dzoneee Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Мислим да ће он бити сам у ложи, а Џаја на заслужену рехабилитацију Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 On 3/22/2023 at 1:32 PM, vlaDixXx said: Taj Popovic odigrao samo 1 minut za u21 a recimo igra u istom klubu gde je igrao Strahinja Pavlovic pre 2 godine i Strahinja je iz te "slabe" ekipe pozivan za reprezentaciju... i da Popovic ima africke korene,rodjen u Francuskoj Ne mogu svi da igraju odmah u velikom klubu. Ocigledno je da moramo traziti igrace u dijaspori, privoleti ih da igra pogotovo na pozicijama kriticnim bekovi(levi,desni centralni) i naravno krila A tek ce ih biti Kad već pratiš sve te talente iz dijaspore, pomalja li se išta na desnom beku ili pak krilnom beku? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 3 minutes ago, drgnk said: Kad već pratiš sve te talente iz dijaspore, pomalja li se išta na desnom beku ili pak krilnom beku? 🙂 Prati on i domaće i ceo region, samo što slabo gleda utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Danas na klupi bez Jovića (napustio već reprezentaciju zbog virusa) i Račića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 54 minutes ago, Milko Miller said: Danas na klupi bez Jovića (napustio već reprezentaciju zbog virusa) i Račića. Račić je Stefan Birčević fudbalske reprezentacije ... niko živi ne zna šta on uopšte radi tu .... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 25 minutes ago, mare80 said: Račić je Stefan Birčević fudbalske reprezentacije ... niko živi ne zna šta on uopšte radi tu .... Jbg,sta god mi mislili i znali o njemu, Racic igra standardno (i sasvim dobro!) za treceplasirani tim portugalske lige (kolju se sa Grujicevim Portom za drugo mesto). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Oduvek me je fascinirala fiksacija na individualce pri objavi spiskova timova, reprezentacija, bilo za jednu utakmicu, bilo za turnire. Ljudski i navijacki je da polemisemo oko spiskova, trazimo nekakve rezone, za ovaj prozor ima nekoliko cudnih odluka Piksija, a Racic svakako nije jedna od njih. Cemu izdvajanje igraca koji je sasvim opravdano u 23? Ne mislim da je ovo svojstveno za Srbiju, naprotiv, ekspanzijom WWW-a i lakog prenosenja informacija globalno spoznali smo da je takva navika bukvalno svuda, a da je jedini faktor da li i koliko ti navijaci imaju poverenja u trenera. Piksi je imao takticki brainfart u Kataru ali ne vidim razlog da bas toliko sitnicarimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Nisam ispratio situaciju, ali vidim u ponudi Samardžić daje/ne daje gol, pa sam ostao u čudu. Jel to onaj Samardžić iz Udinezea, jesul ga to privoleli "carstvu nebeskom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 12 minutes ago, Duh koji lebdi said: Jbg,sta god mi mislili i znali o njemu, Racic igra standardno (i sasvim dobro!) za treceplasirani tim portugalske lige (kolju se sa Grujicevim Portom za drugo mesto). Pa sad i ne igra bas standardno, negde tu 15. igrac rotacije Brage. Po meni pre bi trebao Maksimovic da bude na spisku. 1 minute ago, Ding Hao said: Nisam ispratio situaciju, ali vidim u ponudi Samardžić daje/ne daje gol, pa sam ostao u čudu. Jel to onaj Samardžić iz Udinezea, jesul ga to privoleli "carstvu nebeskom". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 7 minutes ago, Ding Hao said: Nisam ispratio situaciju, ali vidim u ponudi Samardžić daje/ne daje gol, pa sam ostao u čudu. Jel to onaj Samardžić iz Udinezea, jesul ga to privoleli "carstvu nebeskom". Yes, a kladze klasicno pecaju na narativ. Samardzic ulazi u drugom poluvremenu sigurno, po najavama nece biti u startnih 11, pa eto, ako odlucis da okusas srecu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ta igra bi trebalo da vazi samo za startere doduse, osim ako nije drugacije naznaceno. Tako da ono, kvota 1 ako ne igra od pocetka. A ne verujem da ce igrati od pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ma naravno da neću to da igram, nego sam primetio da ima, pa mi je trebalo razjašnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 12 minutes ago, McLeod said: Ta igra bi trebalo da vazi samo za startere doduse, osim ako nije drugacije naznaceno. Tako da ono, kvota 1 ako ne igra od pocetka. A ne verujem da ce igrati od pocetka. Ne vazi samo za startere, nego samo za igrace koji odigraju barem 1 minut (u sustini i za startere i za izmene). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Zavisi od kladže do kladže. Negde mora biti starter, a negde je dovoljno da se pojavi na terenu. Ali u svakom slučaju predlažem da ne nastavljamo dalje na ovu temu. Doći će neko od onih odozgo što su se nadigli da zatvaraju kladionice Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 ako nekom treba prenos Srbije za večeras, RTS1, Arena i koji još kanali prenose će biti na rd-live.com . Sretno komšije ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 4 hours ago, Milko Miller said: Pa sad i ne igra bas standardno, negde tu 15. igrac rotacije Brage. Po meni pre bi trebao Maksimovic da bude na spisku. Hvala na ispravci, svakako pratis detaljnije i analiticnije od mene. Znam da je jedan deo sezone bio prilicno standardan. Slazem se za Maksimovica, i Piksi je rekao da Nemanja zna da je selektorov covek od poverenja i da ce brzo ponovo biti tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Postoji li opasnost da se unesu nekakvi rusofilski transparenti na tribine, zbog čega bi popili nekakvu kaznu od UEFA, tipa igranje pred praznim tribinama? Nije da nam se slične gluposti nisu dešavale i ranije, a ovi inkvizitori iz UEFA samo čekaju u zasedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Sastav: Vanja - Pavlovic, Gudelj, Erakovic - Kostic, Grujic, Lukic, Zivkovic - Tadic - Mitrovic, Vlahovic Grujic nagradjen za odlicne partije u zadnje vreme, Erakovic dobio prednost u odnosu na Masovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Гудељ штопер. Нија лоша идеја онако на папиру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 3 minutes ago, dzoneee said: Гудељ штопер. Нија лоша идеја онако на папиру. Moze to protiv Litvanije, ovo je sastav za 7-2 rezultat. Protiv boljih protivnika mislim da ne mozemo da igramo sa Gudeljom ako su pored njega Pavlovic i Milenkovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Dokle Lukic vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Па Гудељ игра штопера у Севиљи тако да му није страно. Е сада свакако да није Варан јбг. Може и против Бугара овако нешто. Против иоле мало озбиљнијих типа Црна Гора нпр. не бих се ни ја коцкао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Evo me na istoku, podelili kamaru karata deci iz škola fudbala, cika i dreka na stadionu ko u školskom dvorištu 😁 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 26 minutes ago, dzoneee said: Гудељ штопер. Нија лоша идеја онако на папиру. Da i onda izgubi loptu u 60 sekundi i imas 0-1 protiv Portugala. Ako je Grujic zbog forme dobio startno mesto morao je i Masovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ако, нека га Лукић против Литваније. Таман да видимо како је утицало ових месец дана у Премијер лиги на њега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts