Sir Alex Ferguson Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Quote ali i da je do februara 2020. na platnom spisku bio Zoran Tošić (takođe oko 500.000 evra). Zar nije bio uslov za njegov odlazak u Kinu da oprosti dugovanja klubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ma to su novinari koristili zvanicne podatke sa APR i kombinovali sa nezvanicnim i nalupali cifre za plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 On je navodno imao 560k po sezoni, a kad je odlazio dug prema njemu je bio preko 700k. Onda je on oprostio nesto sitno i za ostatak je dogovoreno da se isplati u narednih godinu i po dana. Ko je lud da oprosti vise od pola milke?! Finansijski mu je to bio najbolji potez. Niko mu vise ne bi dao te novce u 33-oj godini i potpisao ugovor duzi od godinu dana. Ali tu su kinezi. Nasi nisu hteli da mu prave frku zbog tih 3-4 meseca ugovora jer su se i plasili da ih ne tuzi zbog dugovanja, a i ustedeli su 200k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Gledam sad malo ovog Marasa. Bivsi igrac Rada, mislim da nije puno igrao sa Vitasom, ali se verovatno poznaju. Pod ugovorom u Cavezu do 2022, druga portugalska liga. Ovu sezonu odigrao na pozajmici u Almeriji, druga spanska liga. Jos para dana je tamo dok ne zavrse ovaj baraz za Primeru. Solidan domaci igrac, dobra zamena za Ostojica. Trebalo ispratiti sta ce biti s njim i mozda ga dovesti na pozajmicu sa pravom otkupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 novi podkast (o pazaru, javoru, nesto malo na kraju o baskeu...) Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 On 8/10/2020 at 2:02 PM, VoodooDerina said: Još je vrlo moguće i da će Vojvodina direktno u 3. kolo kvalifikacija, u slučaju da LE ne osvoje Kopenhagen, Bazel ili Vulvsi. Što se upravo i desilo, ovo nisam znao do skoro, da je tolika razlika na osnovu kog rezultata se tim plasira u kvalifikacije za LE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Kakva prednost kad se igra samo po jedan meč. Preskočiš dve mine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) 7 minutes ago, Barkley#34 said: Kakva prednost kad se igra samo po jedan meč. Preskočiš dve mine. Još pogotovo ako te žreb pošalje na 2 gostovanja što nije nerealno. Plus bi Vojvodina bila gotovo sigurno nepovlašćena u 2. kolu. Edited August 11, 2020 by VoodooDerina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 99% bi bila nepovlašćena. Uz malo sreće u žrebu i na utakmici mogu da se ni krivi ni dužni nađu u plej-ofu, a to je utakmica u kojoj ni najvećim favoritima nije svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Quote sreda 12 avgust 2020 09:05 / Izvor: mozzartsport.comPartizanova opcija za desnog beka - Aleksandar Miljković Ne znam da li još u nekom klubu prelazni rok služi da aktivira ptsd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Posle Robija i Miljkona nisam nikog pljuvao, mozda je i krajnje vreme da mi se vrate stari maniri. Sto bi Andjus rekao "bezvezni" igraci, obojica. Za ovog prvog smo i uzeli neko obestecenje pa ga posle vratili. Jedan prijatelj iz Francuske mi rekao da su mu i tamo zvizdali i terali ga u tri lepe. E to je bila klasicna menadzerska prevara i gurnut u repku da bi bio prodat. A sta reci za Miljkona, lik za kojeg niko ne placa obestecenje. Potpise za ekipu, bude tamo 2-3 godine i onda mu menadzer opet nadje neke slepce. Budu li ga potpisali, makar i da bude treci bek, je sramotno. Bolje da vrate Cucina ili daju sansu nekom klincu, ako ne moze Lutovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Miljkon ?! Pa da im je neko rekao zaje$avajte svoje navijace sto vise mozete pa ne bi ovako izgledalo... Kako se ne plase da ce se naci neka dalu glava koja ce uci sa vatrenim oruzijem u klub i sem bilje sve ih tamo izrokati... pa ko bi posle imao srca da mu sudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12, 2020 Author Share Posted August 12, 2020 Miljković bi stvarno bio pucanj u nogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 I ova korona im došla ko kec na jedanes'. Niko neće više da zviždi Miljkonu, Vitasu, Miletićima i Uroševiću, Šćekiću. Niko neće da im viče "uprava napolje" (mada ih baš zabole i kad im viču...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Može i Lazevski?Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Svečano se zaklinjem da ako se taj nesrećni Miljkovic ponovo vrati, to je to od mene što se tiče fk partizan. Neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Miljković bi stvarno bio pucanj u nogu. Miljkon bi bio pucanj u glavu i to zoljom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12, 2020 Author Share Posted August 12, 2020 U tekstu u mocartu kažu otprilike da mu je najveća prednost to što ne mora da se plati obeštećenje. Jebote, ne mora ni za mene, kad potpisujem? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Mogli bi i Rnu Rizika da vrate, da zacementiramo odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ti da se pomeriš s mesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Nedavno sam gledao highlightse polufinala kupa iz 2012, ono sto je Rnic radio ne znam kako da opisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Mislim da one godine u ligi šampiona Miljkovic i Lazevski nisu prešli centar. Kakvi carevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Najgori bek koga sam gledao u Partizanu je onaj Petrovic koji je mislim presao u TSC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Čitam danas tekst na Mocartu u kom piše da usled dolaska Banjka (ograničenje na 4 stranca) nema mesta za Natha, pošto zacementirano mesto imaju Banjak, Suma, Asano i Sadik. U kom to univerzumu nema mesta za takvog majstora, kontam da je bolje ostaviti Asana na klupi i gurnuti na krilo Stevanovića ili Markovića, a Natha staviti u manevar. Zaista ne mogu da svarim takvu odluku, da nema mesta za najboljeg i najkreativnijeg veznjaka. Jeste da su to novinski natpisi, ali i prošlu utakmicu je bila slična priča. Edited August 14, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14, 2020 Author Share Posted August 14, 2020 Ma, rotiraće ih u ligi, novinari lupaju. Savo bi mogao odmah da se pokupi kada bi Natha ostavio van tima. Uostalom, kad krenu kvalifikacije moraće malo i da ih odmara, idelan izgovor za rotaciju. Naš problem je u tome što su stranci uz Zdjelara najstandardniji deo tima, a i sa njima uvek nešto fali. Kad bismo mogli da imamo pet stranaca u protokolu a četiri na terenu bilo bi nam mnogo lakše da kombinujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts