Leonard Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 2 minutes ago, Čarli said: Sve do sada sto smo culi, ide u prilog konstataciji da hoce. Sasa je rekao da mu je obećan konkurentan tim. Da li moze konkurentan tim biti sa Simanicem Kuridzom i Ritom na 4? Necemo se zajebavat. A i Celtic govori da se biti 6-7 stranaca , a tu ce gotovo sigurno biti mesta i za krilnog centra Verovatno ce taj igrac biti 4/3, iako na poziciji krila imamo igrace za izvoz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Sve do sada sto smo culi, ide u prilog konstataciji da hoce. Sasa je rekao da mu je obećan konkurentan tim. Da li moze konkurentan tim biti sa Simanicem Kuridzom i Ritom na 4? Necemo se zajebavat. A i Celtic govori da se biti 6-7 stranaca , a tu ce gotovo sigurno biti mesta i za krilnog centra Može, ako se dovede 4/5 i 3/4 (Kalina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Znam da moje misljenje zanima broj ljudi manji i od Chaddinog glasackog tela, ali ja licno imam veliki problem da se identifikujem sa ekipom koja ima 7 stranih igraca, i da je osetim kao svoju. Daleko bilo da imam nesto protiv stranaca, i znam da su domaci igraci kvaliteta koji nam je potreban skupi i nedostupni, ali mi 7 stranaca nekako mnogo bre. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 14 hours ago, kum žoržo said: Guten morgen. Kume izgleda da je malo morgen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Znam da moje misljenje zanima broj ljudi manji i od Chaddinog glasackog tela, ali ja licno imam veliki problem da se identifikujem sa ekipom koja ima 7 stranih igraca, i da je osetim kao svoju. Daleko bilo da imam nesto protiv stranaca, i znam da su domaci igraci kvaliteta koji nam je potreban skupi i nedostupni, ali mi 7 stranaca nekako mnogo bre. Ako imaš 15 igrača u rotaciji, što je pod moranje kad igraš 80+ utakmica u sezoni i ako želiš tim koji se bori za ulazak u PO EL i osvajanje ABA neminovno je da imaš 6 ili 7 stranih igrača, koji su btw jeftiniji od domaćih igrača koji su EL nivo.Grb i dres koji nose uz kvalitetne partije igrača određuju pripadnost timu. Ko, na primer, ne voli Billy-ja kao svog najrođenijeg nakon svih radosti koje nam je doneo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 3 hours ago, Mile1 said: Mozes i na kompletan sport Ne razumem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Sa Barthelom niđe veze. Em je igrač koji se ovde dosta precenjuje (sistemski igrač a nikakav mamojeb koji pravi razliku) em nema nikakvog razloga da njega Bajern pusti bilo gde, solidni nemački reprezentativci ne rastu tamo na grani. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 (edited) Ne precjenjuje se uopste Bartel, to je odlican kosarkas. Niko nije ni napisao da bi donio impact kao recimo Kvinsi Miler, ali cinjenica je da je on za klasu bolji kosarkas od MJK-a i Borise. To je dovoljno da bude veliko pojacanje za nas. Sad koliko je njegov dolazak realan, ne znam. Edited June 22, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Lozi Kumzorzo kao da je zima napolju 🔥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: Sa Barthelom niđe veze. Em je igrač koji se ovde dosta precenjuje (sistemski igrač a nikakav mamojeb koji pravi razliku) em nema nikakvog razloga da njega Bajern pusti bilo gde, solidni nemački reprezentativci ne rastu tamo na grani. Tesko precenjen igrac. Ako bi se iz Bajerna uzimalo nesto uzeo bi G.Monroa ako je realno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Bartel je Luka Mitrović V2.0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) al prelazni 'e keva... još teram zimske gume, ne znam pošto benzin jer uvek sipam za iljadarku...al zato znam Bartelovu statistiku, jedno kolona deset... ...koj sam ja ganci [emoji591] Edited June 23, 2020 by Wingwalker 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Nama Miško i Lebrona da ponudi,ne bi valjao jer je privatnik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Ako je Bartel toliko dobar, sto se zakucao za, u kosarkaskim krugovima, vrlo prosecan Bajern Minhen? Ako je zbog dobre love, pa ima bar 15 klubova koji mogu i vise da mu daju od Bajerna. Ako je zbog sportskih motiva, pa ima znacajno jacih liga i vecih uloga od bundeslige. Istina je da je Bartel DOBAR igrac za prosecnu bundesligu, koja je nivo prve grupne faze Evrokupa. Ne kazem da je to lose niti se opredeljujem oko njegovog dolaska, ali ako pogledate igrace na trzistu, videcete puno boljih opcija. 11 hours ago, Del Piero said: Uporedio si ga sa Macvanom, to ti je to. Moze da odigra peticu ponekad, ali neces se osloniti na to. Znacajno je bolji od Macvana na petici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Good morning, ciganijo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Buenos días! 😎😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) 晚上好吉普赛人 Edited June 23, 2020 by zemljoradnik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Poceo je kum da smara. I on se poceo utapati u izlozane insajdere. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 55 minutes ago, Manoly said: Good morning, ciganijo! 23 minutes ago, Mili said: Buenos días! 😎😂 19 minutes ago, zemljoradnik said: 晚上好吉普赛人 Jó napot! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 6 minutes ago, MetalHead said: Jó napot! Hanga ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Buenos Aires Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, zemljoradnik said: Hanga ? 😄 Pogledaj prva 2 minuta trece cetvrtine utakmice 5. kola ABA lige u sezoni 2013./2014. i sve ce ti biti jasno. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, MetalHead said: Pogledaj prva 2 minuta trece cetvrtine utakmice 5. kola ABA lige u sezoni 2013./2014. i sve ce ti biti jasno. Pogledao sam, to je jedino Hanga 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Добро јутро! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, zemljoradnik said: Pogledao sam, to je jedino Hanga 😂 Nisi, nisi... pogledaj ponovo. Pogledaj tih 2 minuta prelepe kosarke. Ozbiljno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts