Barkley#34 Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 Verovatno ide u Briž. Na šest meseci nam ništa ne bi značio, bolje da Stanoje uigrava one koji će ostati kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Pise se o povratku Aksentijevica. Ja mislim da je Stanoje doziveo neku traumu u porazu od Shamrocka pa sad svaki dan prozivljava iznova i iznova tu utakmicu. A jedini nacin da se oslobodi te traume je da vrati sve koji su igrali te sezone i pobedi Shamrock. Ja drugo objasnjenje nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 Da znaš da si u pravu. Skroz je u fazonu rada sa poznatim licima, kao da je vreme stalo od njegovog prethodnog rada kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 On 12/17/2020 at 2:06 PM, Alek The Great said: Ako mislis na Stevanovica, to je najbolja prodaja u poslednjih nekoliko godina. Decko apsolutno nema nikakav uticaj na nasu igru. Zaista sam skeptik i po pitanju njegovog daljeg napredovanja. Mozda ga malo jaci i tvrdji treninzi u premier ligi dovedu na neki nivo. Ali vec vidim kako ga salju na pozajmicu u tamo neku belgijsku ili holandsku ligu. Da bude presrecan ako ode u drugu ili trecu englesku ligu. Da, ali on o tome i ne brine. On ce za par godina da zaradi vise nego li u Partizanu za 10, pa ce da ispuni i svoje zelje i zelje bolesnih ambicija roditelja. Niko tu ne razmislja o razvoju i fudbalu, samo lova. Sa druge strane Englezima je to pickin dim para, pa ako decko proigra, super, ako ne boli ih kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Ozeni se covek. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Pise se o odlasku Banjaka jer ne zadovoljava nase standarde?! Jeste da nije Pujol i da ume malo da kiksne ali skroz korektan igrac. Ako ode ocekujem povratak Rnica ili Ivanova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 (edited) Brate... Koji su nam to standardi kad ih on ne zadovoljava a zadovoljava ih npr. Miljković? Edit: sad vidim, piše onaj bolid Joksić iz Mocarta, ne mora to ništa da znači. Edited December 22, 2020 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Stanoje dovodi igràče u koje veruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 35 minutes ago, Perkos2 said: Stanoje dovodi igràče u koje veruje Prepisuje od Mrkele. 😀 Kad pogledaš naša dva najveća kluba, imaš utisak da postoje 50 fudbalera na planeti Zemlji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Pise se o povratku Aksentijevica. Kaže Aksentijević da nema pregovora i da ih nije ni bilo sa Partizanom. Ide "preko"....Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Rnic, neki Scepovic, ne znam vlakno Stevanovic da li jos igra... Nista bez povratnika. Ja sam za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Vec je povučen zvaničan korak i vezista je načelno prihvatio da se preseli Sent Etjen, a naredni potez je dogovor dva kluba. Kako saznaje MaxBet sport igraču je ponuđen ugovor na tri i po godine i pošto mu aktuelni ističe sa Partizanom u junu, crno-belima biće ponuđeno između 400.000 i 500.000 evra. Maxbet o Zdjelaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ja mislim da polovina obestecenja ide Olimpijakosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 On 12/22/2020 at 11:05 PM, Constantin said: Kaže Aksentijević da nema pregovora i da ih nije ni bilo sa Partizanom. Ide "preko".... Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока Nece ga Stanojevic, jer gembla mnogo i los je po ekipu. Drugi njega guraju u FKP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 2 minutes ago, Markoss said: Nece ga Stanojevic, jer gembla mnogo i los je po ekipu. Drugi njega guraju u FKP. Svakako je to rešeno...on neće, oni ga neće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Dug nezvanicno 27 milke. Jos malo pa stigosmo i komsije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Dakle, prošle godine je bio 31, ali bez transfera Pavlovića. U međuvremenu su i te pare uračunate, otišao je Sadik, legli su novci od Uefe... a dug je samo četiri miliona manji. Aha, važi. Pretpostavljam da nisu uračunate pare od prodaje Filipa. Kojom ćemo magijom izbeći rast duga na 40 miliona sledeće godine? Prodaćemo Vučelu ili gmaza profesora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 2 hours ago, Alek The Great said: Dug nezvanicno 27 milke. Jos malo pa stigosmo i komsije. Teško. Nama je možda 27 milki realan dug, knjigovodstveni ima blizu 9 cifara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 3 hours ago, Alek The Great said: Dug nezvanicno 27 milke. Jos malo pa stigosmo i komsije. Sto rece Popara: Bebo znate li gde je Lisiciji potok ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Navodno jurimo ovog momka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Sad nesto razmisljam, mi cemo biti u velikom problemu sledece sezone. Necemo imati 2 kvalitetna u21 igraca za startnih 11. Stevanovic odlazi, Markovic ce prestariti i vratiti u Olimpijakos, Popovic ce prestariti. Ima tu mladih igraca, ali trener uglavnom forsira proverene igrace. Najblizi je Lazar Pavlovic, ali i on igra vrlo malo. Klupu mogu da pokriju Gocmanac i Stulic. Moramo da pojurimo neke domace mlade igrace. Na leto je moranje da se dovedu npr Topic i Cveticanin. Prvom istice ugovor na leto tako da bi mogli jos sada da ga kaparisemo i mozda uz odredjenu naknadu odmah dovedemo. Drugom istice za godinu i po dana, ali to ne bi trebalo da bude problem. Jos uvek se nadam da se trazi zamena za Miljkovica, a ne rezerva. Vec sam pominjao Dundjerskog, jos 6 meseci moze da bude bonus igrac. Resenje su i Stojkovic Arandjel, Petar Golubovic ili Boranijasevic kojima takodje istice ugovor na leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 35 minutes ago, Alek The Great said: Sad nesto razmisljam, mi cemo biti u velikom problemu sledece sezone. Necemo imati 2 kvalitetna u21 igraca za startnih 11. Stevanovic odlazi, Markovic ce prestariti i vratiti u Olimpijakos, Popovic ce prestariti. Ima tu mladih igraca, ali trener uglavnom forsira proverene igrace. Najblizi je Lazar Pavlovic, ali i on igra vrlo malo. Klupu mogu da pokriju Gocmanac i Stulic. Moramo da pojurimo neke domace mlade igrace. Na leto je moranje da se dovedu npr Topic i Cveticanin. Prvom istice ugovor na leto tako da bi mogli jos sada da ga kaparisemo i mozda uz odredjenu naknadu odmah dovedemo. Drugom istice za godinu i po dana, ali to ne bi trebalo da bude problem. Jos uvek se nadam da se trazi zamena za Miljkovica, a ne rezerva. Vec sam pominjao Dundjerskog, jos 6 meseci moze da bude bonus igrac. Resenje su i Stojkovic Arandjel, Petar Golubovic ili Boranijasevic kojima takodje istice ugovor na leto. Topicu ne istice ugovor na leto, a Cveticanin je otisao iz FKP jer je debil, blago receno i jer su ucenjivali klub. Imate vi dobre igrace u mladjim kategorijama, nema potrebe da se dovodi sa strane. Imate ovog Milosavljevica u Vozodvcu 00 standardan, Stanojlovic 01, Colic i Stojkovic 02, Vlahovic i Bazdar 04, itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jedan jako fin itnervju sa Sasom Ilicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Topicu ne istice ugovor na leto, a Cveticanin je otisao iz FKP jer je debil, blago receno i jer su ucenjivali klub. Imate vi dobre igrace u mladjim kategorijama, nema potrebe da se dovodi sa strane. Imate ovog Milosavljevica u Vozodvcu 00 standardan, Stanojlovic 01, Colic i Stojkovic 02, Vlahovic i Bazdar 04, itd. Na transfermarkt-u pise da Topicu istice u junu ugovor. Jedino ako ima neku +1 klauzulu.Ja se ne secam nekog naseg igraca da je posle neke pozajmice odigrao nesto. Mozda Brasanac. Tako da ne vidim u timu ni Stojkovica ni Colica jer se pominje da ce na "kaljanje". Vlahovic i Bazdar su mozda dobri i prospektivni u menadzeru, ali su jos poprilicno zeleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Izgleda da je Zivkovic zavrsen. Navodno pregovaramo sa TSC-om da vratimo Lukica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts