pod profesionalnim ugovorom sam... Selektore iz fotelje... О па Нешко нисмо те препознали. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Samo da nam iz poslednjeg dodje Omonija, to je moja zelja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 (edited) Ispade i Wolfsburg. Edited October 1, 2020 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 55 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ozbijlan vezni rad i napad ima Sanogo-Ivanic/Nikolic Gavric-Kanga-Katai Diego Je ozbiljan tim. Jos da nam se padne neka fina grupa Omonia/Dundalk iz 4 sesira i neka pristojna iz 3 i da se napadne zima. Polako Falcineliji je pokazao da je mozda i dobar napadac ali tesko da je na nivou zdravog Boacija Da li je Sanogo bolji od Donalda, Nikolic i Ivanic od Krsticica? Isto pitanje, posebno jer ni Omonija ni Ararat ni Tirana nisu ozbiljni evropski klubovi, tako da Ivanic i Nikolic tek treba da se pokazu Isto je pitanje koliko moze Kanga, trenutno je daleko od korisnog igraca Katai pravi razliku, Gavric mora da bude starter Slazem se da ima potencijala da ovo mozda bude i najozbiljnija ofanziva i vezni u poslednje 4 godine ali pitanje je da li ce Stankovic uspeti to da iskoristi i ukombinuje Odbrana nam je svakako najslabija karika, svi ovi igraci su losiji nego ranije Fale nam stoper i bek, a i jaca klupa, stv ne mozemo da se oslonimo na Jovancu ili Njegosa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 17 minutes ago, Valensija said: Sjeca favorita. Ispadose: Bazel, Sporting, Šarloa...😛 Jedan komentar sa fejsa... 😄 Ima nesto i u nauci o imenima, ne moze Sarlroa da bude uspesan fudbalski klub... sa takvim imenom moze da bude jedino sampon za ostecenu kosu... 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 ubicete me ali meni je falcineli obican balvan koji nema pojma sta ce sa loptom kad mu je u nogama. pucajte sad 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, HAMMER said: ubicete me ali meni je falcineli obican balvan koji nema pojma sta ce sa loptom kad mu je u nogama. pucajte sad Necemo... samo, nemoj vise.😃 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 minutes ago, HAMMER said: ubicete me ali meni je falcineli obican balvan koji nema pojma sta ce sa loptom kad mu je u nogama. pucajte sad 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts