Tamburinjo Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 9 1 29 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 14 minutes ago, AleksaZvezdas said: Evroliga je objavila video na twiteru kos za pobedu Zvezde protiv Valensije i oznacila Eneos Eneos je sponzor EL već dve sezone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: Potreban je i određeni kvalitet, iskustvo ... igrač sa 33. godine nije u situaciji da bira i zateže sa cenom. Treba sačekati da se kompletira roster, jedan igrač može dosta toga da promeni ... al da ne nagađamo. Jedan igrač je i bez zvaničnog potpisa promenio i ovaj topik naglavačke i opet produbio jaz između šipkaša i semenkara...ne zato što je nepoznanica i mogući rizik kao npr Dereck Brown već nasuprot...što ga znamo u sitna crevca. Ja sam se novom treneru obradovao prvenstveno zbog tog stava...isijava samopouzdanjem profesionalca koji zna da je u naletu i zato ne pravi kompromise. To mi je bilo i više nego dovoljno da uz prva tri potpisa pomislim da će se KKCZ na najvećoj sceni najzad pojaviti sa kompletnim, uravnoteženim i uvežbanim rosterom. Ponadao sam se da smo sa Filipima, Kešeljima i Štimcima završili i da nas takvi neće blamirati po Evropi dok nam žderu pankrease...ali toliko o tome. Edited July 4, 2020 by Wingwalker 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Posle prvog promasenog zicera ili ispadanja u odbrani zbog kurcobolje, dobice zvizduke od pola hale. Ovi klinci sto po drustvenim mrezama likuju i na onom rsb u gde svaki stoti zna nesto o kosarci, njih 80% i ne dolazi na utakmice. Morao je gazda da zacini atmosferu sa Stimcem. Ne bi bio on, da barem malo ne zacini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 2 minutes ago, Green23 said: Eneos je sponzor EL već dve sezone Ma ok samo kazem zasto je krenula ta prica oko Eneosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 4 minutes ago, Wingwalker said: Jedan igrač je i bez zvaničnog potpisa promenio i ovaj topik naglavačke i opet produbio jaz između šipkaša i semenkara...ne zato što je nepoznanica i mogući rizik kao npr Dereck Brown već nasuprot...što ga znamo u sitna crevca. Ja sam se novom treneru obradovao prvenstveno zbog tog stava...isijava samopouzdanjem profesionalca koji zna da je u naletu i zato ne pravi kompromise. To mi je bilo i više nego dovoljno uz prva tri potpisa pomislim da će se KKCZ na najvećoj sceni najzad pojaviti sa kompletnim, uravnoteženim i uvežbanim rosterom. Ponadao sam se da smo sa Filipima, Kešeljima i Štimcima završili i da nas takvi neće blamirati po Evropi dok nam žderu pankrease...ali toliko o tome. Za ovo (bold) treba vremena i para ... a za nas navijače strpljenje i živci ko konopci i da ponovim, samo opuštencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Jos imam fobiju od njegovog skoka za loptu koja je vec bila u rukama Gista i ladno u padu izgura coveka u aut, a Gist sta ce pusti loptu da ne ode u aut zajedno sa njim. Naravno, Nnoko pokupi cistu loptu na izvolte i zakuca pobedu. To moze samo fucking Stimac!!! 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 12 minutes ago, AleksaZvezdas said: Ma ok samo kazem zasto je krenula ta prica oko Eneosa Jel to ovo ... Zo ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ostaci Zvezdine odbrane nakon što Centarhalf rasporedi snage. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ako Nnoko, Stime i Kuz dele minute na 5 zavisno od protivnika i Kuzovog stanja, ja zadovoljan. Sva trojica su razliciti, osim sto svi imaju upitnu polu-distancu uprkos povremenim pozitivnim izletima. Naravno da Kuz nece u zatvor, dobice uslov 3 godine i uzecu mu dozvolu na neko vreme (ne znam praksu BIH oko dozvole), ali ostaje pitanje kakva ce mu biti forma, psiho-fizicko stanje itd.kad krene sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Grci koji su nas obradovali za Stimca javljaju da je Pangos novi igrac Zenita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Eh, kad bi neko javio da je Štimac novi igrač gencelbirligia ili kayserspora. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 3 minutes ago, Leonard said: Grci koji su nas obradovali za Stimca javljaju da je Pangos novi igrac Zenita. Triba ih polit petrolejon i užgat ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Da sam ja netko...i da mogu preteranim novcima da pomognem svom klubu... prvo bi platio bahatom Zenitu da potpišu Štimeta za naredne 3 sezone ali bez ikakvih izlaznih klauzula. Jedino taj St.Petersburg mi dođe nekako dovoljno daleko. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 1 hour ago, Wingwalker said: Ponadao sam se da smo sa Filipima, Kešeljima i Štimcima završili i da nas takvi neće blamirati po Evropi dok nam žderu pankrease...ali toliko o tome. A pa ne moze Stime u ovu grupu rekreativaca......dajte da ne preterujemo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 ovo sto je napisano u poslednjih 15-ak strana ( cast izuzecima) su verovatno najvece gluposti u istoriji teme o Zvezdi...nisam preterani ljubitelj igaca kao sto je Stimac, ali sigurno da mogu da se iskoriste njegove vrline (to je sad do trenera)... ovo kukanje je u rangu toga da nam se vratio plej sa pozajmice... subjektivni osecaj, svi slobodni agenti ovog leta ce preci u jebeni Zenit, ne znam jel postoji bolji El igrac da nije povezivan sa njima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Mani simpatična anti Stime ekipa, a i duhovita 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Emanuel Terry bi bio dobar kao pojacanje. Mnogo dobar igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Kada Štime opali trojku videcemo part 2 davljenje igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Vise ce te gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 (edited) Od plejade stranih klubova u kojima je igrao Vladimir je samo u Žalgirisu pre 15 godina spojio dve sezone za redom u istom klubu. Ovo sada već očajničko traženje opravdanja za njegov potpis kao ''čuvara svlačionice'' je apsolutni apsurd jer za tu ulogu ste ili ultra autoritet iskustvom i imenom ili ste veoma zabavan i šarmantan lik sa kojim svi žele da se druže...tu zeka ne pije vodu...ali ni kap. To njegovo decenijsko usiljeno busanje i zvezdašenje kako na terenu tako i u izjavama donelo mi je više sedih od kompletnog FKCZ u istom vremenskom periodu. Vladimir '' Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i ždere jetre '' Štimac. Edited July 5, 2020 by Wingwalker 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 7 hours ago, propolis said: Mani simpatična anti Stime ekipa, a i duhovita 👍 Da je simpaticna nije ali da je duhovita bas i nije 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Dobro jutro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 7 minutes ago, Sector said: Da je simpaticna nije ali da je duhovita bas i nije nemoj da si na kraj srca...daj neke smernice...sigurno umemo i bolje. evo ja sam spreman i imam dovoljno vremena da svaki njegov sekund na terenu prokukam najstrašnije kako i zaslužuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 54 minutes ago, Kronostime said: Vise ce te gledati Neka, to je vas lajtmotiv 💟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts