Helmet Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Jos plej, kombo i 4/5 to je to sto ce se traziti. To mi se svidja, ja bih krenuo sa sa ovom trojicom, kao ispomoc mogu da posluze Radanov, Lazic, Davidovac, sve zavisi od potreba. Znaci da se dovede startni plej i da se tu stane sa bekovskom linijom. Mislim da bi dovodjenjw jos jednog beka na ovu trojicu bilo kontraproduktivno i skupo uostalom. Moze se tokom sezone pokupiti neki Panter ako bude potrebe, ja mislim da nam jw veci problem pozicija 4 i 5 gde nemamo jasnu situaciju, a svakako nam treba jedan upotrebljiv igrac tu. Svw mi se cini da Simanic nijw za Zvezdu i da gubimo bre i mi i on, ako ode u NBA to bi bila premija za obe strane. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 To mi se svidja, ja bih krenuo sa sa ovom trojicom, kao ispomoc mogu da posluze Radanov, Lazic, Davidovac, sve zavisi od potreba. Znaci da se dovede startni plej i da se tu stane sa bekovskom linijom. Mislim da bi dovodjenjw jos jwdnog beka na ovu trojicu bilo kontraprofuktivno i skupo uostalom. Moze se tokom sezone pokupiti neki Panter ako bude potrebe, ja mislim da nam jw veci problem pozicija 4 i 5 gde nemamo jasnu situaciju, a svakako nam treba jedan upotrebljiv igrac tu. Svw mi se cini da Simanic nijw za Zvezdu i da gubimo bre i mi i on, ako ode u NBA to bi bila premija za obe strane.Sent from my Mi 9T using Tapatalk [emoji15] 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Hteo sam da ručam, a sad me prošao apetit 😞 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 35 minutes ago, Princeton21 said: Razumio sam sustinu, ali mi se ne svidja prestava u medijima/forumima (mozda kao i zajebancija) - Ne da Covic zlim grobarima centa za obestecenje; Placa Walden sam sebi obestecenje da bi igrao EL, i napredovao u karijeri. Na drugu stranu dodjemo do bolda, KKCZ daje (hipoteticki svakako) 450k Waldenu. On je zadovoljan sa platom od 380k (450k - 70k). Zar drugim rijecima mi nismo platili preko igraca tih 70k obestecenja, i zar nije igrac zbog 50k vise plate presao kod nas? Mislim, kao da smo neke ovcice.. Ili ja ne vidim neku siru sliku?! Nismo ga preplatili, mi smo imali tu cifru u glavi koju smo namenili za bekap pleja. On se onda preračunao i skapirao da mu je ok da reši sa KKP na taj način i da gledano dugoročno mu ne treba da pravi problem oko BAT-a, cimanje, čekanje papira i sl. U prevodu on je dzentlmenski postupio prema KKP jer nije želeo da propusti priliku da izbori veće ugovore u budućnosti. Pritom mislim na potencijalne buduće ugovore, a ne ovaj konkretan za 2020/21. To je neki Djenka scenario - 2 godine ugovor, gde ima izlaznu klauzulu kojom se štiti u slučaju da želi da ode. A u realnosti on svojim dobrim igrama u Zvezdi diže sebi cenu na tržištu i onda ili sam sebi plaća izlaz (čitaj prebija sa 2-3 mesečne plate koju mu dugujemo) ili zaista naidje neko da plati transfer (Bobi, Kalina, Gudura). Zaključak, mi smo dali koliko smo i hteli da mu damo, došao on iz KKP ili Hapoela. On je rešio da bude gospodin čoek i da se nađe sa KKP, a Limar je limar tu se stvari ne menaju...spinovanje da je u nečemu bolji od Zvezde i od Nebojše...al zamalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Treba shvatiti da je EL ipak takmicenje za dva koplja iznad EC. Svakako da mu dobre partije kod nas mogu omoguciti mnogo unosnije ugovore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 47 minutes ago, Laki21 said: Hteo sam da ručam, a sad me prošao apetit 😞 Evo da preskocis i veceru🤒 8 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 5 minutes ago, Gudura said: Evo da preskocis i veceru🤒 Isti lik je i vlasnik twiter naloga Garcia. Ne treba mu pridavati znacaju, nas covek koji troluje do besvesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Kod ovog tvita se iskreno nadam da troluje. Anderson je ipak nekad bio klasa, dok nam Filipov branilac nr.2 ni najmanje nije potreban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 hour ago, Ulicni basketas said: 21 minutes ago, Gudura said: Evo da preskocis i veceru🤒 Laki21: 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 22 minutes ago, Gudura said: Evo da preskocis i veceru🤒 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 hour ago, Princeton21 said: Razumio sam sustinu, ali mi se ne svidja prestava u medijima/forumima (mozda kao i zajebancija) - Ne da Covic zlim grobarima centa za obestecenje; Placa Walden sam sebi obestecenje da bi igrao EL, i napredovao u karijeri. Na drugu stranu dodjemo do bolda, KKCZ daje (hipoteticki svakako) 450k Waldenu. On je zadovoljan sa platom od 380k (450k - 70k). Zar drugim rijecima mi nismo platili preko igraca tih 70k obestecenja, i zar nije igrac zbog 50k vise plate presao kod nas? Mislim, kao da smo neke ovcice.. Ili ja ne vidim neku siru sliku?! 1 hour ago, Obi-Wan said: Nismo ga preplatili, mi smo imali tu cifru u glavi koju smo namenili za bekap pleja. On se onda preračunao i skapirao da mu je ok da reši sa KKP na taj način i da gledano dugoročno mu ne treba da pravi problem oko BAT-a, cimanje, čekanje papira i sl. U prevodu on je dzentlmenski postupio prema KKP jer nije želeo da propusti priliku da izbori veće ugovore u budućnosti. Pritom mislim na potencijalne buduće ugovore, a ne ovaj konkretan za 2020/21. To je neki Djenka scenario - 2 godine ugovor, gde ima izlaznu klauzulu kojom se štiti u slučaju da želi da ode. A u realnosti on svojim dobrim igrama u Zvezdi diže sebi cenu na tržištu i onda ili sam sebi plaća izlaz (čitaj prebija sa 2-3 mesečne plate koju mu dugujemo) ili zaista naidje neko da plati transfer (Bobi, Kalina, Gudura). Zaključak, mi smo dali koliko smo i hteli da mu damo, došao on iz KKP ili Hapoela. On je rešio da bude gospodin čoek i da se nađe sa KKP, a Limar je limar tu se stvari ne menaju...spinovanje da je u nečemu bolji od Zvezde i od Nebojše...al zamalo. Mozda smo mi i hteli da platimo obestecenje (mada se ne secam kada je poslednji put to bio slucaj), a kao sto kazi Obi-Wan - mi smo imali tu neku ukupnu cifru u glavi excel-u i resili smo da je to to... Igrac em sto je vise para uzeo, em sto ce igrati EL, moze da se hvali kako je sebi znacajno podigao cenu godisnjeg ugovora jer ce obestecenje dobiti kao platu. Nego, ja se sad malo brinem onog mog frljanja sa ciframa da ne bude da neko to uzme zdravo za gotovo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 35 minutes ago, Šarac said: Isti lik je i vlasnik twiter naloga Garcia. Ne treba mu pridavati znacaju, nas covek koji troluje do besvesti. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-najavljuju-vladimir-stimac-ostaje-u-zvezdi/360826 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 4 minutes ago, Leonard said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-najavljuju-vladimir-stimac-ostaje-u-zvezdi/360826 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 (edited) Dzaba sva pojacanja ako ostane ova nepokretna masa koji mog dedu Milojka ne bi mogao da sacuva iz pika 51 minutes ago, Gudura said: Evo da preskocis i veceru🤒 Edited July 3, 2020 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Mislim da bi prvo trebalo da vidimo sta kaze Obradovic, ako ga on zeli, svaka dalja diskusija je bespredmetna. Cuj, dzabe sva pojacanja. Mnogo mi sebi dajemo za pravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 I Stimac se onomad stavio u odbranu Filipinja, izjavivsi da oni koji zvizde ne treba da dolaze na utakmice. Da im ne trebaju takvi navijaci. Tako da me ne iznenadjuje njegov eventualni ostanak. Pamti gazda kao slon! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 (edited) Obradoviću bi na ovaj roster lego Štimac kao ajvar na baklavu. Edited July 3, 2020 by Wingwalker 7 3 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Nije bilo realno da se baš niko ne seti Štimare u ovom prelaznom roku. Al' siguran sam da se Saša samo gromoglasno nasmejao kad je to video. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Ja i dalje strepim da ce mališa opet da se pojavi. Najpre samo treninzi, pa onda malko da se muva iza klupe... Onda neka povreda pa on kao iznudica... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 minute ago, berti said: Ja i dalje strepim da ce mališa opet da se pojavi. Najpre samo treninzi, pa onda malko da se muva iza klupe... Onda neka povreda pa on kao iznudica... Nema šanse, mislim da ga više niko ni puškom ne bi naterao u Zvezdu. Dovoljno je veliki zločin što i dalje uzima velike pare po ugovoru koji ima sa Zvezdom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Neverujem da ce Obradovic dozvoliti da mu se ko mesa u selekciju i tako da Filipa necemo videti. Nadam se da sam u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Sve je to logicno, ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 55 minutes ago, Leonard said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-najavljuju-vladimir-stimac-ostaje-u-zvezdi/360826 Ako se ovaj zlocin desi, jedino sto bi moglo da me utesi je da se cela sezona igra bez publike. Ja ne bih izdrzao u hali jos jednu sezonu dobrog Stimeta u nasem dresu🤕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Tačno ne može pošten Cigan malo da se naloži, odmah ide hladan tuš. Imam osećaj da će borbeni Štime i sa 40 godina da se vrati na još neki mandat kod nas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Moze brat Stimara. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts