L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razočaram sam sastavom. Ok, je to da smo batalili formaciju sa 3 štopera. A nikako mi nije ok to da opet idemo sa 0 kreativnosti u sredini. Gudelj i Lukić no comment. Ilić je više deep lying playmaker, nego ofanzivni vezni. Živković sa manjkom eksplozivnosti i prodornosti. Kostić takodje nije više onaj igrač od pre x godina. Jedino ako je morao da pojača vezni red, jer če bekovi odlaziti visoka, pa če ovi morati da se krpe štopera, ako taj bude morao da brani široko. Mada ne kapiram ni tu taktiku, jer ne vidim šta to naprimer Mimović može doneti napred. Ali ok ajde, verujem u Pauna.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pozitivno je što se odustalo od tri stopera, što smo se vratili sa 4 u liniji. Druga pozitivna stvar je što igramo samo sa Vlahovicem i što smo odustali od dva centarfora. Ono što Bode i dalje oči je nezamenljivi Živković. Jalova sredina sa nazadnjakom Gudeljom , Ilicem, Lukicem. Ali dobro. Bar je neka promena urađena naspram onoga što je radio idiot stojković.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledam ovu emisiju na Areni pre utakmice, neverovatna mi je kolicina gluposti koju ispaljuju. Kaze Tuhel verovatno ne misli da je Belingem vodja ove reprezentacije, evo veceras ce poceti sa klupe. Engleska se plasirala na prvenstvo vec, imaju i debitante (to ne pominju), kombinovan sastav. Jedan novinar je samo bio na konferenciji Srbije, kakvo potcenjivanje! Opet, kvalifikovali se, koga boli dupe.
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta sad Paunović filozofira, zaboga miloga. Stvarno ne razumem.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Aj ljudi polako. Ima covek pravo da u debitantskoj utakmici izvede sastav kakav misli da treba. Sacekajte 90 minuta pa ga napusavajte, ako se ispostavi da je lose. Mada bi i sa tim moglo da se saceka, pogotovo jer smo doveli ubedljivo najbolju mogucu opciju za selektora Srbije, pa ne bi bilo lose da dobije makar neku podrsku i kredit. Nisam cuvar vatre, niti sam u fazonu "selektor najbolje zna". Ali aman, prva utakmica. Cak nije ni pocela. Edited 2 hours ago by Markoss
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Veljko je postao selektor pre dve nedelje, ne verujem da je i telefonom stigao da razgovara sa svim kandidatima za reprezentaciju. Tek od sledećeg prozora u martu možemo da očekujemo tim po njegovoj trenerskoj filozofiji. Igramo sa petoricom pozadi, Gudelj igra štopera.
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pazi Mimovića i visokog pasa u sredinu na zadnjeg veznog
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali ovi plavi dresovi, jeza me hvata. Pamtim Jugo plave dresove, deset puta lepši sa belim šorcem i crvenim štucnama, ovo sad na Vembliju strava i užas.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko normalno stojimo bar pozadi kad ne mrsiš muda i izvodiš akrobacije sa tri štopera gde sva trojica bukvalno plivaju u onolikom prostoru koji se ostavlja protivniku. Ono je bilo grozno šta je radio pijani japanac. Ovako bar imaš dva stopera i dva beka koji drže linije tima , ne ostavljaju prostor protivniku. Ovde takodje Kostić Bode oci. Ni ti je bek ni ti je krilo. Zaglavljen izmedju dve pozicije ni ti tamo ni ti ovamo. Ovde treba čisto krilo...naravno u sredini mora neko ko zna sa loptom SMS,Samardžić...
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Još uvek mi je misterija čemu služi Lukić? Nit ume da doda. nit može da iznese duel. Nit ide na skok. Bukvalno igrač manje u veznom redu
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlično, neka smo ga primili. Nismo uspeli da povežemo dva dodira loptom, a ne dva pasa. Bolje ovako, nego da zadovoljni odemo na odmor sa 0-0, pa onda primimo jednog u 58. minutu, pa još jednog tamo početkom 70-ih. Sad nemamo drugog izbora, nego da se probudimo i počnemo igrati.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koja smo mi kurton reprezentacija. Kao neka farska ostrva,San Marino ili Andora kad samo mi igrali protiv njih pre 30,40 godina. Mi niti znamo niti možemo da nastavimo 3 jebena pasa. Užasno smo i četvrti ešalon Evropskih reprezentacija. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bude li neke reakcije, Rashford če nam strpati dva komada preko Mimovića. Konstantno je na ivici toga da ispadne i da se ovaj ušeta u gol, ili da napravi penal
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj Paunoviću još zadnjih veznih, imamo aktivan rezultat. Ipak bi bilo rizično sa Samardžićem u timu, jer bi onda morali napadati.
Ledd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) A po čemu je Samardžić reper da ćemo da napadamo? I šta to znači kreativnost u sredini kada ne možeš da dođeš do lopte? Nama trebaju kreativni štoperi a ne sredina. Štoperi koji znaju sa loptom i koji lako rešavaju presing protivnika, kako bi mi prvo došli do kontrole, pa onda možemo da pričamo i o kreativnoj sredini. Edited 1 hour ago by Ledd
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Ledd said: A po čemu je Samardžić reper da ćemo da napadamo? I šta to znači kreativnost u sredini kada ne možeš da dođeš do lopte? Nama trebaju kreativni štoperi a ne sredina. Štoperi koji znaju sa loptom i koji lako rešavaju presing protivnika, kako bi mi prvo došli do kontrole, pa onda možemo da pričamo i o kreativnoj sredini. Nije baš da imamo previše izbora u ovoj situaciji. Mora se malo i rizikovati, sa nekim ofanzivnijim igračem a te štopere koje pominješ, u ovom trenutku nemamo.
Stiletto Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Za celu utakmicu izboriš jednu mrtvu šansu i nju šutiraš pored gola. Pa jebiga.
L' Imperatore Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Dobro je kad si brz. Loše je kad ne znaš da primiš loptu...
McLeod Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Svejedno, najsmislenijih 20 minuta koje smo odigrali odavno.
Stiletto Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Više sreće sledeće sezone sledeći ciklus kvalifikacija. Koliko sam puta to čuo za mojih 56 godina...
Perkos2 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Nema vađenja protiv Engleza kad te prethodno hulja i njegova pudlica pikseta prodaju Albaniji
Recommended Posts