Prijatelj Mitar Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ja sam za Munforda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Uf, nije ovo bilo kalimera. Daj Pengosa u pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 minute ago, propolis said: Uf, nije ovo bilo kalimera. Daj Pengosa u pm. Daleko je Pengos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Praštajte ako je bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 "Cale,ovo je za DeBe" (bilo je na maticnoj temi) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Quote Zvezda POTVRDILA: Hol odbio evroligaše i izabrao nas! Pa šta smo mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Dajte neku boNbu. Mlako nekako sve ovo, sem Lojda. Mada, imam poverenje u Sasu, verujem da postoji dobar razlog zasto je izabrao ove igrace. Ako ista, ovde je jasno da je igrace on birao a ne coks. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 15 minutes ago, NMX said: Praštajte ako je bilo Nije mi smesno iz vise razloga... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ne znam kome tako nesto moze biti smesno ali dobro... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 45 minutes ago, Kankkunen said: Pa šta smo mi Mi smo Zvezdaaaa😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ne znam kome tako nesto moze biti smesno ali dobro... Iskreno...ne ide da to ostane ovde...moglo bi da se ukloni. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Meni je urnebesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Meni je urnebesno. Ja ti verujem.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Jesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 29 minutes ago, Laki Decembarski said: Jesen. Moustapha Fall? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 12 hours ago, Chaos Is Me said: Meni to baš i nije neki koncept. Loyd je starter na 2, to je valjda jasno. Ja sam čak mišljenja da on mnogo bolje igra kad ima konstantnu 25+ minutažu nego kad ga se svako malo secka. Hall i Walden mogu da podele 40 minuta na PG plus Loyd da uleti neki 1 na 5 minut sa te pozicije i to je to. Ne znam šta se bezveze opet rasipamo. Treba ostaviti malo prostora Davidovcu i Radanovu da vide loptu. Kao sto glumci zavise od pisaca scenarija, tako i svi igraci zavise od plejmejkera. Uz duzno postovanje, nama je prvi asistent sada jedan igrac prosecnog EC tima koji bi bio zakucan na poslednje mesto u EL. Moze Davidovac da uleti na 2, ako imas Rochestog, Marcusa, Pangosa ili slicnog majstora umesto Waldena ili Halla. Dakle, nije stvar u brojkama, pa smo sad doveli tri Amerikanca i dosta je - evo mogli smo da ostavimo na ovaj sastav i Barona ili Jenkinsa, pa bi i dalje imali problem sa kreacijom. Walkup bi bio zanimljivo resenje - na pocetku i nije bio plej, imao je 2,2 asistencije po mecu i retko kada je prelazio 3-4 asistencije. Te pozicije su igrali Wolters i Westermann. Tek ove sezone i to uz dosta mucenja Zalgirisa je Walkup procvetao. Jasikevicijus je i od Pangosa - skracenog beka sutera napravio vrhunskog plejmejkera, ali nemojte da se zavaravamo, daleko je Obradovic od Jasikevicijusa i nije on taj koji ce od Waldena da pravi masinu za dodavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 6 hours ago, Ivan Petrovic said: Moustapha Fall? Ma jok ladno mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 6 hours ago, goldberg said: Kao sto glumci zavise od pisaca scenarija, tako i svi igraci zavise od plejmejkera trenera. 🙂 Zanemarujes uticaj trenera, i ekipe kao cjeline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 8 hours ago, Cavani said: Meni je urnebesno. Urnebesno je prizivati smrt Nebojse Covica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 10 hours ago, Kankkunen said: Pa šta smo mi Mes que un club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 2 hours ago, Laki John Terry said: Urnebesno je prizivati smrt Nebojse Covica? Ma nije ta paralela. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 8 minutes ago, Laki21 said: Ma nije ta paralela. Ok. Svejedno, asocijacija mi je mucna, tom momku je umro otac zbog nemara drzave i nedovoljnih kapaciteta za prijem pacijenata. Ne bih se nikad salio za to, iskreno. Svima ovo moze da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) 3 hours ago, Laki John Terry said: Urnebesno je prizivati smrt Nebojse Covica? Au gde ti ode. Slazem se da moze nekom da bude neukusna fora jer je onom decku stvarno umro otac, ali ja to nisam shvatio u tom kontekstu kao nepostovanje prema njemu. Onda bi i sve 'je suis' fore bile neukusne jer je tamo u Francuskoj gomila ljudi stvarno pobijena, i sve ostale fore na slicnu tematiku. Edited July 10, 2020 by Cavani 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 4 hours ago, Laki Decembarski said: Ma jok ladno mi. šta ti je moć ''prelaznog ''...tebi ladno a ja za par sekundi: ,, aha....Mustafa....holi šit - 2.18cm ...leptejebo...92 procenta za dva...'' ...voč jor steps dud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 5 minutes ago, Cavani said: Onda bi i sve 'je suis' fore bile neukusne jer je tamo u Francuskoj gomila ljudi stvarno pobijena, i sve ostale fore na slicnu tematiku. Jesu neukusne. Elem, prihvatam da nisi mislio na to da je urnebesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts