JPM Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Ovaj sastav mi se više svidja nego oni sa eura. Samo Ratkov umesto Jovica i bombonica. Španija apsolutni favorit. 1
Stiletto Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Borami, zapad prilično pun i to uglavnom roditelji s decom i mlađarija. A vidim da se i istok puni. Sad, da li su došli zbog naših ili zbog Olma i Jamala, ne bih znao da kažem 🙂
Stiletto Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Čisto ako se neko pita ko posle Tadića nosi desetku, odgovor je Saša Lukić 😄
Taratarn Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Skroz korektan sastav, sviđa mi se da su ovi mlađi dobili šansu od starta poput Nedeljkovića, Erakovića, Birmančevića, Samardžića itd. Da vidimo kako će to izgledati, mada mislim da je sve to slaba vajda dok ne promenimo i trenera i savez.
Polivalentni Stevica Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Lukić nosi desetku,bem te živote. 1
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Bes mi mater ako ovi ne trce vise od onih manekena iz Arabije.
Irski_srbin Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Izgledamo bolje jer konačno ne igramo 8 protiv 11. Tadic, Mitrovic i SMS na terenu su tri igrača manja na svojoj polovini terena
Don Juan Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Ja znam da zanovetam, ali postali smo kukavička reprezentacija.
elmulinho Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 9 minutes ago, Don Juan said: Ja znam da zanovetam, ali postali smo kukavička reprezentacija. Ha? Prvi put u jako dugo gledam reprezentaciju sa mudima
L' Imperatore Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Jbt, imaš pola terena da ubaciš loptu u prostor, da čovek ode sam u gol, i Lukić je izbaci u aut
Don Juan Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 1 minute ago, elmulinho said: Ha? Prvi put u jako dugo gledam reprezentaciju sa mudima Jesu borbeni, ali moraju malo da izađu napred. Isto ovako smo stajali i protiv Engleza.
suptil Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Zli jezici su ocekivali 2-0 za Spaniju u prvih pola sata.
Perkos2 Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Odavno sam protiv Piksija ali večeras navijam da ostvari rezultat iz inat novinarima, jajarama od fudbalera, tzv fudbalskim stručnjacima koji su do juče bili u njegovoj guzici a danas se raskokodakači protiv njega 2 1
L' Imperatore Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 IMali smo nekoliko minuta praznog hoda, ali igramo jedno 200 puta bolje od one sramote n EP. Razlika: Spore igrače koji vole da igraju sa loptom u nogama su zamenili brzi igrači koji igraju jednostavnije i trče bze lopte. 1
suptil Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Mi nemamo luksuz kao reprezentacija ovo da masimo.
Don Juan Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Pita Piksi 4. sudiju da li je bio ofsjad i 😄
Recommended Posts