Jump to content

Recommended Posts

Posted

To samo kod nas ima nije faul za penal. Faul je faul. Ovo bi u vecini liga posle pregledanja var-a dosudili kao penal. Obradovic se ovde iskusno ubacio ispred igraca.
Igramo dobro, lopta fino kruzi. Bas fali jedan korpulentni napadac koji zna da se zagradi i ostavi loptu. Mislim da bi nam Tawamba leg'o samo tako. Od domacih bi mogao i Lukic da posluzi.

Posted
31 minutes ago, Cooper said:

U strasnoj smo formi i cini se bi mogli ravnopravno da igramo sa vecinom vrhunskih ekipa, osim mozda sa Sitijem i Interom.

Jel pratis Zeljka Pantica sta misli o ovoj seriji Partizana ?

Posted

Partizan mora da trazi od UEFA da se u slucaju dokazivanja krivice i povezanosti Kokeze sa kriminalnim grupama sva prvenstva od kad je on na celu FSS suspenduju i da UEFA preko svojih organa uradi ospeznu istragu unutar FSS i sudijske komisije o namestanju utakmica.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Au...

Nego, sutra igramo sa Vošom kući. Lepo izgleda ovaj niz pobeda ali 'ajde da sutra, u prvom kakvom-takvom izazovu, zaista vidimo gde smo.

Edited by Barkley#34
Posted (edited)

Za identicne stvari, razlicite odluke. 2x identicna opasna igra (visoko podignuta noga). Za Vosu faul, za nas ne. 2x identicna saplitanja. Za Vosu faul, za nas ne. Ovo se ne moze nazvati neznanjem, vec namerom.

Edited by Xpert
Posted

Nismo odigrali preterano dobro, ali pobeda se pamti.

Vojvodina je bila bezopasna do poslednjih par minuta.

Bajbek mi se 'ic ne svidja. Deluje kao potpuni promasaj.

Posted

Ovih 16 vezanih pobeda nisu slucajnost, Stanoje radi fantastican posao. Mozda trenutno i najperspektivniji srpski trener.

Posted

Gledao sam samo drugo i nešto sam kiseo iako su za svako poštovanje pobeda bez primljenog gola i respektabilan niz.

Delujemo čvrsto i odgovorno, iako ne i lepršavo, a onda pravimo u nizu faulove u zoni šuta i neozbiljno se postavljamo kod kornera u par navrata. U napadu dobro gradimo do 20-30 metara, a onda samo neka magija Natha pomaže.

Ajde da sačekamo BajbOka, ni na mene nije ostavio neki utisak, ali tek se sastavlja sa životom. Bar vremena za čekanje imamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...