Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa tim vpn-om pazljivo. Drugarica moje zene se na desetak sekundi zajebala u Nemackoj i stigla joj kazna od 10 000 evra i godinu dana uslovne robije. Pa se nagodila za 5 000 i uslovna. Pazite se, nisu oni kurac drzava kao Srbija. Odmah te uhvate.

Posted

Ja sam koristio Kodi ranije ( u Francuskoj) i onda sam saznao da Kodi isto nije legalno resenje, i da mogu da ti prave problema pa ga vise ne gledam, tj ne koristim. Treba to prvo dobro proveriti kako i sta sa Kodijem. Kod nas u rbiji sve moze, nije problem, ali za EU nisam bas siguran.
To je m3u file?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted
19 minutes ago, John Terry said:

Sa tim vpn-om pazljivo. Drugarica moje zene se na desetak sekundi zajebala u Nemackoj i stigla joj kazna od 10 000 evra i godinu dana uslovne robije. Pa se nagodila za 5 000 i uslovna. Pazite se, nisu oni kurac drzava kao Srbija. Odmah te uhvate.

Ovih 10 pa cak i 5k evra mi zvuci bas preterano. Price koje sam ja cuo sve vode ka tome da se uz dobrog advokata moze nacenjkati i na ispod hiljadu.

Ali to na stranu, hteo sam da kazem da svaki bolji VPN servis sada nudi i kill switch sto je zapravo funkcionalnost koja gasi momentalno sve aplikacije ako dodje do prekida VPN konekcije.

Having said all that, i dalje nisam koristio torente u Nemackoj 😄

Posted

Nama jeste mnogo i preterano, ali kazna je propisana u Nemackoj. I da, nagodila se preko advokata za 5.

Taj kill switch je odlicna ideja ako funkcionise. Ali sve moze da omane. Ja, recimo, da sam u EU, platio bih Euroleague pass. Nekome sa Nemackom ili Francuskom platom to je pickin dim.

• Like 2
Posted
20 minutes ago, Marvin said:

Ovih 10 pa cak i 5k evra mi zvuci bas preterano. Price koje sam ja cuo sve vode ka tome da se uz dobrog advokata moze nacenjkati i na ispod hiljadu.

Ali to na stranu, hteo sam da kazem da svaki bolji VPN servis sada nudi i kill switch sto je zapravo funkcionalnost koja gasi momentalno sve aplikacije ako dodje do prekida VPN konekcije.

Having said all that, i dalje nisam koristio torente u Nemackoj 😄

Kada sam dosao u Nemacku pre oko 8 godina sam skidao filmove sa torenta i dobih lepo pisamce sa kaznom od preko 1000€. U sustini ti smes da skidas sa torenta ali nikako da budes seed-er jer onda nelegalno distribuiras filmove. Dobio sam lepu tabelicu gde je pisalo koji film sam shearovo i kolko vremenski je to trajalo (manje od 10 minuta). Uzeo sam i advokata i vukao se sa dopisima ali na kraju sam morao da platim kaznu od mislim 700€ + troskove mog advokata pa dodjoh na istu cifru (ok, u ratama pa i nije bilo strasno). Od tada se ne igram time. Eto, to je moje iskustvo. I da, jedva cekam petak

Posted
10 minutes ago, Kankkunen said:

Napadamo vrh EL, kakav bre VPN i bakrači ... :smiley13:

Plus iza coska vrebaju krah i ambis po klub... Kud ces zanimljivije.

Posted
34 minutes ago, Chucky said:

Uzeo sam i advokata i vukao se sa dopisima ali na kraju sam morao da platim kaznu od mislim 700€ + troskove mog advokata pa dodjoh na istu cifru (ok, u ratama pa i nije bilo strasno). Od tada se ne igram time.

Zato i kazem da mi onih 5 ili 10 hiljada zvuci puno. Ali da ne smaram, svakako postoje alternative

Posted
32 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja uplatih EON sport paket (ionako će mi služiti samo za EL i Premier league), jebeš ti ove barely legal varijante i zezanja sa add on-ovima. 

Isto. Jos delim s drugom koji gleda preko kompa pa me izaslo 500 dindzi mesecno.

Vredi.

Posted

Prije par godina brat mi dobio od Aus government-a pismo da su ga skontali da skida torente, i upozorenje da ne radi vise. Ja napravim prank, kazem drugu da ga nazove i prestavi se da je iz agencije koja se bavi antipiraterijom, i da ce dobiti neku silnu kaznu. Tu se drug i ja malo cerekali, dok nisam dosao kuci sa posla, i skontam da mi je brat izbrisao sve filmove, muziku i sta god je stigao 😞

• Like 8
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 26
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
44 minutes ago, Vamos Laki said:

Isto. Jos delim s drugom koji gleda preko kompa pa me izaslo 500 dindzi mesecno.

Vredi.

Ima jedna caka brate, možeš da instaliraš na 3 uređaja plus smart TV, ali možeš da gledaš samo na jednom istovremeno.

ikSEPpP.png

Posted
4 minutes ago, pendulum said:

To "1 uređaj istovremeno" se odnosi na ova dodatna 3 uređaja.

Dakle, može SMART TV + još jedan dodatni uređaj (PC, mobilni ili tablet).

Pa da. Ja gledam na smart tvu on na kompu. @Knipex

Nekako sam mislio da se podrazimeva iz mog posta 🙂

• Like 1
Posted
39 minutes ago, Princeton said:

Prije par godina brat mi dobio od Aus government-a pismo da su ga skontali da skida torente, i upozorenje da ne radi vise. Ja napravim prank, kazem drugu da ga nazove i prestavi se da je iz agencije koja se bavi antipiraterijom, i da ce dobiti neku silnu kaznu. Tu se drug i ja malo cerekali, dok nisam dosao kuci sa posla, i skontam da mi je brat izbrisao sve filmove, muziku i sta god je stigao 😞

Znamo tacno na sta mislis 🙂

• Like 6
  • Ha-ha 11
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, Vamos Laki said:

Pa da. Ja gledam na smart tvu on na kompu. @Knipex

Nekako sam mislio da se podrazimeva iz mog posta 🙂

Nisam skontao, sry. Meni kolega obećao dati 1 nalog za eon, nikako da ga podsetim. Instaliraću na telefon pa screen share na tv jer nije eon van mreže.

Posted
9 minutes ago, Threekola said:

Tri dana do početka EL, od Pg/Sg ni traga ni glasa

Šta bi sa onim da je gotov, I da se čeka predstavljanje terija da se izadje zvanično s imenom? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...