Xpert Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Potpuno zasluzeno razbijanje. Nasa igra ne postoji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pa ovo je vrh. Gonite ovu budalu sa klupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Auuu evo je golčina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Just now, OnionKnight said: Pa ovo je vrh. Gonite ovu budalu sa klupe Доћи ће друга. Нема ту спаса 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Kakva 2 poteza Kolarova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Doktor Mladen ih vreba iza coska, bez brige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 9 hours ago, Poodle Care said: Poslednji poraz Mladenove čete pre ravno 345 dana. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Idemo sad jos 2-3 pa da vidimo hoce li imati obraza da ode. Odlicno je ovo posle lozenja jer je Jovic presao u Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Krstajić menja formacije kako kiša pada... primićemo mi ovde 4 komada minimum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Koje blamiranje. Klasicna fudbalska reprezentacija srbije aka racku na biciklu. 🙂 odoh do grada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sraman trener, sramna postavka, ovo na PESu protiv Amateur ne bi prošlo. Bilo je samo pitanje vremena, kad će se desiti neki debakl. Nadam se da ćemo uzvratiti, ali samo 3 izmene verovatno nisu dovoljne da se promeni ova smešna postavka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 3-5-2 daje rezultate. Ostavis 3 igraca sama pozadi (od cega jednog bas sporog) i dva spoljna koji ne stizu da se vrate...i normalno da sledi sansa iz svakog napada. Jebem vam mater a i ja da se teram u 3 lepe kad se palim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jedina razlika u ovom mecu i mecu protiv Portugala sto Ukrajinci pogadjaju a Portugalci su promasivali. Nasa igra je ista, nepostoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Ljajić mu igra u odbrani jbt... i bilo je vreme da ovaj SNS bot doživi debakl... Edited June 7, 2019 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaSRB93 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) 'Ladan znoj 😓 Edited June 7, 2019 by NikolaSRB93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja nikako ne mogu da kažem šta sam rekao sada u 4 zida...ali ukratko bilo je pominjanja majki i to na veliko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sad kad se uspostavi narativ da smo izašli ofanzivno i hrabro poginuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Koliko sam frustriran sad bi uputio salvu uvreda na racun manekena ovih da bi dobio ban na godinu dana. Ipak cu se suzdrzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Hahahaha kako je sudija pogledao ovog Ukrajinca Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pa ja bih bolje postavio igru... ono, bar imam iskustvo iz fm-a, Krstajic ni toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ševčenko demontirao bota... svaki napad im je šansa za gol... kao da smo luksemburg jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 U drugom sigurno ulazi Rukavina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Boticheli bas lose postavio iako bi trebalo da imamo igraca na sredini oni su toliko daleko od lopte a i kad je imaju ostatak ekiper stoji, o sada 1 kolarov lepo bacio na stranu i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 5 minutes ago, Davidović said: Koliko sam frustriran sad bi uputio salvu uvreda na racun manekena ovih da bi dobio ban na godinu dana. Ipak cu se suzdrzati. Ja ni ne krivim igrače za ove. Deluje da prate instrukcije selektora. Da igraju na svoju ruku, bolje bi delovalo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Just now, Big Ticket said: Доћи ће друга. Нема ту спаса Jel može Kokeza da zasedne na mesto selektora? Ona fora kao igrač/trener. U stvari naravno da može ovo je Srbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts