Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Anton Chigurh said:

Prijatno sam iznenadjen sto su stavili Partizan pečat u "pasos", mislio sam da ce jeftino da se iskompleksiraju i preskoce.

Nema razloga da se preskoci Partizan, oni su Zvezdin najveci sportski neprijatelj, a ne smrtni. Treba da postoji postovanje medjusobno. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

"Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom."

• Like 3
  • Ha-ha 8
Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

"Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom."

Covke ga nadrazio i nasiljio za rodjus

Posted

Mislim da je nepotrebna ova pola klub - pola sve za ljubav epizoda, al kapiram zasto je to odradjeno, iznenadilo bi me da nije posle sve drame oko njega 😄

Posted
19 minutes ago, threepwood said:

Taman da uzmemo obestecenje sledece leto

Mislis da nam igrac sam plati?Posto je sklon placanju sopstvenih obestecenja...

Posted
7 minutes ago, 12Laki said:

Platis dinar da udjes, dva da izadjes 😁

• Like 3
Posted
45 minutes ago, 12Laki said:

Covek samo juri svoje snove i pokazuje da mu pare, cak ni njegove, nisu vazne.

• Ha-ha 4
Posted

Posle danasnjeg potpisa, bas onako fin osecaj kad shvatis koliku zelju imaju igraci da zaigraju za Zvezdu, normalno kad sa tim uzitkom ne stete sebi bas previse finansijski.  Tako da se nadam da ni Zenit nije bas zacepio duplo.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Tomas iz Izraela se sve glasnije pominje.

Pogledah hajlajtse, mogu reci samo-potpisuj. Neverovatno dobro se snalazi oko obruca, solidan defanzivac.

Posted
Just now, Vamos Laki said:

Tomas iz Izraela se sve glasnije pominje.

Pogledah hajlajtse, mogu reci samo-potpisuj. Neverovatno dobro se snalazi oko obruca, solidan defanzivac.

Njegovu najavu u  19.45 svakako necemo gledati do kraja meseca if you know what I mean.

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Šarac said:

Njegovu najavu u  19.45 svakako necemo gledati do kraja meseca if you know what I mean.

Moram priznati da ne, nisam pratio tviter 2 dana a lici na takvu neku foru 😂

Posted
12 minutes ago, Vamos Laki said:

Moram priznati da ne, nisam pratio tviter 2 dana a lici na takvu neku foru 😂

Pa ne mozes objaviti da ti dosao novi igrac ako mu prvenstvo traje do kraja ovog meseca. 

Posted (edited)
5 minutes ago, Šarac said:

Pa ne mozes objaviti da ti dosao novi igrac ako mu prvenstvo traje do kraja ovog meseca. 

Nije on više u Jerusalimu, ako misite na Tomasa ... ne igra ovaj nastavak takmičenja.

edit: nema večeras ni tvog ljubimca Aleksa, nije ni na klupi ...

Edited by Kankkunen
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Grci bi rekli, μαλάκιασ. 

Klasično sranje za one na šipkama. Kapiram da im je prvi igrački kvalitet bio da je igrao u Partizanu. 🤢

• Like 2
Posted
23 minutes ago, Šarac said:

Ja sam pomislio vise na ovaj momenat sa 19.45 🙂

btw nisam imao pojma da Tomas ne igra ni ovaj nastavak prvenstva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...