Prijatelj Mitar Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Bas dugo nisam video ekipu koja je bolja u prekidima, narocito kornerima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 19 minutes ago, Perkos2 said: kupuj Mrkela odmah Pančevac. Ne znam da li mu je Srdjan otac ili neki rodjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 hours ago, vepar said: Osim sto sam u pravu za sve, za Velju pricam vec mesecima Nisi ti u pravu nizašta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 hour ago, Mile1 said: Najvaznije je da velja nevolja ne pocne mec protiv Milana Ko je Velja? BTW, kakva sklanjalica, kakvi bakrači i slične gluposti, rašrafili smo ih, realno smo trebali deset golova da damo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 3 minutes ago, Laki21 said: Ko je Velja? BTW, kakva sklanjalica, kakvi bakrači i slične gluposti, rašrafili smo ih, realno smo trebali deset golova da damo. To sa sklanjalicom je interna zajebancija ovde, ovi danas izgibose da nas dobiju. Nego se cesto prica da nam se svi po srpskim livadama sklanjaju, pa eto malo sale i komike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 10 minutes ago, Laki21 said: Ko je Velja? BTW, kakva sklanjalica, kakvi bakrači i slične gluposti, rašrafili smo ih, realno smo trebali deset golova da damo. Sprdnja sa sklanjalicom.Jer komsije(ne ove ovde) znaju da to potenciraju za svaku utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Hvala, na komentarima, nego ne rekoste, koje Velja od milja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 4 minutes ago, Laki21 said: Hvala, na komentarima, nego ne rekoste, koje Velja od milja? Veljko Nikolic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 4 hours ago, Del Piero said: Dosta dobrih situacija za Dijega, gledas li @SunZero nisam mogao da gledam danas, jel dao gol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 35 minutes ago, threepwood said: Veljko Nikolic Deluje mi da ce Laki biti razocaran. Ocekivao je neke abrove iz kuloara. Da ne kazem Miletova rubrika : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ne znam da li igraju ovako i protiv grobara, ali Spartak je bio ekstra motivisan i naložen. Muški su cepali, jedino što mi je smetalo skakanje na svaku odluku celog tima i klupe, naprave faul pa se krste redom.A drago mi je da su nas naterali da odigramo drugo poluvreme kakvo nismo dugo. Nije tu bilo nekih lepih poteza, ali dinamika, tempo, trčanje, želja.. Baš dobra utakmica, i suđenje dobro osim toga nad Krstovićem ali slađe je ovako.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Nas bivsi omladinac Tufegdžić u dve izgledne situcije nije ni šutnuo na gol, eto materijal za žeksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 5 hours ago, Laki21 said: Ko je Velja? BTW, kakva sklanjalica, kakvi bakrači i slične gluposti, rašrafili smo ih, realno smo trebali deset golova da damo. Trebalo je i Napoli nama da da 10 komada, pa je ostalo 0:0. Uopste nije problem u jednoj pobedi kada se gleda izolovano, problem je u obrascu na sirem uzorku, a on kaze - 20 pobeda i jedan remi ako ne racunamo Partizan. Te price na stranu, 2:2 protiv Milana je nekako najgori rezultat - nada postoji, ali je opet jako mala, pogotovo kad se zna na sta nam lici odbrana. Ti nereseni rezultati sa golovima na domacem terenu znace da moramo tamo da damo 2 gola ili da ne primimo nijedan, a i jedno i drugo je pakleno tesko. Opet, ovo je mozda i najbolji rezultat srpskog klupskog fudbala nakon dosta godina (i Partizanovih 1:1 u 1/8 finala protiv CSKA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Haha, baca goldberg rovca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 12 hours ago, Tony said: Nisi ti u pravu nizašta! Hoces da kazes da Velja igra odlicno? Decko je sprdnja od fudbalera, plus nije ni mlad vise. Bolje da smo sotavili Vulica koji je za Velju Pol Skols licno Pankov je rupcaga, jedina sreca je sto tesko moze da ponovi onakav mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 9 hours ago, goldberg said: Trebalo je i Napoli nama da da 10 komada, pa je ostalo 0:0. Uopste nije problem u jednoj pobedi kada se gleda izolovano, problem je u obrascu na sirem uzorku, a on kaze - 20 pobeda i jedan remi ako ne racunamo Partizan. Te price na stranu, 2:2 protiv Milana je nekako najgori rezultat - nada postoji, ali je opet jako mala, pogotovo kad se zna na sta nam lici odbrana. Ti nereseni rezultati sa golovima na domacem terenu znace da moramo tamo da damo 2 gola ili da ne primimo nijedan, a i jedno i drugo je pakleno tesko. Opet, ovo je mozda i najbolji rezultat srpskog klupskog fudbala nakon dosta godina (i Partizanovih 1:1 u 1/8 finala protiv CSKA). Kako ti više ne dosadi čoveče. Ja verujem da te pola ljudi odavde više i ne čita. Promeni ploču. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Valjda zna da smo i mi imali 0-0 protiv CSKA ovde i da su tamo Pesic i Ben u 90 minutu imali zicere za prolaz. Naravno na Marakani smo ih nadigrali imao Radonjic 1 na 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Nadam se da ce Ivanic i Falko biti spremni za Milan, posto se vuku neke info po portalima da su roviti. Ovaj tim ima dobru podlogu za naredne kvalifikacije za LS, uz pojacanja u zadnoj liniji mi imamo snage da se suprostavimo svim povlascenim timovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 meni je jos uvek misterija zasto Sanogo nije bio starter protiv Milana. daje drugu dimenziju celom timu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 1 hour ago, pavijan2 said: meni je jos uvek misterija zasto Sanogo nije bio starter protiv Milana. daje drugu dimenziju celom timu. nece biti ni u revansu mora da se proda velja nevolja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 38 minutes ago, Mile1 said: nece biti ni u revansu mora da se proda velja nevolja Igraće verovatno pozadi sa Degenekom i Pankovom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Lose vesti za Ivanica ako je istina. Momak nam je u poslednje vreme glavni igrac napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 5 minutes ago, Manoly said: Lose vesti za Ivanica ako je istina. Momak nam je u poslednje vreme glavni igrac napred. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ma ništa, stanje redovno. Ona povreda kroz koju svi naši igrači moraju da prođu u jednom trenutku. Primicač. Ne igra protiv Milana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Da li mi na kraju možemo da skrpimo tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts