Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/17/2020 at 2:15 PM, Chaos Is Me said:

Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente.

Expand  

Meni je ova Dekijeva recenica toliko odvratna bila da nisam mogao dalje... 

Jaoooj bre Dejane, pa nisi ti doveden ovde da posle jednih od najboljih sezona u istoriji Crvene zvezde pravis ove teske momente i prolazis kroz njih. Ok, biva sve jasnije zasto si doveden ali nemoj, molim te, ovakve izjave... 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Sjajno, od tri najzajebanija protivnika su nam dva u podgrupi i to dva najgora. Doduše, može se igrati kući i sa Seltikom i sa Ludom šumom ali u gostima bismo već bili prilični autsajderi. Baš ne obećava ova podgrupa.

Posted

Istina, sećam se da su prošle godine razočarali u kvalifikacijama za LŠ, ali su kasnije ušli u nokaut fazu LE. Svakako su daleko od neprolaznih i oni i Seltik ali taj Midtjiland koji pominješ bi nas isprašio verovatno i više nego Bugare. 😄

Posted

Nama je izgleda svaki protivnik tezak, i albanci i Omonija. Ovi protivnici osim Seltika nisu teski za plejof LE.

Sarajevo (BIH) – Budućnost Podgorica (MNE)
Riga (LVA)/Tre Fiori (SMR) – Seltik (ŠKO)
Ararat (JER) vs Celje (SVN)

Posted

Sreco, pogledaj Mistera i drugove, uz neizostavnog gazda Terzu i onog puvanjka sto je zasluzio novi ugovor na jos 3 i kusur godine...

Dotle smo dosli.

Domacinstvo je pod moranje u vezi bilo kog protivnika, napolju protiv npr Bugara ima da bude kuku and lele, a Deki ce ekipu 'oporaviti' posle Kipra samo za domacicu (i to je pod znakom pitanja) dok nas ceka teska muka u posl kolu kvalif.

• Like 2
Posted

I principu nama je svejedno ko će da nam padne. Ako igramo na Marakani onda je 50:50 a ako ne daj bože moramo opet u goste, e tu očekujem da budemo nadmoćni 20-ak minuta i onda da lagano ispadnemo. 

Posted (edited)
  On 9/18/2020 at 9:02 AM, Godzo said:

Posle dve grupe u LŠ doveli nas ljudi do toga da strepimo kao nosioci u plej ofu za LE. Potpuno majstorski, nema šta

Expand  

Pa Seltik ima veći koeficijent od nas, bez obzira što su nepovlašćeni. 

Edit: A i Ludogorec 

Edited by Dropkick Murphys
Posted

Kakva smo klipanska ekipa postali. Vise bi nam odgovaralo da igramo protiv Milana kući nego da opet idemo u Tiranu.

Eno, Dinamo sve igrace prodaje zbog ispadanja. Kupci ce ocas posla da se jave. Ove nase niti iko hoce, niti puskom mozes da ih nateras da odu.

Posted
  On 9/18/2020 at 9:37 AM, Dropkick Murphys said:
Pa Seltik ima veći koeficijent od nas, bez obzira što su nepovlašćeni. 
Edit: A i Ludogorec 
Jasno je to, više sam mislio na tim koji imamo posle dve LŠ. Da nisu usrali skoro sve što su mogli da useru u prelaznim rokovima mi bismo sada pisali kako ćemo dati braći u obe utakmice po tri komada.
  • Like 1
Posted

Са садашњим мајндсетом и кондицијом, ни игра код куће нам ништа не гарантује. Можемо и код куће да се обрукамо, мада је то свакако доста извесније у гостима.

Офтопик, то ме подсети на једну од мени омиљених провала у историји телевизије, мислим да се играло против Либереца, нисам сигуран. У једном тренутку, са резигниране трибине се заори скандирање "Играте ко пи***", а Гојко Андријашевић цар вели "Ево, и навијачи ЦЗВ покушавају да пробуде своје љубимце скандирањем "Играте код куће".

• Like 1
Posted (edited)
  On 9/18/2020 at 9:32 AM, StephenBob said:

Mislim da je Zvezda jedini klub u Evropi koji je posle prihoda od 100 miliona eura uspeo da nazaduje.

Expand  

Treba i to umeti.

Od cega zavisi da li igramo kod kuce? Pa dve zaredom smo gostovali.

Edited by John Terry
Posted
  On 9/18/2020 at 10:27 AM, Cika Kure said:

Da se ne lazemo i Seltik i Ludogorec vec godinama muce muku u kvalifikacijama , prosek ekipe , sa par dobrih pojedinaca.

Samo da igramo kod kuce.

Expand  

Samo je problem sto smo i mi prosek od ekipe, nesto jedva iznad proseka.

Posted

Riga dobila danas 1-0 dakle ona igra sa Seltikom. Mene buni zreb. Postoje dva nosioca i 4 nepovlascene ekipe, Kada dva nosioca izvuku nepovlascene sta biva sa ostala dva nepovlascena tima igraju medjusobno?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...