Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Imaju želju, ali ne umeju. Ili ćaci ne zna da postavi igru... Biće od oba po malo...
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, suptil said: Kosta bas u stelt modu. Bas je los. Sta mi igramo ni Piksi ne zna. Bas sramotno. Uvek je i bio los. U momentu kada je otisao iz Zvezde, bukvalno nije znao da centrira, tehnika ocajna. Prodat je na fizicke predispozicije. Mlad je, pa bi trebao da ima odredjeni potencijal. Ali eto, Aston Vila nista, u Lajpcigu trenutno ne igra. Ali zato kod Piksija prva postava. Btw, mi veze nemamo!
L' Imperatore Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Iznenadio ih Kane ovim utrčavanjem. A dobro, nema šta da se zameri. I ja sam očekivao da če da ostane iza da spreči potencialnu kontru... 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da li je ovo najbednijih 35 minuta reprezentacije ikada? 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago To je tako kad ceo život proizvodimo defanzivne vezne , zadnje vezne, pozadince, i ostale nazadnjake. Još ovaj idiot na klupi koji je em nepismen em pijan, dodjemo do toga da od prvog zvizduka sudije umesto da krenu ka golu protivnika, oni krenu ka svom golu.
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Opa , petardica, ))))) idemooooo piksiiiii puuuuu gamad.... ovo sve rasterati , najuriti odmah ! Edited 6 hours ago by Saxon01
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Što neko reče, ajd što ne znamo, nego što su nam igrači bar duplo sporiji od njihovih...
Ledd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago mister i birmančević večeras primaju 6 komada po toj strani
drgnk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Otčepili Englezi, sad će da lije. Lijte kiše, hladne vode...
Dragan Mićić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je najsramnijih 45 minuta u istoriji reprezentacije! 1
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ajd sad da bar na tribinama počne šou protiv mrcine. One na vlasti i one na klupi 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovi nazovi fudbaleri u plavim dresovima kao da vuku prikolicu sa sobom, takav osećaj. Ja nista sporije, tromije, nisam video. Sredinu drži neki Ilic,Lukić, desni Kosta koji ne igra u svom klubu, Živković koji se venčao sa prvom postavom reprezentacije .. Ovde bi San Marino pružio veći otpor, od ovih nasih koji su skinuli gaće na pomen Engleske.
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Karakondzula! said: Živković. Zločin koji traje. Bukvalno isto sam hteo da napišem...
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Issey said: Bukvalno isto sam hteo da napišem... Da je samo Zivkovic.
Recommended Posts