laki pepe Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Tumba tulumba Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 42 minutes ago, vepar said: Tumba je go kurac od trenera, a sad je pokazao da je i poltron najgori A to nismo znali pa smo sad iznenađeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Klupski i reprezentativni trener su dva razlicita zanimanja. Pep, Konte, Klop pa i Zidan su napravili od klupskog fudbala nauku neprimenljivu na reprezentativni fudbal koji se svodi na disciplinu, atmosferu, motivaciju (ili relaksaciju), prekid i individualni kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 dje je katai Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 9 minutes ago, 29.05.1991 said: A to nismo znali pa smo sad iznenađeni. Sta znam, ja sam ocekivao da ce bar 90% da bira igrace ali izgleda mora sve po naredbi Ne znam stvarno ko moze da prati ovakvu reprezentaciju, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Prilično očekivan, jadan sastav. Ali mi i nemamo bogzna šta bolje, čak i da dodamo sve koji ovde treba da budu i maknu ovih nekoliko volova. Ustvari, bilo bi to sasvim cool, shodno dometima, s nekim šmekerom i mudonjom od selektora ali takav sigurno neće uzeti da radi pod aktuelnim uslovima & za siću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Cuj nemamo bolje? Decko, ne razumes se bas u fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) Marko Dmitrović Nemanja Miletić-Nikola Milenković-Nemanja Milunović-Filip Mladenović Mijat Gaćinović-Nemanja Maksimović-Saša Lukić-Adem Ljajić Dušan Tadić-Aleksandar Mitrović Edited October 1, 2019 by Znanje imanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) 16 hours ago, vepar said: Cuj nemamo bolje? Decko, ne razumes se bas u fudbal Ti bi mogao da pročitaš šta piše u postovima koje komentarišeš pre nego što ispališ neku uobičajenu glupost , pošto nije prvi put da to radiš. To se vrlo brzo da promeniti, ako bude bilo neophodno... Srbija sa onim najboljim što ima i selektorom kome se neće mešati u posao menadžerske bitange i one iz FSS, u najboljem slučaju danas može biti oko 20. mesta na FIFA listi. Čak i kad smo igrali najbolji fudbal i bili najbolje plasirni kao samostalna država, u vreme SP u JAR, mislim da smo bili 13. ili tu negde. Mrzi me da tražim, zaista... Edited October 1, 2019 by Barracuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 a sa 20og ni prvo mesto nije daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 sad nesto razmisljam. ako bi meteor roknuo zemlju i zbrisao veci deo ljudske populacije a ostane nekih 20 reprezentacija koje igraju fudbal racunajuci i nas, onda to 20o mesto i nije toliko nerealno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) Ko nedostaje na ovom spisku, a da nije povredjen i da igra? Jovic je u potpunoj minus fazi, Matica nema nigde, Nastasic bio medju najgorima na terenu ovo sto je igrao. Treba Jovic da bude tu umesto Pavlovica (ako je spreman), osim toga, mi nemamo nista bolje od ovoga trenutno. Edited October 4, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 reprezentacija se ne formira po trenutnoj formi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Nego po cemu, nekom merilu apsolutnog kvaliteta koji imamo u glavi? Daj da zovemo Piksija onda. Najbolji je, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Selektira se tim i formira sistem igre a igrači koji su standardni u reprezentaciji ne moraju biti u idealnoj formi u svojim klubovima. Česte promene igrača i selektora su jedan od glavnih razloga što smo užasni u fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Zapravo, ako pogledas trend i u najboljim reprezentacijama videces da se upravo prema formi i gradi tim, ako je neko trenutno ispao iz tima ili forme, a okosnica je reprezentacije, onda MOZDA ostaje u prvih 11, ostali se biraju po formi iskljucivo. Kontinuitet dovodi do toga da Rukavina ima 60 nastupa za reprezentaciju, a recimo jedan Marko Rojs 43, ili covek koji je doneo titulu svetskog prvaka Nemcima, Mario Gece, 63. Pre nego sto skocite, naravno da to ima veze sa tim koliki je pool igraca koji su kandidati za reprezentaciju, ali i kod nas realno nema potrebe drzati cak ni Matica i Milivojevica kad ne igraju dobro jer prvo nisu u cvetu mladosti, drugo, vise se ne uklapaju sa drugim igracima koji bi mogli da igraju mnogo brzi i moderniji fudbal. Da ne pricamo o Nastasicu, Maksimovicu i ostalima, oni imaju ime, a generalno su nam svi stoperi kiksare i zavisi iskljucivo od trenutne forme ko je bolji. I sve ovo ne znaci da treba menjati igrace svaku utakmicu, ali to po automatizmu, gde je Matic, gde je Jovic, a jednog istisnuo muceni MekTominaj iz tima, a drugi se izgubio u Realu kao pile u tri hektara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Sve treba da se uzme umereno, kao uostalom i sve u životu, ali ja sam definitivno u kampu "Forma". Samo bi neznalica odlučila da izostavi Aleksandra Mitrovića na primer, rekordnog golgetera i u reprezentaciji i u Fulamu, samo zato jer je Jović član Reala. Suprotan primer imamo kod Darka Lazovića, jednog od najboljih naših igrača na obe utakmice protiv šampiona Evrope i u gostima protiv Nemačke. Ovaj naš selektor "genijalac" je odlučio da ga izbaci iz ekipe?! Sramotna odluka u svakom slučaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Ako neko nije primetio, reprezentacija Srbije igra u Kruševcu prijateljsku protiv Paragvaja. Na terenu neki "kombinovani" tim (u smislu 7-8 igrača su neka menadžerska kombinacija), publike ima otprilike koliko i pingvina u južnoj Sahari, da parafraziram Remarka, u Srbiji ništa novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Upravo prebacio i vidim kako neki brat Paragvajac vrti ćelavog Miletića i još jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Kakva poseta na utakmici u Krusevcu.... Mislim da bi reprezentacija Srbije u americkom fudbalu skupila bar duplo vise navijaca... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Kolarov je dobio veći aplauz kad je izašao s terena nego Mitrović kad je dao gol. Očigledno botovska ekipa nagurana na stadion da bi bar neko bio na tribinama. Ima li nekog ovde iz Kruševca ili okoline sa bližim informacijama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Gol Mitrovića od sinoć... da li se samo meni čini da je "malčice" pridržao štopera za ramena kod skoka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 41 minutes ago, Stiletto said: Gol Mitrovića od sinoć... da li se samo meni čini da je "malčice" pridržao štopera za ramena kod skoka? Jeste napravio faul, ali nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Šta mislite za budućnost stoperski par Milenković - Pavlović? Stoperi obično imaju svoj peak oko 30. godine. A Milenković već sa 22 godine ima puno staža u reprezentaciji i seriji A. Pavlović sa 18 pokazuje kvalitetu u Partizanu i mladoj repki. Problem je možda visina i jednog i drugog 1,95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 1 hour ago, Ace Rimmer said: Šta mislite za budućnost stoperski par Milenković - Pavlović? Stoperi obično imaju svoj peak oko 30. godine. A Milenković već sa 22 godine ima puno staža u reprezentaciji i seriji A. Pavlović sa 18 pokazuje kvalitetu u Partizanu i mladoj repki. Problem je možda visina i jednog i drugog 1,95. Slican tip igraca s tim da je Milnekovic mnogo kvalitetniji (ne samo trenutno, vec i potencijalno). Unistile bi nas brze ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts