Dl91 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 10 minutes ago, Anton Chigurh said: Prijatno sam iznenadjen sto su stavili Partizan pečat u "pasos", mislio sam da ce jeftino da se iskompleksiraju i preskoce. Nema razloga da se preskoci Partizan, oni su Zvezdin najveci sportski neprijatelj, a ne smrtni. Treba da postoji postovanje medjusobno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) Volden zvanicno! http://kkcrvenazvezda.rs/2020/07/02/volden-trece-pojacanje-kk-crvena-zvezda-mts/ Edited July 2, 2020 by Leonard 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Lepo se otvorio Ostoja za rodjendan 6 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Ugovor na 2 godine 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 4 minutes ago, Leonard said: Ugovor na 2 godine Taman da uzmemo obestecenje sledece leto 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 "Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom." 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Kako je Covke slucajno bas za svoj rodjendan sacuvao promociju Voldena 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 6 minutes ago, Čvarkov said: "Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom." Covke ga nadrazio i nasiljio za rodjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Mislim da je nepotrebna ova pola klub - pola sve za ljubav epizoda, al kapiram zasto je to odradjeno, iznenadilo bi me da nije posle sve drame oko njega 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) Edited July 2, 2020 by Dobar Los Milos 25 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 19 minutes ago, threepwood said: Taman da uzmemo obestecenje sledece leto Mislis da nam igrac sam plati?Posto je sklon placanju sopstvenih obestecenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 7 minutes ago, 12Laki said: Mislis da nam igrac sam plati?Posto je sklon placanju sopstvenih obestecenja... Platis dinar da udjes, dva da izadjes 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Ugovor 1 + 1 player self buy-out option 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 45 minutes ago, 12Laki said: Mislis da nam igrac sam plati?Posto je sklon placanju sopstvenih obestecenja... Covek samo juri svoje snove i pokazuje da mu pare, cak ni njegove, nisu vazne. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Koji smo mi ludaci...Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Posle danasnjeg potpisa, bas onako fin osecaj kad shvatis koliku zelju imaju igraci da zaigraju za Zvezdu, normalno kad sa tim uzitkom ne stete sebi bas previse finansijski. Tako da se nadam da ni Zenit nije bas zacepio duplo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Tomas iz Izraela se sve glasnije pominje. Pogledah hajlajtse, mogu reci samo-potpisuj. Neverovatno dobro se snalazi oko obruca, solidan defanzivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Just now, Vamos Laki said: Tomas iz Izraela se sve glasnije pominje. Pogledah hajlajtse, mogu reci samo-potpisuj. Neverovatno dobro se snalazi oko obruca, solidan defanzivac. Njegovu najavu u 19.45 svakako necemo gledati do kraja meseca if you know what I mean. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 6 minutes ago, Šarac said: Njegovu najavu u 19.45 svakako necemo gledati do kraja meseca if you know what I mean. Moram priznati da ne, nisam pratio tviter 2 dana a lici na takvu neku foru 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 12 minutes ago, Vamos Laki said: Moram priznati da ne, nisam pratio tviter 2 dana a lici na takvu neku foru 😂 Pa ne mozes objaviti da ti dosao novi igrac ako mu prvenstvo traje do kraja ovog meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) 5 minutes ago, Šarac said: Pa ne mozes objaviti da ti dosao novi igrac ako mu prvenstvo traje do kraja ovog meseca. Nije on više u Jerusalimu, ako misite na Tomasa ... ne igra ovaj nastavak takmičenja. edit: nema večeras ni tvog ljubimca Aleksa, nije ni na klupi ... Edited July 2, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) Ni Hamilton ne igra. Oprostio se od kluba i vratio u Ameriku. Edited July 2, 2020 by Leonard Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 1 hour ago, Čvarkov said: "Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom." Grci bi rekli, μαλάκιασ. Klasično sranje za one na šipkama. Kapiram da im je prvi igrački kvalitet bio da je igrao u Partizanu. 🤢 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 23 minutes ago, Šarac said: Pa ne mozes objaviti da ti dosao novi igrac ako mu prvenstvo traje do kraja ovog meseca. Ja sam pomislio vise na ovaj momenat sa 19.45 🙂 btw nisam imao pojma da Tomas ne igra ni ovaj nastavak prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts