Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
26 minutes ago, Crni Bombarder said:

Cim nema Ivanica,Kataija i Kange nasa igra postaje maltene nepostojeca..

kad njih nema mi smo u rangu Javora

Edited by Perkos2
Posted
1 minute ago, bosMan_jr said:

Mislite da ovaj rezultat ima veze sa kvalitetom nasih igraca? Naivno

Nego sa cim ima veze majstore?

Posted
3 minutes ago, bosMan_jr said:

Sa Radovim nizom, i iksom u Nisu za koji sam znao jos jos jutros oko 9

To sa tvojim saznanjem moze biti tacno, al sa ovim konkretnim mecom ic veze nema.

• Like 1
Posted

Sad mi drugar šalje poruku da je zvonila svlačionica na poluvremenu.

Nego sad ulaskom Kange i Pankova umesto Nikolića i Gavrića smo promenili formaciju u 3-5-2.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, LeBron said:

Bravo za tebe, onda si bogat covek.

Ajd sad pusti nas da gledamo fudbal malo, a ti idi naplati tikete.

Uopste te ne diram niti sam ti se obratio, tako da me preskoci. Bogat sam i bez tog saznanja.  Nervira me sto vlada opste misljenje da namestaju samo mali klubovi, a ne i sveti dvojac. Netacno

2 minutes ago, NMX said:

Bokte mazo 2-1&7+ emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

ne moze bolje 👌🏻

Posted
1 minute ago, Martin Mystere said:

A nama nameštanje da dobijemo ovu utakmicu ili da je pak pustimo Zlatiboru treba tačno zbog čega? I kakve to veze ima sa današnjim mečom Radnički - Rad koji si pomenuo?

Nama kao tebi i meni ne treba. Treba onome ko uzima pare na tome. Ne namešta se samo da bi se opstalo u ligi nego i da bi se uzele lepe pare

Posted
2 minutes ago, bosMan_jr said:

Nama kao tebi i meni ne treba. Treba onome ko uzima pare na tome. Ne namešta se samo da bi se opstalo u ligi nego i da bi se uzele lepe pare

Aman više bre. Odmori malo jebote.

• Like 1
Posted

Ево гледам статистику, ПП 5 удараца ка голу а у ДП 20, чак у ПП и већи посјед. И шта треба још да се схвати да и даље минуте узимају балвани који су у рангу играча Златибора јер против њих не праве разлику. 3 доле са 2 горе нацртано за ову лигу, какве све будале Станковић слуша када то не може коначно да скува.

Posted
1 minute ago, Manoly said:

Ti si bre kao drug bosman, sve si znao i naplatio!

Jesi video?

Ja sam i u kup utakmici probao isto..tad mi je falio gol..svestan sam da ce uvek ici ovakve price kad se dogodi ovakav rezultat,ali sto se golova tice,tu sam prilicno siguran da nije namesteno..Zlatibora sam gledao u nekoliko utakmica i video da su busni kao sir..mi celo prvenstvo nismo usli u 7+ i procenio sam da je danas idealan trenutak..

• Like 3
Posted
Just now, Don Juan said:

Zato si se ti ućutao pred kraj meča 😁. Svaka čast 👍.

Ha-ha..nisam zato,zaista.
Imao sam neki telefonski razgovor sa ortakom iz Beca,a onda se to zna oduziti. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...