Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nova epizoda sapunice "Blatnjave oranice" uskoro počinje. Na čiviluku danas Natho. I tako...

Popović - Miljković, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Asano, Suma, Stevanović - Sadik

Posted (edited)

Vraca se i Jojic. Nece biti pozajmica, vec dvogodisnji ugovor.

EDIT: A vraca i Svetozar Markovic. Pozajmica do kraja sezone.

Sad treba ocekivati odlaske. Spominje se Natho da je na izlaznim vratima.

Edited by Xpert
Posted
2 hours ago, Alek The Great said:

Ovi igraci iz Vose sto sam pomenuo su pred istekom ugovora ili im istice sledece godine. Ne mislis valjda da bi pomenuo igrace gde bi se placalo ala Fejsa. Imao sam na umu neko simbolicno obestecenje cisto da im ne ode igrac za dz.

Pa ako imaju ugovor do kraja sezone onda ima smisla to sto pricas.

Posted

Mislim da je Zukic potpisao ugovor na 2+1, tako da ili ceka ponudu i odrzava formu i ili ima jos godinu dana ugovora. Ali po do sada vidjenom mislim da ceka inostrani angazman. Suskalo se da je Totenhem zainteresovan.
Topic i Stojkovic jos godinu dana. Treba nam taj zadnji vezni.

Posted
1 minute ago, Alek The Great said:
3 minutes ago, Crni said:
Kako je jadan ovaj sudija

Obrazlozi?

Zato sto je jedva docekao da osakati domacina, start je bio na loptu.

Posted

Ne zna se da li su jadniji bili ovi sto su izasli ili ovi sto su usli.

Zato sto je jedva docekao da osakati domacina, start je bio na loptu.
Start otvorenim djonom. Cak i da nije zakacio igraca to se svira, a jasno se videlo da jeste. Kostobran je odradio posao.
Posted
Just now, Sir Alex Ferguson said:

Pa jeste, isto kao sto vasi crnci lome noge i rebra igracima dok startuju na loptu..

Samo sto je taj crnac trebao da dobije crveni, i niko nije ostrascen da kaze suprotno.

• Like 3
Posted

Imas igraca vise i ti se povuces i cekas. Gotovo da i ne pokusavaju da napadaju. Ne bi me cudilo da primimo gol zbog ove indolentnosti.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Imas igraca vise i ti se povuces i cekas. Gotovo da i ne pokusavaju da napadaju. Ne bi me cudilo da primimo gol zbog ove indolentnosti.

Svaka čast :lol_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...