Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

3 hours ago, John Dies at the End said:

 

 

O Petardinju je izlišno bilo šta pisati... Niko ozbiljan ne želi  nije zeleo da sarađuje sa Kokezom, bolje bi Zveki vodio ekipu 😛

 

Spasa nam nema, propasti nećemo...EP i/ili SP videćemo eventualno slučajno.

 

E sad je dobro. Pominjana su raznorazna imena ko ce biti selektor umesto Muslina, mozes misliti sve ti je na gotovo, vodis tim na SP i niko od ozbiljnih imena nije hteo, zapitajte se zasto. Stavili su Krstaju dunstera da vodi jel su mogli Kokeza i Radonjicevi menadzeri da odredjuju sastav.

Link to comment
Share on other sites

I to što svi danas igraju fudbal pa čak i mi. Ali šanse da Tumbaković izvede kršten sastav je ravna nuli. Em što je kasno prešao na drugu formaciju, em što forsira zadnje bezvezne i verovatno će mu Kolarov balonima graditi igru iz zadnje linije.

Edited by Selektor
Link to comment
Share on other sites

Tumba je dunsterčina, Bata Đorina škola. Toliko je loš da neki pričaju kako smo čak i sa SNS Krstajom smislenije igrali. Što je negde i istina, bar do one nesrećne utakmice sa Ukrajinom. Mada nema smisla porediti dve verzije Bata Đore, sa SNS karticom...

 

LM, mi smo uvek bili najbolji kad su nas svi otpisali i tu vidim neku šansu. Norveška, sem ta 2-3 igrača, nije bauk. To su neke nade bez pokrića da će naš "inat" da proradi, jer ne igramo ništa. 

 

Prognoza - natrpaće nam tri komada, dobićemo jedan crveni zbog obaranja Halanda koji je Usein Bolt za našu odbranu, a mirišem i jedan penal. Ovo nije jinx, nego reality.

 

Sve je na njihovoj strani, njihovi glavni igraču su u top formi, naši se raspadaju. Ali kako mi volimo da kažemo, "lopta je okrugla"... :smiley2: 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Baš me zanima šta će tumbak da izvede večeras na teren, što se rezultata tiče, igra se jedan meč tu je sve moguće. Norvežani su ekipa sa kojom se može igrati samo je potrebna volja i znanje( taktika). verujem da ćemo igrati stzaru dobru čekalicu sa duplim bekovima i dva zadnja vezna sve u nadi da će Mitar ili Tadić nešto uraditi u napadu ili da Kolarov iz nekog prekida ubode u rašlje.

Ako ne budemo kiksali nešto posebno pozadi imamo šanse barem za nerešeno, igraju li se produžeci ili odmah penali?   

Link to comment
Share on other sites

Бог не помаже шибицарима, за помоћ одозго треба заслужити.

ФСС и генерално српски фудбал је тежак болесник којег прво треба лијечити а затим великим радом покушати ухватити прикључак са савременим фудбалом. Овако скупљати играче који су се сами талентом изборили вани и придодавати домаће комбинације могу и Кокезине и Тумбине бабе.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Nemojte se nervirati nego pogledajte svo to bogatstvo ponude na Norvežane u najbližoj kladionici. I sjajne kvote, kao da smo ravnopravni maltene....Ja prob'o kad smo igrali protiv Rusije...itekako se isplati.

Ja ću da vežem pobede tj prolaz Norveške i Kosova, makar za 1000 din

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Barkley#34 said:

Perkose, ko je jači, Makedonija ili Kosovo, kad su ovako oslabljeni?

Makedonija! samo su njeni vrlo bitni igrači Ademi, Bardhi i Musliju  pod velikim pritiskom od strane navijača reprezentacije Kosova, Tačnije njihove porodice trpe pritisak pošto su momci u svojim kluboima negde po Evropi

Baš zato verujem da Kosovo prolazi dalje, ne pobeđuje uvek jači u fudbalu! 

 

Edited by Perkos2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Видим стартних 11 на Моцарт, пар вјероватно глупих питања. 

Зашто не игра СМС? 

Зашто Гудељ и имамо ли бољег? 

 

Баш ништа не очекујем, издува сам '18 за ову генерацију. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...