Sector Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Inace trio na 4 Reath - Kuridza - Simanic je poklon za ozbiljnu EL cetvorku da nas natrpa. Ali kapiram da nece ostati puno sredstava nakon sto dovedemo jos 3 strana beka pored Loyda + Nnoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 hour ago, Borca said: Pre jedno mesec dana je Litvanski novinar na Twitter-u (Urbonas tako nesto, uglavnom dosta citiran sa raznih strana) napisao da LeDay valjda ima opciju sa Zalgirisom i za 20/21 sezonu ali da im je valjda skup posto smanjuju budzet za narednu sezonu (valjda im se njegova dogovorena plata za sezonu 20/21 ne uklapa tj. prelazi maksimalni iznos koji su planirali da daju za platu). Borca burazeru, na svim si forumima. Svuda postavis po jedan identičan komentar. 🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 21 minutes ago, Sector said: Inace trio na 4 Reath - Kuridza - Simanic je poklon za ozbiljnu EL cetvorku da nas natrpa. Ali kapiram da nece ostati puno sredstava nakon sto dovedemo jos 3 strana beka pored Loyda + Nnoko. Procitao sam negde da je sledeca sezona izlazna za Simanica tako da postoji mogucnost da ode ove sezone(pominje se NBA). Tako da ne sumnjam da cemo dovesti startnu cetvorku. Ovako tipa Startna 4, Rit,Kuridza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dobar za NBA, ne valja za Zvezdu. Istina, ima svega 52% za tri u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Neka on "trpa" i zakucava u NBA nemam nista protiv.. Moje misljenje. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Mislim da mu Sale veruje i da će odigrati sezonu dosadašnje karijere. Kad 1 Dobrić sa skoro 26 godina ima mesto u timu može i Boriša sa 22. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ako mu istice ugovor naredne sezone mislim da ce biti prodaje. Nema vise veze da li mu trener veruje ili ne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Kakav sam ja dan propustio... Apropo Kalinića, samo u Severnoj Koreji i Srbiji može biti "zabranjen" dolazak igrača kakav je Kalina, pod uslovom da nam je dostupan i da on želi da se vrati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 I drugim domaćim igračima su isticali ugovori pa su im produžavani (Dobrić, Lazić...). Nema razloga da to ne bude slučaj i sa Borišom. Sa MJK i Reathom predstavljaju pravi spoj čvrstine, atletičnosti i talenta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 35 minutes ago, Cvarkov said: Kakav sam ja dan propustio... Apropo Kalinića, samo u Severnoj Koreji i Srbiji može biti "zabranjen" dolazak igrača kakav je Kalina, pod uslovom da nam je dostupan i da on želi da se vrati. Pa od pre par dana i zvanično živimo u Severnj Koreji. BTW, što se Boriše tiče, može da ima i procenat za tri od 98%, džaba, to ne pokriva sve ostale boljke. Da bi neko bio igrač, na prvom mestu mora da ima želju da igra košarku i pobije se na terenu da bi to ostvario. Bez toga i Džordan bi danas bio upamćen kao američki Boriša. Neki entuzijasta bi se setio i rekao "U je, što je taj talentovan bio, mogao je da zakuca s linije za slobodna bacanja..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 hours ago, velja03 said: kako izgleda na ovom klipu, on je plejmejker? Rekao bih da su Colom i Van Rossom nominalno plejmejkeri i zaduženi za organizaciju igre. Loyd je opasan sa loptom u rukama, lako i uspješno se diže na šut iz pnr i dobro koristi blokove. Ali nije plej, igra sa nekim dobrim dodavačem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ima li gde da se gleda Alba trenutno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ima na SK HD ali je gerbidz tajm vec poceo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Kako igraju ovi nasi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 http://cdn.livetv314.me/webplayer.php?t=ifr&c=1387614&lang=en&eid=943840&lid=1387614&ci=215&si=3 Evo Valensija - Burgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Alba ... http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifrx&c=1402542&lang=en Edited June 24, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Laki21 said: http://cdn.livetv314.me/webplayer.php?t=ifr&c=1387614&lang=en&eid=943840&lid=1387614&ci=215&si=3 Evo Valensija - Burgos Arena 5 se za neki minut ukljucuje na taj mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Mislim da mu Sale veruje i da će odigrati sezonu dosadašnje karijere. Kad 1 Dobrić sa skoro 26 godina ima mesto u timu može i Boriša sa 22. Ovako kada postaviš zvuči ispravno...i domaćinski. Svaku njegovu trojku proslavio sam ustajanjem i aplauzom...ali sada bi pre rizikovao i sa G-liga rinfuz ali kompletnom četvorkom ranga 200k. Uveren sam da Boriša iz te čaure neće skoro. Ja da sam i par minuta dobio pored mačora Lorenza i šmekera Bilija pa grizo bi sve redom kako kročim na parket...bar dok me ne izlome. Boriša je svojim pristupom igri još jednu sezonu proveo kao ultra-ziceraš u napadu i barska stolica u odbrani. Ni on ne pamti kada je zadnji put sa krila probio po osnovnoj i zakucao. Zar da opet gledamo Simona kako radi njegov posao. Apsolutno ga nema na skoku u napadu iz drugog plana a sklopljen je za korektora. Još ako je istinita priča da ima izraženu fobiju od ulaska u meso pod košem zbog lošeg doskoka i eventualne povrede...onda tu sreće nema. Kad će da im skida lopte sa glava ako ne sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Iz Toronta moji,znaš ti dobro koji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ko je trenutno ostao u timu? I ko je prekomendovan iz FMPa, jel to sigurno za Rita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 19 minutes ago, vepar said: Ko je trenutno ostao u timu? I ko je prekomendovan iz FMPa, jel to sigurno za Rita? Receno je samo da su na rasplaganju Obradovicu i igraci FMP-a... A Uskokovic, Radanov, Djordjevic valjda i imaju ugovore sa nama a u FMPu su na pozajmici. Reath mislim da je bas FMPov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 3 hours ago, Sector said: Inace trio na 4 Reath - Kuridza - Simanic je poklon za ozbiljnu EL cetvorku da nas natrpa. Ali kapiram da nece ostati puno sredstava nakon sto dovedemo jos 3 strana beka pored Loyda + Nnoko. Nisam gledao Reath-a, ali koliko sam skapirao on je 4/5. Moguće je zatvoriti unutrašnju liniju i dovođenjem startne četvorke, koja može da igra small ball peticu. U tom slučaju 2 klasične četvorke (Simanić, Kuridža), 2 igrača koja pokrivaju 4/5 (novi igrač i Reath), i dva centra (Nnoko i Kuzmić kako izgleda trenutno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Vidim da je Nnoko postigao 15p. Moze li neko ko je gledao da napise utiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Jordaaan Looojd 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja03 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 5/9 iz igre 13 poena, par dobrih odbrana na mcfaddenu u zadnjoj četvrtini, i trojka na 7.1 do kraja koja je osigurala pobedu valensije za 94 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts