Jump to content

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.  

113 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati?

• SNS
    • SPS
      0
    • SRS
      0
    • SVM
      0
    • Sapic - SPAS
    • POKS
    • UDS
      0
    • Metla 2020
    • Srpska stranka Zavetnici
      0
    • PSG
    • Nek maske padnu - Zelena stranka - Nova stranka
    • Suverenisti
    • Ostali
      0
    • Ne izlazim na izbore

Recommended Posts

Posted

Izgleda da će od Poksa da zavisi da li će Dačić u vladu ili ne. Ako ne uđu u parlament onda verovatno ne, pošto teško da će da ostavi samo SPAS u opoziciji. Druga mogućnost je da sve parlamentarne stranke na neki način učestvuju u Vladi.

E sada u lokalnom derbiju Zukorlić vodi protiv SDA. To može da znači da su se delimično Ljajićevi glasovi prelili kod Zukorlića.

Posted

Ne objavljuju konacnu izlaznost jer sad razmisljaju kako da smanje ovih famoznih 50%, kako bi pogurali jos neku stranku preko 3%.

• Like 4
Posted

Najvažnije je da u skupštinu ne uđu UDeS, PSG i Žilijen a trenutno su svi jako daleko. Oni su jedini mogli da daju legitimitet za ove ljude koji protestuju već godinu i po dana. Bez ikog od njih u skupštini mogu svi ovi desničari da uđu ništa mu to ne vredi. Mislim da sada izlaznost više nije ni bitna.

• Like 3
Posted
Just now, Green23 said:

Kako stoje stvari, u Srbiji ima 100k ljudi koji su glasali za POKRET ZA OBNOVU KRALJEVINE SRBIJE ☹️

Koliko sam razumeo dosta mlađih je glasalo za njih jer su mim. Kao za Belog prošli put

• Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, Green23 said:

Kako stoje stvari, u Srbiji ima 100k ljudi koji su glasali za POKRET ZA OBNOVU KRALJEVINE SRBIJE ☹️

Ja mislim da je dosta glasalo iz zajebancije za njih.

Posted
Just now, Laki21 koji lebdi said:

Brt ti i ja bismo imali vise od Cede 🙂

Bi sigurno makar bi cigani glasali za nas, moram da vidim u ukupnom zbiru koliko je to glasova i da oduzmem par stotina ukradenih, vise ima clanova familije od galsaca. 

Sad gledam neka lista ADA ima vise 😄 Levijanatn kuckari imaju vise, Milica faking Zvetnica ima vise... ahahahhahaha   pa pocrkali svi mamu vam jebem parazitsku i Seselj i Comicka i Canak i Ceda i Tadic sa njima

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

I ovo oko SPS će biti zanimljivo. Oni u uslovima bojkota umesto da su otišli na 15% oni će izgleda imati manje nego 2016. Sad slušam novinare da je Dačić rekao da će podneti ostavku ako dobiju manje nego prošli put, a Mrka im je pre izbora poručio da svi podnesu ostavke ako dobiju manje od 20%. Pitanje je i da li će biti u vladi jer Vučića treba opozicija pa makar i fiktivna a Šapić sam ne može da je glumi.

• Like 1